pembe fasulye fasulyeler için ürünler (347)

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi

Mung Fasulyesinin Kökeni Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmiyor, ancak Hindistan ve Çin'de binlerce yıldır kullanılmakta ve yine de neredeyse herkes bir kez de olsa onlarla temas etmiştir. Mung Fasulyesi Üretim Süreci Fasulye filizi, sonunda bakla (mung fasulyesi ile dolu) haline gelecek bir bitkinin filizidir. Mung fasulyeleri ile temas ettiğiniz tek yol fasulye filizi değildir. Cam erişteler gibi bazı gıdalar da bu fasulyeden yapılmaktadır. Hafif sindirilebilir olmalarının yanı sıra son derece besleyicidirler. Mung Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve az kalori içerir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve damarlar için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir.
Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut, aynı zamanda Garbanzo fasulyesi olarak da bilinir, muhtemelen ilk kez Mısır'da keşfedilen bir baklagildir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Nohut, birçok protein, lif ve mineral içerir. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemeğe sebze olarak veya bir salatanın temeli olarak da kullanılabilir. Organik Nohut: VehGro'nun Organik Nohut'u, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir.
Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, Garbanzoboon olarak da bilinir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Bu nedenle, humus, falafel, cips ve patates gibi nohut unu ile yapılan birçok Anadolu yemeği bulunmaktadır. Günümüzde Türkiye'de hala çok sayıda nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, baklaların çatladığı zaman toplanır ve ardından kurutulmak üzere bırakılır. Yağmur riski varsa, nohutlar kurutma işlemini tamamlamak için havalandırılan bir alana alınır. Nohutun sağlıklı özellikleri ve uygulamaları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer baklagillerden daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut...
Tam Organik Nohut

Tam Organik Nohut

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Anadolu mutfağında humus, falafel, cips ve diğer birçok yemek nohuttan yapılabilir. Bugün Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, kapsülleri çatladığında toplanır ve kuruması için serilir. Yağmur yağma ihtimali varsa, nohudun kuruma sürecini tamamlaması için havalandırılan bir odaya alınır. Sağlıklı özellikler Nohut ve kullanımları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemekle sebze olarak veya salatada bir temel olarak da kullanılabilir. Hindistan'da genellikle köri içinde kullanılır.
Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Kassava'nın Kökeni ve Tarihi Kassava veya manyok, Manihot esculenta'nın yenilebilir yumrularıdır ve odunsu bir çok yıllık çalıdır. Kassava, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bu bitki Brezilya'da ortaya çıkmıştır. Şu anda yetiştirilen tüm bitkiler, kültür çeşitleridir. Kassava, çok fakir topraklarda yetişebilir ve kuru dönemlere de dayanıklıdır. Ayrıca, bitki çekirgelerin istilasına karşı da dirençlidir. Arkeolojik buluntular, yumruları kazımak için kullanılan aletlerin varlığı, kassavanın M.Ö. 3000 yıllarında Brezilya ve Venezuela'da yetiştirildiğini göstermektedir. Kassava Unu Üretim Süreci Kassava unu, kassava köklerinin ezilmesi, preslenmesi ve kurutulmasıyla elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin ince taneli dehidre bir tozdur. Kassava Unu Kullanımı Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
Organik Nohut Unu

Organik Nohut Unu

Nohut nedir? Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8,000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Nohut unu ile humus, falafel, cips ve diğer birçok Anadolu yemeği yapılabilir. Bugün, Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut ne kadar sağlıklıdır? Nohut, protein, lif ve mineraller açısından zengindir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Nohut, yüksek lif içeriği sayesinde hem tok hissettirir hem de sindirimi teşvik eder. Lif miktarı nedeniyle, nohut kolesterolü de düşürebilir. Nohut ayrıca E vitamini içerir. E vitamini, hücre koruyucu bir işlevi vardır ve doğal bir yaşlanma karşıtı ajan olarak bilinir. Nohut unuyla ne yapabilirsiniz? Protein ve lif içeriği nedeniyle,…
Organik Tapiyoka Nişastası

