protein takviyesi salak için ürünler (50)

Sağlık DL-Elma Asidi Beslenme Geliştirme İçin - Yardımcı Maddeler

Sağlık DL-Elma Asidi Beslenme Geliştirme İçin - Yardımcı Maddeler

Guar sakızı, aynı zamanda guar fasulyesi sakızı olarak da bilinir, baklagil bitkisi guar fasulyesinin bir ekstresidir ve genellikle gıda kalınlaştırıcı olarak kullanılan yarı galaktomannandır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün teminatı sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyoruz ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Diğer İsim: DL-Malik asit Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 617-48-1; 6915-15-7 Görünüm: Beyaz Kristal Toz Ana işlev: Gıda emilimine yardımcı olur ve iştahı artırır. Test Yöntemi: HPLC Koku: Özel ekşi Organizasyon durumu: kristal toz veya parçacıklar DL-MALIK ASİT w/%: 99.0~100.5 Özel rotasyon [α]D25℃: 0.10~+0.10 Kül kalıntısı: ≤0.1 Fumarik asit: ≤1.0 Maleik asit: ≤0.05 Su çözünmez madde: ≤0.1 Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış Raf Ömrü: Üç yıl
Yüksek Kaliteli MCT (Orta Zincirli Trigliseritler) Hızlı Enerji İçin - Kilo Yönetimi

Yüksek Kaliteli MCT (Orta Zincirli Trigliseritler) Hızlı Enerji İçin - Kilo Yönetimi

Orta Zincir Trigliseritler (MCT'ler), orta zincirli yağ asitlerinden oluşan bir yağ türüdür. Yağ asitleri, yağların yapı taşlarıdır ve orta zincirli yağ asitleri, genellikle 6 ila 12 karbon atomu içeren, nispeten daha kısa karbon zincirlerine sahiptir. Uzun zincirli yağ asitlerinin (genellikle 14 veya daha fazla karbon atomu içeren) aksine, MCT'lerin metabolizması insan vücudunda farklılık gösterir. Bağırsaklar tarafından daha kolay emilirler ve enerji metabolizması için doğrudan karaciğere taşınabilirler. Diğer Adı: Orta Zincirli Yağ Asitleri Özellikler / Saflık: %70 CAS Numarası: 73398-61-5 Görünüm: Beyaz veya beyazımsı, serbest akışkan toz Ana işlev: Hızlı Enerji Kaynağı Sağlama; Yağ Metabolizmasını Teşvik Etme
Alfa Lipoik Asit: Üstün Antioksidan - Eksipiyanlar

Alfa Lipoik Asit: Üstün Antioksidan - Eksipiyanlar

Alfa lipoik asit, lipoik asit olarak da bilinen, vücutta güçlü bir antioksidan olarak işlev gören doğal bir bileşiktir. Belirli gıdalarda az miktarda bulunur ve ayrıca diyet takviyesi olarak da mevcuttur. Alfa lipoik asit, hem su hem de yağda çözünebilen benzersiz bir bileşiktir; bu, vücudun tüm kısımlarına nüfuz etmesine olanak tanır. Hücre zarlarını kolayca geçebilir ve beyin dahil olmak üzere hücrelere girebilir. Bu çok yönlülük, hücrelerin su ve lipid fraksiyonlarında zararlı serbest radikalleri nötralize eden etkili bir antioksidan olmasını sağlar. Diğer İsim: Alfa Lipoik Asit Özellikler / Saflık: %99 Saflık CAS Numarası: 1077-28-7 Görünüm: Hafif sarı toz veya granül Ana işlev: Güçlü antioksidan, hücresel enerji üretimini destekler, sağlıklı kan şekeri seviyelerini teşvik eder Test Yöntemi: HPLC Tanımlama: Pozitif Koku & Tat: Karakteristik Analiz (Kuru bazda): %99.0~%101.5 Kurutma Kaybı: ≤%0.20 Erime Noktası: 60~62°C Parçacık Boyutu: %90 20 mesh'ten geçer Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun: NMT0.2ppm Kadmiyum: NMT0.5ppm Cıva: NMT0.1ppm Kadmiyum: NMT0.2ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT3,000cfu/g Toplam Maya & Küf: NMT300cfu/g E.coli: Negatif
Şekersiz Diyet Üyeleri İçin İkna Edici Sukraloz Kalitesi - Yardımcı Maddeler

