perillo turları için ürünler (7)

Psyllium Büyükanne 1000g

Psyllium Büyükanne 1000g

Psyllium'un büyükannesi, ayrıca Akdeniz büyükannesi olarak da bilinir, mükemmel bir lif kaynağıdır ve yüksek protein içeriğine sahiptir. Sindirim sisteminin işleyişini iyileştirmek için kullanılır. Ayrıca lif, tokluk hissini artırır. Su ile temas ettikten sonra, tohumlar mukus ile kaplanır ve bir jel oluşturur, bu da bağırsak rahatsızlıklarına yardımcı olur. Bağırsak bakterileri florasını iyileştirir, koruyucu ve iltihap önleyici özelliklere sahiptir. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referans gıda & nbsp; <strong> Kullanım </strong> Ürün hazırladıktan sonra tüketmeye hazırdır: 2-3 tatlı kaşığı psyllium keki bir bardak meyve suyu veya su ile karıştırılmalı, yaklaşık 20 dakika bekletilmeli ve ardından içilmelidir. Ürünü tüketirken, ürünle birlikte bol su içilmelidir. Günde en az 1,5 litre su içilmelidir. Günde iki kez, tercihen sabah ve öğleden sonra alınabilir.
Pancar şekeri Polonya'dan

Pancar şekeri Polonya'dan

Şekerimizi Polonya'daki KSC şeker fabrikasından dağıtıyoruz, istediğiniz tasarımlarda ambalajlıyoruz.
Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, genel iyilik hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihapları yatıştırır. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini ve çeşitli hastalıkların olasılığını geciktirir. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalorilidir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içermektedirler. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar. Ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan bol miktarda diyet lifi içerirler. Antep fıstıkları, vücutta nitrik okside dönüşen L-arginin açısından zengindir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.
Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, ruh hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihabı hafifletir. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallere karşı savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini geciktirir ve çeşitli hastalıkların olasılığını azaltır. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalori içerir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içeriğine sahiptir. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar.