protein takviyesi salak için ürünler (138)

siyah quinoa

siyah quinoa

Quinoa negra es una variedad de quinoa que se caracteriza por su color oscuro y su sabor ligeramente dulce, con matices terrosos y un toque más intenso que las variedades blanca y roja. La textura de la quinoa negra es más crujiente, incluso después de cocerla, lo que la hace ideal para recetas en las que se busca un grano que mantenga su forma y aporte una textura firme.
Şeker kamışı

Şeker kamışı

Şeker Kamışı (caña de azúcar), şekerin çıkarılması için esas olarak yetiştirilen, graminyalar familyasına ait tropikal bir bitkidir. Şeker kamışı, sakkaroz açısından zengindir ve dünyadaki başlıca şeker kaynaklarından biridir. Bu bitkinin sapları hasat edilir, suyu çıkarılır ve ardından ham şeker, rafine şeker, melas ve diğer yan ürünleri üretmek için işlenir. Şekerin yanı sıra, şeker kamışı bioetanol ve diğer endüstriyel ürünlerin üretiminde de kullanılmaktadır.
Rafine edilmemiş şeker

Rafine edilmemiş şeker

Şeker Non-Centrifugal (azúcar no centrifugado), melasayı çıkarmak için santrifüj işlemi olmadan üretilen bir şeker türüdür. Bu, şeker kamışı suyunda bulunan birçok besin ve mineralin korunmasını sağlayan rafine edilmemiş bir şekerdir. Rafine edilmemiş şekerin bazı yaygın örnekleri arasında panela, jaggery ve gur bulunmaktadır. Bu tür şeker, dünyanın çeşitli yerlerinde yiyecek ve içecekleri tatlandırmak için kullanılmakta ve rafine şekerden daha doğal olarak kabul edilmektedir.
beyaz quinoa

beyaz quinoa

Beyaz quinoa, quinoa'nın en yaygın çeşitlerinden biridir; bu tohum, tahıllara benzer kullanımı ve besin değeri nedeniyle bir pseudosereali olarak kabul edilir. Beyaz quinoa, pişirildiğinde hafif fındıksı bir tada sahip, yumuşak bir lezzet ve kabarık bir dokuya sahiptir. Güney Amerika'nın And Dağları'na özgüdür ve binlerce yıldır temel bir gıda maddesi olmuştur.
Siyah chia

Siyah chia

Kara chía, Meksika ve Orta Amerika kökenli bir bitki olan chía tohumlarının (Salvia hispanica) bir çeşidini ifade eder. Kara chía tohumları koyu bir renge sahiptir ve besin değeri açısından beyaz chía tohumlarına çok benzer. Chía, mükemmel bir besin kaynağı olması ve sağlık için faydalı özellikleri ile tanınır.
Yulaf

Yulaf

CROVAY NATURAL SOLUTIONS'ta, hem insan tüketimi hem de çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal olan yüksek kaliteli tahılların geniş bir yelpazesini sunuyoruz. Bu çok yönlü doğal bileşenler, birçok sektörde temel bir unsur haline gelmiştir. Yulaf: Lif, protein ve betaglükano bakımından zengin, tahıl, bisküvi ve fırın ürünleri hazırlamak için idealdir.
Asetil L-Karnitin: NeuroBoost Karnitin - Karnitin Serisi

Asetil L-Karnitin: NeuroBoost Karnitin - Karnitin Serisi

Asetil-L-karnitin, ALCAR olarak da bilinir, metabolizmada rol oynar ve nöroprotektif özelliklere sahiptir, beyne enerji sağlar ve nöron sağlığını destekler. Asetil-L-karnitin, esasen bir asetil grubu ile birleştirilmiş L-karnitindir. Asetil grubu, asetil L-karnitinin beyin ve sinirlerde aktif bir şekilde bulunmasını sağlar. Ayrıca, nörotransmitter asetilkolin ve asetil koenzim A'nın üretimi için kritik bir substrattır. Bunlar, amino asitler, yağ asitleri ve karbonhidratlardan enerji üretiminde hayati ara maddelerdir. Diğer İsim: N,N-Dimetil benzenamin Özellikler / Saflık: ≥98.0% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 14992-62-2 Görünüm: Beyaz kristal ince toz Ana işlev: egzersiz performansını, enerji metabolizmasını ve iyileşmeyi desteklemek. Test Yöntemi: HPLC Moleküler Formül: C9H18ClNO4 CAS No: No 5080-50-2 Çözüm Görünümü: Şeffaf ve Renksiz Tanımlama: Pozitif Analiz: 98.5%~102.0% Kalan Etanol: ≤5000ppm Özel Dönme (°): 26.0°~-29.0° Kurutma kaybı: ≤0.5% Ateşte Kalan: ≤0.5% PH: 2.3-2.6 Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Bitkisel Ekstrakt Ginsenosid Tozu Sağlıklı Ginseng Kökü Ekstraktı Ginsenosid Hammadde - Fonksiyonel Bileşenler