Şekersiz Diyet Üyeleri İçin İkna Edici Sukraloz Kalitesi - Yardımcı Maddeler

Sukraloz, kalori içermeyen bir yapay tatlandırıcıdır. Sakarozdan (sofra şekeri) yaklaşık 600 kat daha tatlıdır ve çeşitli gıda ve içecek ürünlerinde şeker yerine yaygın olarak kullanılmaktadır. SRS Nutrition Express, en yüksek kaliteyi sağlamak için temin edilmiş yüksek saflıkta sukraloz tedarik etme konusunda gurur duymaktadır. Yüksek standartlara olan bağlılığımız, bizi sektörde farklı kılmaktadır. Diğer İsim: Splenda Özellikler / Saflık: %98-%102 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 56038-13-2 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: yapay tatlandırıcı ve şeker yerine geçici. Test Yöntemi: HPLC EP9.0 Analiz: %98-%102 Özel Dönme: 84.0~+87.5° Çözümün Şeffaflığı: Şeffaf pH (10% sulu çözüm): 5.0-7.0 Kurutma kaybı: ≤%2.0 Metanol: ≤%0.1 Ateşle kalıntı: ≤%0.7 İlgili maddeler: ≤%0.5 Hidroliz ürünleri: ≤%0.1 Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT1ppm Arsenik (As): NMT3ppm Toplam aerobik sayı: NMT250cfu/g Toplam Maya ve Küf: NMT50cfu/g
Üstün L-Sitrulin DL-Malat 2:1 Zirve Dayanıklılık İçin - Amino Asitler

Üstün L-Sitrulin DL-Malat 2:1 Zirve Dayanıklılık İçin - Amino Asitler

Sitrülin malat, iki bileşenin kombinasyonudur: sitrülin ve malik asit. Vücut tarafından kendiliğinden üretilebilir veya gıdalardan elde edilebilir. Sitrülin ve malik asidin birleşimi, kas fonksiyonunu artırma faydası sağlar ve iskelet kaslarında amonyak birikimini azaltarak kas yorgunluğunu azaltır ve egzersiz süresini uzatır; bu nedenle performans artırıcı bir takviye olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün temini sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyoruz ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. *Ürünlerimiz ne sahte ne de Dünya Anti-Doping Ajansı (WADA 2023) adı altında değildir. Diğer İsim: L-Sitrülin DL-Malat 1:1/2:1 Özellikler/ Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 54940-97-5 Görünüm: Beyaz toz Ana işlev: Kas yorgunluğunu hafifletmek Test Yöntemi: HPLC Özel rotasyon: 17° ~+19° Kurutma kaybı: ≤%0.2 Ateşte kalıntı: ≤%0.1 Klorür (Cl): ≤%0.05 Analiz: ≥%98.5 Demir (Fe): ≤10ppm L-Sitrülin: %62.5~%74.2 DL-Malat: %26.4~%36.4 Ağır Metal: ≤10ppm Kurşun (Pb): ≤1ppm Arsenik (As): ≤0.5ppm Cıva (Hg): ≤0.1ppm Kadmiyum (Cd): ≤0.5ppm Toplam plaka sayısı: ≤1,000cfu/g
Cilt Nemlendirme İçin Olağanüstü Hyaluronik Asit - Fonksiyonel Bileşenler

Cilt Nemlendirme İçin Olağanüstü Hyaluronik Asit - Fonksiyonel Bileşenler

Hyaluronik Asit, diyet takviyeleri ve fonksiyonel gıdalar alanında aranan bir bileşendir. Cilt bakımındaki nemlendirici gücü ile tanınan Hyaluronik Asit, şimdi içsel sağlık alanına da faydalarını sunmaktadır. Bağ dokularının ana bileşeni olarak, eklem sağlığını destekler ve cildin içten nemlenmesine katkıda bulunur. Hyaluronik Asit takviyeleri tüketmek, cilt elastikiyetini, eklem esnekliğini korumaya yardımcı olur ve daha genç bir görünüm elde etmeye katkıda bulunabilir. Holistik sağlık ve beslenme için Hyaluronik Asit'in gücünü kucaklayın. Ürünlerimizin tümü için yılların deneyimine ve sıkı erişim ve test mekanizmalarına sahibiz, Avrupa ve dünyanın geri kalanında müşterilerimiz bulunmaktadır. Diğer İsim: HA, Sodyum Hiyalüronat Spes./ Saflık: 5k ~ 2.0 milyon Da (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9067-32-7 Görünüm: Beyaz toz Ana işlev: nemlendirme, besin yenileme, onarma ve önleme Test Yöntemi: CP2015 Moleküler ağırlık: 0.8×106 __ 1.5×106 Sodyum Hiyalüronat %: ≥92 Glikuronik asit %: ≥44 Kurutma kaybı %: ≤10 Ateşte kalıntı %: ≤20 PH (0.1% Çözelti): 6.0-7.5 Ağır Metaller: ≤20 ppm Kurşun (Pb): 0.5 ppm Arsenik (As): 2.0 ppm Kadmiyum (Cd): 2.0 ppm Cıva (Hg): 0.1 ppm Proteinler %: ≤ 0.1 Şeffaflık % (0.1% Çözelti): ≥ 98.5 Toplam Plaka Sayısı: ≤1000 cfu/g
Saf enginar ekstresi sindirim sağlığı için - Fonksiyonel bileşenler

Saf enginar ekstresi sindirim sağlığı için - Fonksiyonel bileşenler

Valerian Ekstresi, geleneksel olarak rahatlamayı teşvik etmek ve sağlıklı uyku düzenlerini desteklemek için bilinen çok yıllık bir bitki olan Valeriana officinalis bitkisinin köklerinden elde edilir. Ekstrakt, merkezi sinir sistemi ile etkileşime giren valerenik asit gibi bileşenler içerir ve bu da sakinleştirici etkilerine katkıda bulunabilir. Valerian Ekstresi, huzur hissini teşvik etmek ve uyku kalitesini artırmak amacıyla diyet takviyeleri ve bitkisel formülasyonlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. SRS Nutrition Express, Valerian Ekstresi de dahil olmak üzere premium bitkisel ekstraktlar sağlama konusunda mükemmel bir performans sergilemektedir. Üst düzey kaynak sağlama, son teknoloji ekstraksiyon yöntemleri ve titiz kalite güvencesi ile ürünlerimizde eşsiz mükemmeliyet sunmaktayız. Müşteri odaklı yaklaşımımız, şeffaflık, olağanüstü hizmet ve çeşitli beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için güvenilir çözümler üzerinde durmaktadır. Diğer İsim: Ginkgo biloba Özellikler / Saflık: Valerenik asit 0.4-0.8% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 8057-49-6 Görünüm: Sarı kahverengi ince toz Ana işlev: Kan dolaşımını iyileştirme; Sinir sistemini koruma Test Yöntemi: HPLC Koku ve Tat: Karakteristik Ekstrakt Oranı: 10:1 Parça boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤5.0% Ateşte Kalan Kalıntı: ≤10.0% Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Ağır Metaller: NMT 10ppm Arsenik (As): NMT 3ppm Kurşun (Pb): NMT 2ppm Cıva (Hg): NMT 0.1ppm Kadmiyum (Cd): NMT 1ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT10,000cfu/g
Saf Enginar Ekstresi Sindirim Sağlığı İçin - Fonksiyonel Bileşenler

