Organik Borlotti Fasulyesi 5 Kg
Borlotti fasulyeleri organik tarım ile üretilmektedir. Fasulyeler, tüketiciye sağlıklı, besleyici ve doğal bir gıda sunmak için son derece yüksek kalite standartlarına göre seçilmektedir. Borlotti fasulyeleri, geleneksel İtalyan mutfağında sıkça kullanılan bir gıda olup, açık kahverengi rengi ve kırmızı damarları ile belirginleşir ve belirgin, kalıcı bir lezzete sahiptir. Bu baklagiller pişirme sırasında çok iyi bir şekilde dayanır, bu nedenle yalnızca çorbalarda ve sulu yemeklerde değil, aynı zamanda garnitür veya salatalarda da kullanılabilir. Çok proteinli bir gıda oldukları için, doğru enerji dozunu garanti eden tam bir öğün için mükemmeldirler; ayrıca lif, B grubu vitaminleri ve mineraller (potasyum, fosfor, magnezyum, kalsiyum ve demir) açısından zengindirler. Borlotti fasulyeleri, pişirilmeden önce dikkatlice durulanmalı ve olası kirleticilerin giderilmesi için en az 12 saat suda bekletilmelidir.