Organik Tapiyoka Nişastası

Tapioka nereden geliyor? Tapioka, tatsız ve nişasta açısından zengin bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden elde edilir. Bu bitki 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa'dan gelen kaşifler tarafından tüm dünyaya yayılmıştır. Günümüzde bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapioka uygulamaları Tapioka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaçlar (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda bağlayıcı madde olarak kullanılmakta, ayrıca krupukun önemli bir bileşenidir.
Organik tapioka nişastası

Organik tapioka nişastası

Tapyoka nereden gelir? Tapyoka, tatsız ve nişastalı bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden gelir. 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bu bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa kaşifleri tarafından dünya genelinde yayılmıştır. Bugün, bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapyoka uygulamaları Tapyoka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaç (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda kalınlaştırıcı olarak kullanılmakta, ayrıca karides cipslerinin önemli bir bileşenidir.
Organik Beyaz Kasaava Unu

Organik Beyaz Kasaava Unu

Köken ve Tarih Yuca Yuca veya maniok, Manihot esculenta'nın yenilebilir kök yumrusudur, odunsu, çok yıllık bir çalıdır. Yuca, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bitkinin kökeni Brezilya'dır. Günümüzde yetiştirilen tüm bitkiler kültür çeşitleridir. Yuca, çok fakir topraklarda büyüyebilir (ancak bu durumda verimler nispeten düşük olur) ve kuru dönemlere de iyi dayanıklıdır (genç bitkilerin ekiminden hemen sonra hariç). Ayrıca, bitki çekirge istilalarına karşı da oldukça dayanıklıdır. Arkeolojik buluntular, köklerin kazınmasında kullanılan aletlerin, yucanın Brezilya ve Venezuela'da M.Ö. 3000 yılından beri yetiştirildiğini göstermektedir. Üretim Süreci Yuca Unu Yuca unu, yuca köklerinin ezilmesi, preslenmesi, kurutulması ve sınıflandırılması ile elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin, ince taneli dehidre bir tozdur. Kullanım Yuca Unu Yuca unu, ... için oldukça kullanışlıdır.
Tam Organik Mung Fasulyesi

Tam Organik Mung Fasulyesi

Menşei Mung fasulyesi Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmemektedir, ancak Hindistan ve Çin'de binlerce yıldır kullanılmaktadır ve neredeyse herkes bir noktada onlarla temas etmiştir. Üretim süreci Mung fasulyesi Fasulye filizleri, sonunda bakla (mung fasulyesi ile dolu) olarak büyüyecek olan bitkinin filizidir. Mung fasulyeleri ile temas ettiğiniz tek yol fasulye filizleri değildir. Cam erişte gibi gıda maddeleri de bu fasulyeden yapılmaktadır. Kolay sindirilebilirler ama aynı zamanda süper besleyicidirler. Sağlıklı özellikleri Mung fasulyesi Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve az kalori içerir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve kan damarları için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir.
Organik Yulaf Ezmesi