Saf Enginar Ekstresi Sindirim Sağlığı İçin - Fonksiyonel Bileşenler

Enginar, Akdeniz'e özgü bir bitkidir. Yaprak, sap ve kökten elde edilen özler tıpta kullanılmaktadır. Enginar özü, bulantı ve kusmayı hafifletmenin yanı sıra spazmları ve gazı da azaltabilir. Bu bileşiklerin kolesterolü düşürme ve karaciğer koruma ile de bağlantılı olduğu gösterilmiştir. Enginar, sindirim bozuklukları ve kanda yüksek kolesterol veya diğer lipid seviyelerini tedavi etmek için yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca yüksek tansiyon, hepatit C, irritabl bağırsak sendromu (IBS) ve çeşitli diğer rahatsızlıkların tedavisinde de kullanılmaktadır. Tüm ürünlerimiz için yılların deneyimine ve sıkı erişim ve test mekanizmalarına sahibiz, Avrupa ve dünyanın geri kalanında müşterilerimiz bulunmaktadır. Diğer İsim: Cynara scolymus, cynarin Özellikler / Saflık: %2.5 / %5 Cynarin UV (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 84012-14-6 Görünüm: Kahverengi ince toz Ana işlev: Kanda kolesterolü düşürmek, kilo kaybını teşvik etmek Test Yöntemi: UV HPLC Koku & Tat: Karakteristik Analiz: Cynarin≥%2.5 Parçacık boyutu: %100 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤%5.0 Ateşte kalıntı: ≤%10.0 Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözünürlük: Suda %100 çözünür Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Civa (Hg): NMT0.1ppm Kadmiyum (Cd): NMT1ppm
Premium Maltodekstrin Sürekli Enerji İçin - Yardımcı Maddeler

Premium Maltodekstrin Sürekli Enerji İçin - Yardımcı Maddeler

Maltodekstrin, bir gıda bileşeni olarak kullanılan bir oligosakarittir. Tahıl nişastasından kısmi hidroliz ile üretilir ve genellikle beyaz, higroskopik, sprey kurutulmuş toz halinde bulunur. Maltodekstrin, glikoz kadar hızlı emilen kolay sindirilebilir bir bileşendir ve polimerizasyon derecesine bağlı olarak orta derecede tatlı veya neredeyse tatsız olabilir. SRS Nutrition Express BV, Avrupa'da depolara sahiptir; FCA veya DDP terimleri her ikisi de sağlanabilir, bu da müşterilerimiz için oldukça uygundur. Diğer İsim: mısır şurubu katıları, modifiye mısır nişastası, modifiye pirinç nişastası Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9050-36-6 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: Gıda bileşenleri Test Yöntemi: GB/T20884-2007 Koku: Maltodekstrin özel kokusuna sahip ve başka bir koku yok Tat: Tatsız veya hafif tatlı, başka bir tat yok Standartlar: Dekstroz Eşdeğeri, % (m/m) (Katıdaki Redüktör Şeker (dekstroz) %): 18-20 Nişasta Testi: Negatif Nem % (m/m): ≤6.0 Çözünürlük % (m/m): ≥98.0 pH: 4.5-6.5 Kül % (m/m): ≤0.6 İyot Deneyi: Mavi reaksiyon yok As mg/kg: ≤0.5 Pb mg/kg: ≤0.5 Cu mg/kg: ≤5.0 Kükürt Dioksit Kalıntısı mg/kg: ≤10
Asetil L-Karnitin: NeuroBoost Karnitin - Karnitin Serisi