Bitkisel Ekstrakt Ginsenosid Tozu Sağlıklı Ginseng Kökü Ekstraktı Ginsenosid Hammadde - Fonksiyonel Bileşenler

Ginseng ekstresi, kanser hücreleri üzerinde sitotoksik etkiye sahip ginsenosid açısından zengindir. Önemli olan, vücudun bağışıklığını artırmaları ve protein sentezini olumlu yönde etkilemeleridir. Diğer İsim: Ginseng Ekstresi Özellikler / Saflık: Toplam ginsenosid >%10 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: GL 10U 181201 Görünüm: GL 10U 181201 Ana işlev: beyin sağlığı, bağışıklık fonksiyonu, kan şekeri, genel iyilik halini iyileştirme Test Yöntemi: UV, TLC Koku ve Tat: Karakteristik Analiz: Ginsenosid ≥%10 Ekstrakt oranı: 8:1 Parçacık boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤%5.0 Ateşte Kalan Kalıntı: ≤%10.0 Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözücü kalıntısı: Eu.Ph 9.0'a uygun Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Boswellia Serrata Ekstresi: Üstün Eklem Desteği - Fonksiyonel Bileşenler

Boswellia Serrata Ekstresi: Üstün Eklem Desteği - Fonksiyonel Bileşenler

Boswellia serrata ekstresi, Boswellia ağacının reçinesinden elde edilen çok yönlü bir doğal bitki ekstresidir. Genellikle bitkisel tıp, farmasötik hazırlıklar, aromaterapi ve cilt bakımı gibi çeşitli amaçlar için kullanılır. Soluk beyaz bir renge sahiptir ve kendine özgü aroması, bitkisel özellikleri ve sağlık faydaları ile tanınır. Diğer İsim: Hint tütsüsü ekstresi Özellikler / Saflık: %45 %65 %85 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 97952-72-2 Görünüm: Krema beyazı ince toz Ana işlev: Anti-inflamatuar, Eklem sağlığı desteği Test Yöntemi: Titrasyon Koku & Tat: Karakteristik Analiz: Boswellia asitleri ≥ %85 Parçacık boyutu: %98 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤ %5.0 Ateşte kalıntı: ≤ %5.0 Hacim Yoğunluğu: 0.4-0.6 g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk Kontaminasyonu: 0.6-0.9 g/ml Ağır Metaller: NMT 10 ppm Kurşun (Pb): NMT 3 ppm Arsenik (As): NMT 2 ppm Cıva (Hg): NMT 0.1 ppm Kadmiyum (Cd) Mikrobiyolojik: NMT 1 ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT 10,000 cfu/g
L-Karnitin Tartrat: LeanFuel Karnitin - Karnitin Serisi

L-Karnitin Tartrat: LeanFuel Karnitin - Karnitin Serisi

L-karnitin tartarat, L-karnitinin stabil formudur, beyaz kristal tozdur. Hoş bir asidik kokuya sahiptir. Suda çözünür, organik çözücülerde çözünmez. L-karnitin, yağın enerjiye dönüşümünü teşvik eden bir amino asittir, insan vücudu üzerinde toksik yan etkileri yoktur, özellikle aerobik egzersiz yapan kişiler için yağ azaltma konusunda daha belirgin bir etki gösterir. Tıpta ve sağlık ürünlerinde, gıda katkı maddelerinde vb. kullanılır. Diğer İsim: L-Karnitin-L-Tartrat Özellikler / Saflık: ≥98.0% (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 36687-82-8 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: egzersiz performansını desteklemek, enerji metabolizması. Test Yöntemi: HPLC Analiz (L-Tartrat asidi): 31.8%±1.0% Tanımlama: Pozitif Özel Dönme: 9.5°~-11.0° -10.28° USP Erime noktası: 169℃~175℃ Kurutma kaybı: ≤0.5% Ateşte kalıntı: ≤0.2% pH: 3.0~4.5 Klorür: NMT4000ppm Siyanür: Yok Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT1ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm Kadmiyum (Cd): NMT1ppm
Yiyecek Kıvamlaştırıcı Olarak Kullanılan Yüksek Kaliteli Guar Gum - Ekstraktlar

