perillo turları için ürünler (6)

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz harika taze, aromatik baharatlı ve hafif acı bir nota taşır. Genellikle maydanoz, yemekleri süslemek için kullanılır. Özellikle ev mutfağında ve Fransız mutfağında çok yönlü bir malzemedir. Maydanozun aroması, baharatlı ve muskat benzeri notalarla taze bir ot buketi sunar. Yapraklar ve saplar, narenciye meyvelerinden daha fazla C vitamini içerir. Doğudan gelen tabbouleh, Provence'dan pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577
Kukui Fındık Yağı

Kukui Fındık Yağı

Kukuinuss yağı, Kukuinuss ağacının tohumlarından elde edilir; bu ağaç aynı zamanda Işık Ağacı olarak da bilinir. Ağaç, sütleğengiller familyasına aittir. Aslen Hawaii'deki dağ yamaçlarında ve kanyonlarda yetişen bu ağaç, günümüzde Polinezya, Güney Asya, Avustralya ve Seylan'da da bulunmaktadır. Ağaç, beyazdan pembe renge kadar çiçekler açar ve bu çiçeklerden yeşil, yuvarlak meyveler oluşur. Bu meyveler, iki sert, taş benzeri meyve içeren sert bir kabuktan oluşur. Yetişkin ağaçlar yılda 35-45 kg meyve verir. Yağ, ekstraksiyon, sıcak veya soğuk presleme ile elde edilir ve ardından nazikçe filtrelenir ve temizlenir veya rafine edilir. Yağ, açık sarıdan turuncuya kadar bir renge sahiptir ve ekşi, otumsu ve kısmen kimyasal bir kokuya sahiptir. Yüksek oranda doymamış yağ asitleri, örneğin linoleik veya linolenik asit içeriği ile %90'a kadar çıkmaktadır. Bu nedenle, en yüksek yağ asidi içeriğine sahip yağlardan biridir. CAS No.: 8015-80-3 Renk: açık ile turuncu arası Koku: ekşi, otumsu, kısmen hafif kimyasal Saklama Süresi: 18 ay INCI Avrupa: Aleurites Moluccana Seed Oil INCI ABD: Aleurites Moluccana Seed Oil Saklama: serin, kuru, ışık ve hava geçirmeyen kapalı bir kapta saklayın Kaliteler: soğuk preslenmiş, kbA
Tetrahydrofuran (THF)

Tetrahydrofuran (THF)

Çözücü
HYLO-PARIN®

HYLO-PARIN®

Hyaluronik asit ve heparin içeren HYLO-PARIN® göz damlaları, kuru ve tahriş olmuş gözleri korumak ve yenilemek için tasarlanmıştır.
Asetil KoA trisodyum - İnce Kimyasallar

Asetil KoA trisodyum - İnce Kimyasallar

Asetil-CoA, enzimatik reaksiyonlarda acil grupların temel kofaktörü ve taşıyıcısıdır. Pirüvatın oksidatif dekarboksilasyonu, yağ asitlerinin ß-oksidasyonu veya belirli amino asitlerin oksidatif parçalanması yoluyla oluşur. Yağ asidi ve amino asidi metabolizmasında bir ara bileşiktir. Sitrik asit döngüsü için bir başlangıçtır. Asetilkolin nörotransmitterinin öncüsüdür. CAS No:[102029-73-2] Kod:1670
Sarılı ip

Sarılı ip

Sebzeler için climbing malzemesi olarak, saf kağıt ve viskon ile yapılmış yeni ipler geliştirdik. İpler, 1,7 mm çapında ve 45 kg çekme dayanıklılığına sahip olanlar ile 1,6 mm çapında ve 20 kg çekme dayanıklılığına sahip olanlar şeklinde mevcuttur ve örneğin domates, biber ve salatalık kültürlerinde kullanılabilir. Bu ürün, Avrupa Patent Yasası ile korunmaktadır. Patent numarası EP 18 42 944. Özellikler: - Beyaz renk, sebzelerin büyümesi için ihtiyaç duyduğu ışığı yansıtır - Kullanımda rahat - Biyobozunur, çevre dostu - Parçalama makinesi ile paylaşılabilir - Sebzelerle birlikte değerli kompost - Kalıntı bırakmadan yanar - Hasat sonrası atım maliyeti yok - İnsanlar ve yaban hayat için zararsız GarnTec Tendril ipleri, plastik, PVC veya diğer biyobozunur olmayan malzemeler içermeyen %100 doğal malzemelerden yapılmıştır. Sonuç olarak, iplerimiz tamamen parçalanır. İplikler, makaralarda sürekli uzunlukta veya tel kancalara sarılı olarak sipariş edilebilir.