Asetil L-Karnitin: NeuroBoost Karnitin - Karnitin Serisi

Asetil-L-karnitin, ALCAR olarak da bilinir, metabolizmada rol oynar ve nöroprotektif özelliklere sahiptir, beyne enerji sağlar ve nöron sağlığını destekler. Asetil-L-karnitin, esasen bir asetil grubu ile birleştirilmiş L-karnitindir. Asetil grubu, asetil L-karnitinin beyin ve sinirlerde aktif bir şekilde bulunmasını sağlar. Ayrıca, nörotransmitter asetilkolin ve asetil koenzim A'nın üretimi için kritik bir substrattır. Bunlar, amino asitler, yağ asitleri ve karbonhidratlardan enerji üretiminde hayati ara maddelerdir. Diğer İsim: N,N-Dimetil benzenamin Özellikler / Saflık: ≥98.0% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 14992-62-2 Görünüm: Beyaz kristal ince toz Ana işlev: egzersiz performansını, enerji metabolizmasını ve iyileşmeyi desteklemek. Test Yöntemi: HPLC Moleküler Formül: C9H18ClNO4 CAS No: No 5080-50-2 Çözüm Görünümü: Şeffaf ve Renksiz Tanımlama: Pozitif Analiz: 98.5%~102.0% Kalan Etanol: ≤5000ppm Özel Dönme (°): 26.0°~-29.0° Kurutma kaybı: ≤0.5% Ateşte Kalan: ≤0.5% PH: 2.3-2.6 Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Bitkisel Ekstrakt Ginsenosid Tozu Sağlıklı Ginseng Kökü Ekstraktı Ginsenosid Hammadde - Fonksiyonel Bileşenler

Bitkisel Ekstrakt Ginsenosid Tozu Sağlıklı Ginseng Kökü Ekstraktı Ginsenosid Hammadde - Fonksiyonel Bileşenler

Ginseng ekstresi, kanser hücreleri üzerinde sitotoksik etkiye sahip ginsenosid açısından zengindir. Önemli olan, vücudun bağışıklığını artırmaları ve protein sentezini olumlu yönde etkilemeleridir. Diğer İsim: Ginseng Ekstresi Özellikler / Saflık: Toplam ginsenosid >%10 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: GL 10U 181201 Görünüm: GL 10U 181201 Ana işlev: beyin sağlığı, bağışıklık fonksiyonu, kan şekeri, genel iyilik halini iyileştirme Test Yöntemi: UV, TLC Koku ve Tat: Karakteristik Analiz: Ginsenosid ≥%10 Ekstrakt oranı: 8:1 Parçacık boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤%5.0 Ateşte Kalan Kalıntı: ≤%10.0 Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözücü kalıntısı: Eu.Ph 9.0'a uygun Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Boswellia Serrata Ekstresi: Üstün Eklem Desteği - Fonksiyonel Bileşenler

Boswellia Serrata Ekstresi: Üstün Eklem Desteği - Fonksiyonel Bileşenler

Boswellia serrata ekstresi, Boswellia ağacının reçinesinden elde edilen çok yönlü bir doğal bitki ekstresidir. Genellikle bitkisel tıp, farmasötik hazırlıklar, aromaterapi ve cilt bakımı gibi çeşitli amaçlar için kullanılır. Soluk beyaz bir renge sahiptir ve kendine özgü aroması, bitkisel özellikleri ve sağlık faydaları ile tanınır. Diğer İsim: Hint tütsüsü ekstresi Özellikler / Saflık: %45 %65 %85 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 97952-72-2 Görünüm: Krema beyazı ince toz Ana işlev: Anti-inflamatuar, Eklem sağlığı desteği Test Yöntemi: Titrasyon Koku & Tat: Karakteristik Analiz: Boswellia asitleri ≥ %85 Parçacık boyutu: %98 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤ %5.0 Ateşte kalıntı: ≤ %5.0 Hacim Yoğunluğu: 0.4-0.6 g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk Kontaminasyonu: 0.6-0.9 g/ml Ağır Metaller: NMT 10 ppm Kurşun (Pb): NMT 3 ppm Arsenik (As): NMT 2 ppm Cıva (Hg): NMT 0.1 ppm Kadmiyum (Cd) Mikrobiyolojik: NMT 1 ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT 10,000 cfu/g
L-Karnitin Tartrat: LeanFuel Karnitin - Karnitin Serisi

