Bourbon vanilya - Madagascar kökeni
La Vanilleraie de Sambava, BIOVANILLA şirketinin bir yan kuruluşu, Madagaskar'ın doğu kıyısında bulunan SAMBAVA'da yer alan 20 yılı aşkın bir deneyime sahip bir şirkettir.
Vanilyayı geleneksel yöntemlerle, Madagaskar vanilyasının kalitesini ve benzersiz aromalarını koruyan el işçiliği yöntemleri kullanarak yetiştirmeye kendimizi adadık.
Her bir bakla özenle toplanır, kurutulur ve mükemmel bir nihai ürün sağlamak için hazırlanır.
Anahtar rakamlarımız
La Vanilleraie de Sambava, Madagaskar'da vanilya üretiminde önemli bir aktördür:
• Kendi kooperatifimize üye 4.000 üretici-toplayıcı.
• Sava ve Diana olmak üzere iki stratejik bölgede 2.400 hektar tarım arazisi.
• Yıllık 200 ton üretim.
• 250 çalışan.
• 8 Lojistik merkezi.
Sosyal olarak sorumlu bir şirket
La Vanilleraie de Sambava, yerel ekonomiye ve vanilyayı birçok kırsal ailenin ekonomik ve sosyal bir temeli haline getiren geleneksel bir geleneğin korunmasına aktif olarak katkıda bulunmaktadır.
Sürdürülebilir ve Adil Ticaret
La Vanilleraie de Sambava, hem çevreye hem de yerel topluluklara saygı göstererek vanilyayı sürdürülebilir ve adil bir şekilde üretmeye kendini adamıştır.