Organik Yulaf Ezmesi

Yulaf ezmesi nedir? Yulaf ezmesi, kurutulmuş ve öğütülmüş yulaflardır. Karbonhidrat açısından zengin olduğu için enerji doludur. Genellikle yem (atlar için) ve lapalar, ekmek, kekler, müsli ve granola için hammadde olarak yaygın bir şekilde kullanılır. Yulaf ezmesi nasıl yapılır? Yulaf ezmesi yapmak için tam tahıl kullanılır. Yani, tahılın nişasta kısmı değil, kepek ve filiz de dahil olmak üzere tamamı kullanılır. Bu nedenle yulaf ezmesi her zaman tam tahıldır. Yulaf ezmesinin sağlıklı özellikleri Yulaf ezmesi birçok karbonhidrat içerir ve bu nedenle sporcular için iyi bir enerji kaynağıdır. Yulaf ayrıca bol miktarda manganez içerir. Yulaf, kolesterol düşürücü etkisi ile bilinir. Son olarak, yulaf, protein içeren tek bilinen tahıl türüdür. Bu Avenalin protein kalitesi, soya ile karşılaştırılabilir.
Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Köken: Organik yulaf unumuz, Finlandiya'da organik olarak yetiştirilen ve hasat edilen yulaflardan başlar. Yulaf unu nedir? Yulaf unu, yulaf tanelerinin un haline getirilmesiyle elde edilir. Yulaf ezmesi ile aynı değildir; yulaf taneleri kesilip düzleştirilir. Yulaf unu, kekler, pankekler, kurabiyeler vb. için mükemmel bir pişirme malzemesidir. Yulaf unu sağlıklıdır Yulaf unu, buğday ununa sağlıklı bir alternatiftir. Birçok önemli vitamin (B vitaminleri), mineral (magnezyum ve demir dahil) ve antioksidan içerir. Yulaf ayrıca yavaş karbonhidratlar içerir, bu da onu kahvaltı için ideal bir bileşen haline getirir. Yavaş karbonhidratlar tükettikten sonra, uzun bir süre boyunca tatmin edici bir hisse sahip olursunuz.
Organik Kinoa Unu - Organik Kinoa Unu Mu Almalı? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Kinoa Unu - Organik Kinoa Unu Mu Almalı? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Kinoa (Chenopodium quinoa) VehGro'nun organik kinoa unu, öğütülmüş kinoa tohumlarından yapılmıştır. Tohumlar öğütülmeden önce yıkanır. Bu, birçok farklı yemekte kullanabileceğiniz saf bir kinoa unu sağlar.
Organik Karabuğday Pul

Organik Karabuğday Pul

Kara Buğdayın Kökeni Kara buğday flakeleri, dünya genelinde yetişen bir bitki olan kara buğdaydan (Fagopyrum esculentum) gelir. Kara buğdayın beyazdan pembe renge kadar çiçekleri vardır. Kahvaltıda kullanılabilir, bisküvi yapımına uygundur, birçok karbonhidrat içerir ve sindirimi kolaydır. Kara buğdayın kökeninin Çin'de olduğu düşünülmektedir ve ilk olarak M.Ö. 1000 civarında yetiştirilmeye başlanmıştır. 15. yüzyılda Avrupa da kara buğday ile tanışmıştır. Bu ürün hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki sayfaya bakın: Makale Kara Buğday Kara Buğday Flakelerinin İşlenmesi Kara buğday bitkisinin kabukları soyulmuş tohumları önce iyi bir şekilde yıkanır ve tepsilere yerleştirilir. Ardından tohumlar, kontrol edilen sıcaklık ve nem altında 24 ila 48 saat boyunca, veya filiz tamamen gelişene kadar filizlenir. Gelişen filizler farklı tepsilere aktarılır ve …
Organik Mısır Nişastası - Organik Mısır Nişastası mı Almak İstiyorsunuz? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Mısır Nişastası - Organik Mısır Nişastası mı Almak İstiyorsunuz? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Yüksek Kaliteli Mısır Nişastası BİO: VehGro'nun BİO mısır nişastası, en yüksek kalitede biyolojik olarak sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğa odaklı olarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı taahhüt eder. Seçtiğimiz (Biyolojik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da test edilmekte ve genellikle paketlenmektedir. BİO kalite işareti, %100 kontrol edilen biyolojik ve güvenilir anlamına gelir. Bu nedenle, bu içerikler şeker, yağ gibi herhangi bir katkı maddesinden tamamen arındırılmıştır ve tüm Avrupa pestisit gereksinimlerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir.
Kaba Yulaf Pul Bütün Glutensiz Organik