Yiyecek Kıvamlaştırıcı Olarak Kullanılan Yüksek Kaliteli Guar Gum - Ekstraktlar

Guar sakızı, aynı zamanda guar fasulyesi sakızı olarak da bilinir, baklagil bitkisi guar fasulyesinin bir ekstraktıdır ve genellikle gıda kalınlaştırıcı olarak kullanılan yarı galaktomannandır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün bulunabilirliği sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyoruz ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Diğer İsim: guar fasulyesi sakızı Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9000-30-0 Görünüm: Krem beyazı serbest akışkan toz Ana işlev: Asidite Düzenleyicileri, Antioksidanlar Test Yöntemi: HPLC Koku & Tat: Karakteristik Parçacık boyutu (%): ≥%99 200 ağdan geçer Nem (w/%): ≤%15.0 PH: 5.0-7.1 Viskozite 2 Saat 1% çözüm: ≥5500.0 Galaktomannan %: ≥%82.0 Kül (w/%): ≤%1.5 Protein (w/%): ≤%7.0 Asit çözünmezler (w/%): ≤%7.0 Bor test: Yok Kurşun (Pb)/(mg/kg): NMT 2ppm Arsenik (As)/(mg/kg): NMT 3ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT 5000 cfu/g Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış
Pürüzsüz doku için birinci sınıf ksantan sakızı - Ekstralar

Pürüzsüz doku için birinci sınıf ksantan sakızı - Ekstralar

Kalınlaştırıcı, stabilize edici ve emülsifiye edici olarak kullanılan bir katkı maddesi olan ksantan sakızı, Xanthomonas campestris bakterisinin su çözeltisi ile beslenmesi sonucu elde edilir. Bu çözeltinin kaynağı mısır, soya, süt veya buğdaydan elde edilen glukozdur. SRS Nutrition Express'in Avrupa'da depoları bulunmaktadır, FCA veya DDP terimleriyle her ikisi de sağlanabilir, bu da müşterilerimiz için oldukça uygundur. Diğer İsim: Ksantan Sakızı Spesifikasyon/ Saflık: 80mesh (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 11138-66-2 Görünüm: Beyazımsı veya Açık Sarı Serbest Akışkan Toz Ana Fonksiyon: Kalınlaştırıcı Koku & Tat: Karakteristik Tanımlama: Pozitif Parçacık Boyutu: %100 80 mesh'ten geçer Viskozite/cP: ≥600 Kesme Performans Değeri: ≥6.5 Kurutma Kaybı: ≤15.0% Ateşte Kalan Kalıntı: ≤16.0% Toplam Azot: ≤1.5ω% Pirüvik Asit: ≤1.5ω% Kurşun (Pb): NMT2ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT5,000cfu/g Toplam Maya & Küf: NMT500cfu/g E.coli: ≤3.0mpn/g Salmonella: 0/25g Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış
Saf ayçiçek lesitini ile genel sağlığı iyileştirin - Yardımcı maddeler