L-Karnitin Tartrat: LeanFuel Karnitin - Karnitin Serisi

L-karnitin tartarat, L-karnitinin stabil formudur, beyaz kristal tozdur. Hoş bir asidik kokuya sahiptir. Suda çözünür, organik çözücülerde çözünmez. L-karnitin, yağın enerjiye dönüşümünü teşvik eden bir amino asittir, insan vücudu üzerinde toksik yan etkileri yoktur, özellikle aerobik egzersiz yapan kişiler için yağ azaltma konusunda daha belirgin bir etki gösterir. Tıpta ve sağlık ürünlerinde, gıda katkı maddelerinde vb. kullanılır. Diğer İsim: L-Karnitin-L-Tartrat Özellikler / Saflık: ≥98.0% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 36687-82-8 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: egzersiz performansını desteklemek, enerji metabolizması. Test Yöntemi: HPLC Analiz (L-Tartrat asidi): 31.8%±1.0% Tanımlama: Pozitif Özel Dönme: 9.5°~-11.0° -10.28° USP Erime noktası: 169℃~175℃ Kurutma kaybı: ≤0.5% Ateşte kalıntı: ≤0.2% pH: 3.0~4.5 Klorür: NMT4000ppm Siyanür: Yok Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT1ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm Kadmiyum (Cd): NMT1ppm
Yiyecek Kıvamlaştırıcı Olarak Kullanılan Yüksek Kaliteli Guar Gum - Ekstraktlar

Yiyecek Kıvamlaştırıcı Olarak Kullanılan Yüksek Kaliteli Guar Gum - Ekstraktlar

Guar sakızı, aynı zamanda guar fasulyesi sakızı olarak da bilinir, baklagil bitkisi guar fasulyesinin bir ekstraktıdır ve genellikle gıda kalınlaştırıcı olarak kullanılan yarı galaktomannandır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün bulunabilirliği sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyoruz ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Diğer İsim: guar fasulyesi sakızı Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9000-30-0 Görünüm: Krem beyazı serbest akışkan toz Ana işlev: Asidite Düzenleyicileri, Antioksidanlar Test Yöntemi: HPLC Koku & Tat: Karakteristik Parçacık boyutu (%): ≥%99 200 ağdan geçer Nem (w/%): ≤%15.0 PH: 5.0-7.1 Viskozite 2 Saat 1% çözüm: ≥5500.0 Galaktomannan %: ≥%82.0 Kül (w/%): ≤%1.5 Protein (w/%): ≤%7.0 Asit çözünmezler (w/%): ≤%7.0 Bor test: Yok Kurşun (Pb)/(mg/kg): NMT 2ppm Arsenik (As)/(mg/kg): NMT 3ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT 5000 cfu/g Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış
Pürüzsüz doku için birinci sınıf ksantan sakızı - Ekstralar

Pürüzsüz doku için birinci sınıf ksantan sakızı - Ekstralar

Kalınlaştırıcı, stabilize edici ve emülsifiye edici olarak kullanılan bir katkı maddesi olan ksantan sakızı, Xanthomonas campestris bakterisinin su çözeltisi ile beslenmesi sonucu elde edilir. Bu çözeltinin kaynağı mısır, soya, süt veya buğdaydan elde edilen glukozdur. SRS Nutrition Express'in Avrupa'da depoları bulunmaktadır, FCA veya DDP terimleriyle her ikisi de sağlanabilir, bu da müşterilerimiz için oldukça uygundur. Diğer İsim: Ksantan Sakızı Spesifikasyon/ Saflık: 80mesh (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 11138-66-2 Görünüm: Beyazımsı veya Açık Sarı Serbest Akışkan Toz Ana Fonksiyon: Kalınlaştırıcı Koku & Tat: Karakteristik Tanımlama: Pozitif Parçacık Boyutu: %100 80 mesh'ten geçer Viskozite/cP: ≥600 Kesme Performans Değeri: ≥6.5 Kurutma Kaybı: ≤15.0% Ateşte Kalan Kalıntı: ≤16.0% Toplam Azot: ≤1.5ω% Pirüvik Asit: ≤1.5ω% Kurşun (Pb): NMT2ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT5,000cfu/g Toplam Maya & Küf: NMT500cfu/g E.coli: ≤3.0mpn/g Salmonella: 0/25g Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış
Saf ayçiçek lesitini ile genel sağlığı iyileştirin - Yardımcı maddeler