Kaba Yulaf Pul Bütün Glutensiz Organik

Yulaf Flakaları Yulaf flakaları yapmak için tam tahıl kullanılır. Yani, tahılın nişasta kısmı dışında, kepek ve filizi de içerir. Bu nedenle yulaf flakaları her zaman tam tahıldır. Yulaf flakaları, yulafın tam tahılından daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Ayrıca sindirilmesi de daha kolaydır. Yulaf flakalarının bu kadar popüler olmasının önemli nedenleri. Yulaf Flakalarının Faydaları Yulaf flakaları vücudunuza birçok vitamin sağlar. Gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz gücü verir ve iştahınızı doyurur. Yulaf flakalarının birçok başka faydası vardır: kolesterolü düşürür, antioksidan kaynağıdır, vücudunuza bol enerji sağlar ve idrar söktürücüdür. Bu besleyici yulaf, örneğin kahvaltıda yoğurtla birlikte lezzetlidir. İyi diş ve kemik oluşumunu destekler ve ayrıca kolayca sindirilir.
Gluten İçermeyen Organik Yulaf Unu - Gluten İçermeyen Organik Yulaf Unu Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Gluten İçermeyen Organik Yulaf Unu - Gluten İçermeyen Organik Yulaf Unu Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Yüksek Kaliteli Glutensiz Yulaf Unu BİO: VehGro'nun Glutensiz Yulaf Unu, en yüksek kalitede biyolojik olarak sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğa odaklı olarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (Biyolojik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da test edilmekte ve genellikle paketlenmektedir. BİO kalite işareti, %100 kontrol edilen biyolojik ve güvenilir anlamına gelir. Bu nedenle, bu bileşenler şeker, yağ gibi herhangi bir katkı maddesinden tamamen arındırılmıştır ve tüm Avrupa pestisit gereksinimlerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir.
Organik mısır nişastası

Organik mısır nişastası

Premium Mısır Nişastası Organik VehGro'dan gelen Organik Mısır Nişastası, premium kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insanlar ve doğa için özenle ve dikkatle üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler anlamına gelir. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmekte ve genellikle burada paketlenmektedir. Organik işareti, %100 kontrol edilen organik ve güvenilir anlamına gelir. Bu bileşenlerin, şekerler ve yağlar gibi her türlü katkı maddesinden arındırılmış olduğu garanti edilmekte ve pestisitler ile ilgili tüm Avrupa gerekliliklerini karşılamaktadır. Organik Mısır Nişastası'nın toptancısını veya ithalatçısını mı arıyorsunuz? Tek bileşenler veya karışım olarak sunabileceğimiz binlerce organik bileşen sunuyoruz. Özel etiket konseptimizle ilgileniyorsanız, lütfen www.vehgroshop.com/private-label adresini kontrol edin.
Organik Yulaf Ezmesi - Organik Yulaf Ezmesi

Organik Yulaf Ezmesi - Organik Yulaf Ezmesi

Yulaf Ezmesi Organik: Yulaf ezmesi, yulaf bitkisinden (Avena sativa) elde edilir. Bitki yaklaşık 1,2 metre boyundadır. Yulaf, Güneydoğu Avrupa ve Güneydoğu Asya'ya özgüdür ve M.Ö. 7000 yılından beri tahıl olarak yetiştirilmektedir. Yulaf ezmesi, birçok karbonhidrat ve protein içerdiğinden, kahvaltı hazırlığında yaygın bir üründür. Yulafın üretim süreci: Hasat edildikten sonra yulaf tanesi önce yıkanır ve kabuğundan arındırılır; bu dış kabuk yaprakları yenmez. Ardından, taneler ısıtılır ve parçalara kesilir. Kesilen parçalar bir araya getirilir ve yulaf ezmesini oluşturur. Yulaf ezmesinin sağlık özellikleri: Yulaf ezmesi, birçok lif içerir ve sindirim sistemi üzerinde faydalı bir etkiye sahiptir. Ayrıca, yulaf ezmesi, vücudun daha uzun süre enerji hissetmesini sağlayan birçok yavaş karbonhidrat içerir.
Organik Karabuğday Pul - Organik Karabuğday Pul