Saf ayçiçek lesitini ile genel sağlığı iyileştirin - Yardımcı maddeler

Ayçiçeği lesitini, ayçiçeği tohumlarından elde edilen doğal bir yağlı madde olup, hem bitkilerde hem de hayvanlarda bulunur. Genellikle çeşitli gıda ve kozmetik ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır. Nötr bir tada sahip olan bu sarı-kahverengi sıvı veya toz, özellikle soya alerjisi olanlar veya soya tercih etmeyenler tarafından soya lesitini alternatifi olarak sıkça tercih edilmektedir. SRS Ayçiçeği Lesitini seçmek, doğal ve akıllıca bir karardır. Yüksek kaliteli ayçiçeği tohumlarından elde edilen Ayçiçeği Lesitini, saflığı ve performansıyla öne çıkmaktadır. Soya lesitini için daha sağlıklı bir alternatif olup, soya alerjisi olanlar veya soya içermeyen ürünleri tercih edenler için mükemmel bir seçimdir. Nötr tadı sayesinde, çeşitli gıda ve kozmetik formülasyonlarına sorunsuz bir şekilde karışarak stabilite ve doku artırır. Diğer İsim: Ayçiçeği Lesitini Özellikler/Saflık: Fosfatidilkolin ≥%20 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 8002-43-5 Görünüm: Açık sarı Toz Ana işlev: Bileşenlerin Ayrılmasını Önlemek; birçok gıda formülasyonunda Bağlayıcı Ajan. Test Yöntemi: TLC Renk: Açık sarıdan sarıya Koku: Bu ürün, fosfolipidlerin özel bir aromasına sahip olmalıdır. Durum: Bu ürün toz, mumumsu, sıvı veya macun olmalıdır. Asit Değeri (mg KOH/g): ≦36 Peroksit Değeri (meq/kg): ≦10 Aseton Çözünmezleri (W/%): ≧60 Heksan Çözünmezleri (W/%): ≦0.3 Nem (W/%): ≦2.0 Ağır Metaller (Pb mg/kg): ≦20 Arsenik (As mg/kg): ≦3.0 Kalıntı Solventleri (mg/kg): ≦40 Fosfatidilkolin: ≧%20.0
Vejetaryenler, veganlar ve çölyak hastaları için gıda sınıfı limon tuzu - Yardımcı maddeler

Vejetaryenler, veganlar ve çölyak hastaları için gıda sınıfı limon tuzu - Yardımcı maddeler

Sitrik asit, güçlü ekşi bir tada sahip organik bir asittir ve gıda koruyucu ve antioksidan olarak kullanımı oldukça belirgindir. Ayrıca, özellikleri onu mükemmel bir asitleştirici, jel oluşturucu ve lezzet artırıcı yapmaktadır. SRS Nutrition Express, yıl boyunca güvenilir ürün temini sunmaktadır. En yüksek kalitedeki ürünleri dikkatlice seçiyor ve tedarikçi üretim süreci denetim sistemimiz aracılığıyla güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Diğer İsim: Sitrik Asit Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 77-92-9 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: Metal temizliği, güzellik, gıda katkı maddesi, yorgunluk önleyici, sterilizasyon Test Yöntemi: HPLC Koku & Tat: Kokusuz, güçlü bir asidik tada sahip Tanımlama: Pozitif Analiz: %99.5 ~ %100.5 Çözüm görünümü: Testi geçer Su: %7.5 ~ %8.8 Ateşte kalıntı: ≤%0.05 Sülfat: ≤150ppm Oksalat: ≤100ppm Alüminyum: ≤0.2ppm Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT0.5ppm Arsenik (As): NMT1ppm Cıva (Hg): NMT1ppm Toplam Plaka Sayısı: NMT2 IU/mg
Şekersiz Savunucular İçin Çok Amaçlı Acesulfame-K - Yardımcı Maddeler

Şekersiz Savunucular İçin Çok Amaçlı Acesulfame-K - Yardımcı Maddeler

Acesulfam-K, kalori içermeyen bir yapay tatlandırıcıdır, şekerden 200 kat daha tatlıdır ve ısıya dayanıklıdır. Besin değeri olmayan bir tatlandırıcı olarak, normal pH aralığında gıda ve içeceklerde neredeyse hiç konsantrasyon değişikliği olmadan kullanılmaktadır. Diğer tatlandırıcılarla, özellikle aspartam ve sikloheksilsülfamat ile kombinasyon halinde kullanılabilir. SRS Nutrition Express, sıkı endüstri standartlarına uygun maliyetli Acesulfam ürünleri sunmaktadır. Diğer İsim: Acesulfam-K Özellikler / Saflık: 99.0~101.0 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 55589-62-3 Görünüm: beyaz kristal toz Ana işlev: yapay tatlandırıcı ve şeker ikamesi.
Bitki Tabanlı Devedikeni Ekstresi, Karaciğer ve Safra Kesesi Dostu - Fonksiyonel Bileşenler

Bitki Tabanlı Devedikeni Ekstresi, Karaciğer ve Safra Kesesi Dostu - Fonksiyonel Bileşenler

