Soya - Tarımsal ürünler
Soya fasulyesi, dünya genelinde 60'tan fazla ülkede yetiştirilen baklagil ailesinin en yaygın bitkisidir. Kültürün ana biyokimyasal bileşeni proteindir. Özelliği, insanların ve memelilerin vücudu tarafından iyi bir şekilde emilmesidir ve hayvansal kökenli ürünlere alternatif olarak kullanılabilir. Ayrıca, soya, özellikle diğer bitkilerde oldukça düşük olan lizinin açısından zengin bir kaynaktır.
Soya, vejetaryen mutfakta en popüler hale gelmiştir. Burada et ve süt için tam bir ikame olarak kullanılmaktadır. Yağ üretimi sırasında elde edilen soya fasulyesi unları ve pres tortusu, hayvancılıkta kullanılmaktadır.
Impulse Commodity Trading, en iyi tedarikçilerle doğrudan çalışmakta ve müşterilerine en yüksek kalitede soya fasulyesi sunmaktadır. Detaylar için lütfen web sitesinde belirtilen telefon numarasından bizimle iletişime geçin.
yağlar: 20 g
proteinler: 35.9 g
Karbonhidratlar: 17.5 g