Organik Karabuğday Pul - Organik Karabuğday Pul

Herkunft des Buchweizens Buchweizenflocken, kitap buğdayından (Fagopyrum esculentum) gelmektedir; bu bitki dünya genelinde birçok ülkede yetişmektedir. Kitap buğdayının beyazdan pembe çiçekleri vardır. Kitap buğdayı kahvaltıda kullanılabilir, kurabiye yapımında uygundur, birçok karbonhidrat içerir ve sindirimi kolaydır. Kitap buğdayının kökeninin Çin'e dayandığı ve burada ilk kez M.Ö. 1000 civarında ekildiği düşünülmektedir. 15. yüzyılda kitap buğdayı Avrupa'ya da tanıtılmıştır. Bu ürün hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki makaleden ulaşabilirsiniz. Artikel Buchweizen. Verarbeitung von Buchweizenflocken. Kitap buğdayı bitkisinin soyulmuş tohumları önce iyice yıkanır ve tepsilere konur. Ardından tohumlar 24 ila 48 saat boyunca veya filiz tam olarak gelişene kadar filizlenir.
Glutensiz Organik Yulaf Unu - Glutensiz Organik Yulaf Unu

Glutensiz Organik Yulaf Unu - Glutensiz Organik Yulaf Unu

Yulaf Kepeği, Yulaf Flakaları, Yulaf Unu ve Yulaf Unu Arasındaki Fark Fark, yulafın işlenme derecesindedir. Yulaf kepeği, yulaf tanesinin dış katmanından yapılır. Yulaf flakaları, düzleştirilmiş yulaf taneleridir, yulaf unu ise yarıya kesilmiş yulaf flakalarıdır ve yulaf unu, toz haline getirilmiş yulaf tanesidir. Glutensiz Yulaf Unu, buğday ununa iyi bir alternatiftir. Kullanım açısından benzer olan yulaf ununun buğday ununa göre büyük avantajı, glutensiz olması ve oldukça sağlıklı olmasıdır. Glutensiz Yulaf Ununun Sağlıklı Özellikleri Yulaf, diğer tahıllardan daha fazla protein ve yağ içerir. Ayrıca antioksidanlar ve demir, magnezyum, çinko gibi iyi mineraller ile bol miktarda B1 vitamini içerir. Yulaf lifleri, kanınızdaki kolesterolü düşürebilir. Yulaf ayrıca %80'i doymamış yağ asitlerinden oluşan bir miktar yağ içerir.
Organik Tapiyoka Nişastası - Organik Tapiyoka Nişastası mı satın almak? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Tapiyoka Nişastası - Organik Tapiyoka Nişastası mı satın almak? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tapioka nişastası, diğer adıyla maniok unu, maniok bitkisinden (Manihot esculenta, Yucca bitkisi) elde edilir. Bu bitki, türüne göre daha çok 2 ila 5 metre yüksekliğinde bir çalıdır. Bitki, köken olarak Güney Amerika'dandır, ancak Avrupa kaşifleri tarafından tüm dünyaya yayılmıştır. Günümüzde bu bitki, esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapioka unu, çorba ve soslarda bağlayıcı madde olarak, ayrıca karides krakerlerinin önemli bir bileşeni olarak kullanılmaktadır. Organik Tapioka Nişastası: VehGro'nun Organik Tapioka Nişastası, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir.
Organik Pirinç Unu - Organik Pirinç Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Pirinç Unu - Organik Pirinç Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Pirinç: Pirinç, bir tarım bitkisidir. Bu, insan kullanımı için yetiştirilen ve yabani bitkilerden türetilen bir bitki türü olduğu anlamına gelir. Pirinç (Oryza), Çin'in en büyük üretici ve tüketici, Tayland'ın ise en büyük ihracatçı olduğu bir tahıldır. Pirinç, dallı bir bayrak olarak büyür. Salkım, her biri bir çiçek içeren 50 ile 500 arasında başak içerir. Meyve düğümü ve daha sonra taneler, çiçek örtüleriyle çevrilidir. Pirinç yetiştirme süreci ortalama 3 ila 6 ay sürer. Pirincin Tarihi. Pirincin kökeni Asya'dadır. Yaklaşık 9000 yıl önce insanlar tropik bölgelerde pirinç yetiştirmeye başladılar. Pirinç taneleri, Shangshan köyünde keşfedilmiştir. Tarımın başlaması, insanların bir yerde yaşamalarını sağladı. Pirinç, Shangshan'da, pirinci öğütmek için kullanılan aletlerle birlikte, çömleklerde ve taşlarda bulunmuştur.
Organik Karabuğday Pul - Organik Karabuğday Pul