Saf ayçiçek lesitini ile genel sağlığı iyileştirin - Yardımcı maddeler

Ayçiçeği lesitini, ayçiçeği tohumlarından elde edilen doğal bir yağlı madde olup, hem bitkilerde hem de hayvanlarda bulunur. Genellikle çeşitli gıda ve kozmetik ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır. Nötr bir tada sahip olan bu sarı-kahverengi sıvı veya toz, özellikle soya alerjisi olanlar veya soya tercih etmeyenler tarafından soya lesitini alternatifi olarak sıkça tercih edilmektedir. SRS Ayçiçeği Lesitini seçmek, doğal ve akıllıca bir karardır. Yüksek kaliteli ayçiçeği tohumlarından elde edilen Ayçiçeği Lesitini, saflığı ve performansıyla öne çıkmaktadır. Soya lesitini için daha sağlıklı bir alternatif olup, soya alerjisi olanlar veya soya içermeyen ürünleri tercih edenler için mükemmel bir seçimdir. Nötr tadı sayesinde, çeşitli gıda ve kozmetik formülasyonlarına sorunsuz bir şekilde karışarak stabilite ve doku artırır. Diğer İsim: Ayçiçeği Lesitini Özellikler/Saflık: Fosfatidilkolin ≥%20 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 8002-43-5 Görünüm: Açık sarı Toz Ana işlev: Bileşenlerin Ayrılmasını Önlemek; birçok gıda formülasyonunda Bağlayıcı Ajan. Test Yöntemi: TLC Renk: Açık sarıdan sarıya Koku: Bu ürün, fosfolipidlerin özel bir aromasına sahip olmalıdır. Durum: Bu ürün toz, mumumsu, sıvı veya macun olmalıdır. Asit Değeri (mg KOH/g): ≦36 Peroksit Değeri (meq/kg): ≦10 Aseton Çözünmezleri (W/%): ≧60 Heksan Çözünmezleri (W/%): ≦0.3 Nem (W/%): ≦2.0 Ağır Metaller (Pb mg/kg): ≦20 Arsenik (As mg/kg): ≦3.0 Kalıntı Solventleri (mg/kg): ≦40 Fosfatidilkolin: ≧%20.0
Vejetaryenler, veganlar ve çölyak hastaları için gıda sınıfı limon tuzu - Yardımcı maddeler

Vejetaryenler, veganlar ve çölyak hastaları için gıda sınıfı limon tuzu - Yardımcı maddeler

Sitrik asit, güçlü ekşi bir tada sahip organik bir asittir ve gıda koruyucu ve antioksidan olarak kullanımı oldukça belirgindir. Ayrıca, özellikleri onu mükemmel bir asitleştirici, jel oluşturucu ve lezzet artırıcı yapmaktadır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün temini sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyor ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Diğer İsim: Sitrik Asit Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 77-92-9 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: Metal temizliği, güzellik, gıda katkı maddesi, yorgunluk önleyici, sterilizasyon Test Yöntemi: HPLC Koku & Tat: Kokusuz, güçlü bir asidik tada sahip Tanımlama: Pozitif Analiz: %99.5 ~ %100.5 Çözüm görünümü: Testi geçer Su: %7.5 ~ %8.8 Ateşte kalıntı: ≤%0.05 Sülfat: ≤150ppm Oksalat: ≤100ppm Alüminyum: ≤0.2ppm Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT0.5ppm Arsenik (As): NMT1ppm Cıva (Hg): NMT1ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT2 IU/mg
Şekersiz Savunucular İçin Çok Amaçlı Acesulfame-K - Yardımcı Maddeler

Şekersiz Savunucular İçin Çok Amaçlı Acesulfame-K - Yardımcı Maddeler

Acesulfam-K, kalori içermeyen bir yapay tatlandırıcıdır, şekerden 200 kat daha tatlıdır ve ısıya dayanıklıdır. Besin değeri olmayan bir tatlandırıcı olarak, normal pH aralığında gıda ve içeceklerde neredeyse hiç konsantrasyon değişikliği olmadan kullanılmaktadır. Diğer tatlandırıcılarla, özellikle aspartam ve sikloheksilsülfamat ile kombinasyon halinde kullanılabilir. SRS Nutrition Express, sıkı endüstri standartlarına uygun maliyetli Acesulfam ürünleri sunmaktadır. Diğer İsim: Acesulfam-K Özellikler / Saflık: 99.0~101.0 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 55589-62-3 Görünüm: beyaz kristal toz Ana işlev: yapay tatlandırıcı ve şeker ikamesi.
Bitki Tabanlı Devedikeni Ekstresi, Karaciğer ve Safra Kesesi Dostu - Fonksiyonel Bileşenler

Bitki Tabanlı Devedikeni Ekstresi, Karaciğer ve Safra Kesesi Dostu - Fonksiyonel Bileşenler

Silymarin olarak da bilinen süt devedikeni, Asteraceae ailesinin enginarından elde edilen doğal bir flavonoid lignandır ve ana bileşenleri silybin, izosilybin, silydianin ve silychristin'dir. Doğal olarak Avrupa'ya özgüdür ve erken kolonistler tarafından Kuzey Amerika'ya getirilmiştir. Doğu Amerika Birleşik Devletleri, Kaliforniya, Güney Amerika, Afrika, Avustralya ve Asya bu türün doğal habitatıdır. Karaciğer ve safra kesesi hastalıklarını tedavi etmek için kullanılır. Süt devedikeni, hepatit, siroz, sarılık, diyabet, hazımsızlık gibi hastalıklar için bir diyet takviyesi olarak pazarlanmaktadır. Diğer İsim: Bitki kaynaklı Süt Devedikeni Ekstresi, karaciğer ve safra kesesi dostu Özellikler / Saflık: Bitki kaynaklı Süt Devedikeni Ekstresi, karaciğer ve safra kesesi dostu (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 84604-20-6 Görünüm: Sarıdan Sarımsı Kahverengi Amorf Toz Ana işlev: Karaciğer sağlığı, diyabeti iyileştirme, kalp için iyi Test Yöntemi: UV, HPLC Koku ve Tat: Karakteristik Analiz: Silymarin ≥40% Parçacık boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤5.0% Ateşte kalıntı: ≤5.0% Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözünürlük: ≥99% su içinde çözünür Çözücü kalıntısı: EP standardını karşılar Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Soya Lesitini: Kaliteli Emülgatör - Yardımcı Maddeler

Soya Lesitini: Kaliteli Emülgatör - Yardımcı Maddeler

Soya lesitini, soya fasulyelerinden elde edilen doğal bir maddeyi temsil eder. Gıda endüstrisinde yaygın olarak emülsifiye edici, stabilize edici ve kalınlaştırıcı ajan olarak kullanılır. Soya lesitini, bileşenlerin bir araya gelmesine ve bağlanmasına yardımcı olarak ayrılmayı önler ve çeşitli gıda ürünlerinin genel dokusunu iyileştirir. Ayrıca, dağıtıcı ve nemlendirici özellikleri nedeniyle kozmetik, ilaç ve diğer endüstriyel uygulamalarda da kullanılmaktadır. Diğer İsim: soya lesitini CAS Numarası: 8002-43-5 Görünüm: sarımsı-kahverengi toz veya mumlu veya sıvı veya macun Ana işlev: emülsifiye edici ajan Test Yöntemi: TLC/HPLC Renk: Sarıdan Kahverengiye Koku: Lesitinin benzersiz kokusu Doku: Viskoz sıvı, macun, toz, granüler veya blok Aseton Çözünmez: ≥60% Kurutma kaybı: ≤2.0% Heksan Çözünmez: ≤0.3% Asit Değeri, mgKOH/g: ≤36.0 Peroksit Değeri, mmol/kg: ≤5.0 Kalan Solvent: ≤50ppm Kurşun (Pb): NMT2.0ppm Toplam Arsenik (As): NMT3.0ppm Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış Raf Ömrü: İki yıl, eğer kapalı tutulur ve güçlü güneş ışığı ve ısıdan uzak bir yerde saklanırsa