Organik Kırmızı Barbunya - Organik Kırmızı Barbunya
Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Kökeni
Kırmızı barbunya fasulyeleri, böbrek şeklindeki yapıları ve renkleri nedeniyle bu ismi almıştır.
Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Üretim Süreci
Kırmızı barbunya fasulyeleri, elle toplanır ve üretim sürecinin 3 farklı aşamasında kalite kontrolünden geçirilir. Kırmızı barbunya fasulyeleri, hasattan hemen sonra kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Herhangi bir taş çıkarılır. Ardından fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır.
Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri ve Kullanım Alanları
Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi oluştururlar ve sporcular arasında da oldukça popülerdirler. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Güveçlerde, taco'larda, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.