Organik Karabuğday Pul - Organik Karabuğday Pul

Kara Buğdayın Kökeni Kara buğday flakaları, dünya genelinde yetişen bir bitki olan kara buğdaydan (Fagopyrum esculentum) gelmektedir. Kara buğdayın beyazdan pembeye kadar çiçekleri vardır. Kahvaltıda kullanılabilir, kurabiye yapımına uygundur, yüksek karbonhidrat içerir ve sindirimi kolaydır. Kara buğdayın kökeninin Çin'e dayandığı ve M.Ö. 1000 civarında ilk kez burada yetiştirildiği düşünülmektedir. 15. yüzyılda Avrupa da kara buğday ile tanışmıştır. Bu ürün hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki sayfaya göz atın: Kara Buğday Ürünü Kara Buğday Flakalarının İşlenmesi Kara buğday bitkisinin soyulmuş tohumları önce iyice yıkanır ve tepsilere yerleştirilir. Ardından, tohumlar kontrol edilen sıcaklık ve nem altında 24 ila 48 saat boyunca filizlenir veya filiz tamamen gelişene kadar bekletilir. Bu gelişmiş filizler, ...
Organik Kinoa Pulcuğu - Organik Kinoa Pulcuğu

Organik Kinoa Pulcuğu - Organik Kinoa Pulcuğu

Kinoa'nın Tarihi ve Kökeni Kinoa (Chenopodium quinoa), doğal olarak Güney Amerika'ya özgüdür ve en önemli gıda ürünü olarak 6000 yıl önce tarımı yapılmaya başlanmıştır. Kinoa, İnka'lar tarafından tarım ürünü olarak kullanılmıştır. Bitkinin soğuk, besin açısından fakir ve kuru koşullarda büyümesi mümkündür. Büyüme süresi yaklaşık 5-6 aydır. Melezleme yoluyla, Avrupa ve Kuzey Amerika koşullarında büyüyebilen kinoa çeşitleri ortaya çıkmıştır. Avrupa'da kinoa, Nisan ayının ilk yarısında ekilir ve hasat Eylül ortasından itibaren yapılır. Kinoa Flakes Üretim Süreci Hasattan sonra kinoa önce temizlenir. Ardından saponinleri çıkarmak için yıkanır. Daha sonra kurutulur ve en iyi parçalar elle seçilir. Bu parçalar, kinoayı düzleştirmek için ıslatılır. Kurutma işleminden sonra, kinoa elenerek kinoa flakelerine dönüştürülür. Sağlıklı...
Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik - Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik - Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Yüksek Kaliteli Yulaf Ezmesi Kaba Glutensiz BIO Yulaf Ezmesi Kaba Glutensiz BIO, VehGro'nun en yüksek kalitede biyolojik olarak sertifikalı bir ürünüdür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı temsil eder. Seçtiğimiz (biyolojik) doğal ürünler dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da test edilmekte ve genellikle paketlenmektedir. BIO kalite işareti, %100 kontrol edilen biyolojik ve güvenilir olduğunu gösterir. Bu nedenle, bu bileşenler şeker, yağ gibi herhangi bir katkı maddesinden tamamen arındırılmıştır ve tüm Avrupa pestisit gerekliliklerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir.
İnce Glutensiz Organik Yulaf Pulları

İnce Glutensiz Organik Yulaf Pulları

Yulaf Flakaları Yulaf flakaları yapmak için bütün tanenin kullanılması gerekir. Yani, kepek ve filiz de dahil olmak üzere, tahılın sadece nişasta kısmı değil. Yulaf flakaları her zaman tam tahıllıdır. Yulaf flakaları, bütün yulaf tanelerine göre daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Ayrıca sindirilmesi de daha kolaydır. Yulaf flakalarının bu kadar popüler olmasının önemli nedenleri. Yulaf Flakalarının Avantajları Yulaf flakaları vücudunuza birçok vitamin sağlar. Size gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz gücü verir ve iştahınızı doyurur. Yulaf flakalarının daha birçok avantajı vardır: kolesterolü düşürür, antioksidan kaynağıdır, vücudunuza bol enerji sağlar ve sıvı atılımını destekler. Bu besleyici yulaf, örneğin kahvaltıda yoğurtla harika bir şekilde tüketilebilir. İyi diş ve kemik oluşumunu destekler ve ayrıca hafif sindirilebilir.
Organik Kinoa Pulcuğu

Organik Kinoa Pulcuğu

Kinoanın Tarihi ve Kökeni Kinoa (Chenopodium quinoa), Güney Amerika'ya özgüdür ve 6000 yıl önce ana gıda ürünü olarak yetiştirilmeye başlanmıştır. Kinoa, İnka'lar tarafından tarla ürünü olarak kullanılmaktaydı. Bu bitki, soğuk, besin açısından fakir ve kuru koşullarda yetişme yeteneğine sahiptir. Büyüme süresi yaklaşık 5-6 aydır. Melezleme yoluyla, Avrupa ve Kuzey Amerika koşullarında yetişebilen kinoa çeşitleri oluşturulmuştur. Avrupa'da kinoa, Nisan ayının ilk yarısında ekilir ve hasat Eylül ortasından itibaren yapılır. Kinoa Flakes Üretim Süreci Hasattan sonra, kinoa önce temizlenir. Ardından saponini çıkarmak için yıkanır. Daha sonra kurutulur ve en iyi parçalar elle seçilir. Bu parçalar, kinoayı düzleştirmek için ıslatılır. Kurutulduktan sonra, kinoa elenerek kinoa flakelerine işlenir. Kinoa Flakelerinin Sağlıklı Özellikleri <Kinoa flakeleri B2, E vitaminleri, demir, bakır ve magnezyum açısından zengindir. Kinoa...
Organik Nohut Unu - Organik Nohut Unu Mu Almak İstiyor Musunuz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Nohut Unu - Organik Nohut Unu Mu Almak İstiyor Musunuz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Herkunft Kichererbsenmehl Bio. Kichererbsesi, aynı zamanda nohut, nohut veya garbanzo olarak da bilinen, yenilebilir bir baklagildir. Kichererbesi, Anadolu'da 8000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmektedir. Kichererbsenmehl ile hazırlanabilecek birçok Anadolu yemeği vardır, örneğin humus, falafel, patates kızartması ve patates kızartması.
Organik Pirinç Unu - Organik Pirinç Unu

Organik Pirinç Unu - Organik Pirinç Unu

Pirinç Pirinç, bir tarım ürünüdür. Bu, insan kullanımı için yetiştirilen ve yabani bitkilerden ıslah edilmiş bir bitki türü olduğu anlamına gelir. Pirinç (Oryza), Çin'in en büyük üretici ve tüketici olduğu, Tayland'ın ise en büyük ihracatçı olduğu bir tahıl türüdür. Pirinç, dallı bir salkım olarak büyür. Salkım, her biri bir çiçek içeren 50 ile 500 arasında başak içerir. Meyve tomurcuğu ve daha sonra taneler, çiçek örtüleri tarafından sarılır. Pirinç yetiştirme süreci ortalama 3 ile 6 ay arasında sürer. Pirinç Tarihi Pirinç, Asya kökenlidir. Yaklaşık 9000 yıl önce tropik bölgelerde pirinç yetiştirilmeye başlanmıştır. Pirinç taneleri, Shangshan köyünde keşfedilmiştir. Tarımın başlaması, insanların tek bir yerde yaşamalarını sağlamıştır. Shangshan'da pirinç, kaplar ve taşlar içinde, pirinci öğütmek için kullanılan aletlerle birlikte bulunmuştur. Pirinç, 15. yüzyılda E... daha sık tüketilmeye başlanmıştır.