Silymarin olarak da bilinen süt devedikeni, Asteraceae ailesinin enginarından elde edilen doğal bir flavonoid lignandır ve ana bileşenleri silybin, izosilybin, silydianin ve silychristin'dir. Doğal olarak Avrupa'ya özgüdür ve erken kolonistler tarafından Kuzey Amerika'ya getirilmiştir. Doğu Amerika Birleşik Devletleri, Kaliforniya, Güney Amerika, Afrika, Avustralya ve Asya bu türün doğal habitatıdır. Karaciğer ve safra kesesi hastalıklarını tedavi etmek için kullanılır. Süt devedikeni, hepatit, siroz, sarılık, diyabet, hazımsızlık gibi hastalıklar için bir diyet takviyesi olarak pazarlanmaktadır. Diğer İsim: Bitki kaynaklı Süt Devedikeni Ekstresi, karaciğer ve safra kesesi dostu Özellikler / Saflık: Bitki kaynaklı Süt Devedikeni Ekstresi, karaciğer ve safra kesesi dostu (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 84604-20-6 Görünüm: Sarıdan Sarımsı Kahverengi Amorf Toz Ana işlev: Karaciğer sağlığı, diyabeti iyileştirme, kalp için iyi Test Yöntemi: UV, HPLC Koku ve Tat: Karakteristik Analiz: Silymarin ≥40% Parçacık boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama: Pozitif Kurutma kaybı: ≤5.0% Ateşte kalıntı: ≤5.0% Hacim Yoğunluğu: 0.3-0.6g/ml Sıkıştırılmış Yoğunluk: 0.5-0.9g/ml Çözünürlük: ≥99% su içinde çözünür Çözücü kalıntısı: EP standardını karşılar Ağır Metaller: NMT10ppm Kurşun (Pb): NMT3ppm Arsenik (As): NMT2ppm Cıva (Hg): NMT0.1ppm
Battle Bites Dynabar Çikolata Karamel 62g - Kutu başına fiyat - Yüksek proteinli çikolata karamel atıştırmalık barları

Battle Bites Dynabar Çikolata Karamel 62g - Kutu başına fiyat - Yüksek proteinli çikolata karamel atıştırmalık barları

Her bar için 18g protein* (her lokmada 9g protein) Her lokmada 121 kcal Düşük şeker – her lokmada 1.2g Düşük şekerli beyaz karamel çikolata ile kaplanmış Her bar için 2x protein lokması, paylaşmak ve porsiyon kontrolü için harika. GDO İçermez İngiltere'de üretilmiştir DDP - tam kutu miktarlarında satılmaktadır Palet siparişleri için özel fiyat mevcut *ürün besin değerleri nedeniyle HFSS yasalarına tabi değildir.
Soya Lesitini: Kaliteli Emülgatör - Yardımcı Maddeler

Soya Lesitini: Kaliteli Emülgatör - Yardımcı Maddeler

Soya lesitini, soya fasulyelerinden elde edilen doğal bir maddeyi temsil eder. Gıda endüstrisinde yaygın olarak emülsifiye edici, stabilize edici ve kalınlaştırıcı ajan olarak kullanılır. Soya lesitini, bileşenlerin bir araya gelmesine ve bağlanmasına yardımcı olarak ayrılmayı önler ve çeşitli gıda ürünlerinin genel dokusunu iyileştirir. Ayrıca, dağıtıcı ve nemlendirici özellikleri nedeniyle kozmetik, ilaç ve diğer endüstriyel uygulamalarda da kullanılmaktadır. Diğer İsim: soya lesitini CAS Numarası: 8002-43-5 Görünüm: sarımsı-kahverengi toz veya mumlu veya sıvı veya macun Ana işlev: emülsifiye edici ajan Test Yöntemi: TLC/HPLC Renk: Sarıdan Kahverengiye Koku: Lesitinin benzersiz kokusu Doku: Viskoz sıvı, macun, toz, granüler veya blok Aseton Çözünmez: ≥60% Kurutma kaybı: ≤2.0% Heksan Çözünmez: ≤0.3% Asit Değeri, mgKOH/g: ≤36.0 Peroksit Değeri, mmol/kg: ≤5.0 Kalan Solvent: ≤50ppm Kurşun (Pb): NMT2.0ppm Toplam Arsenik (As): NMT3.0ppm Genel Durum: Genetiği Değiştirilmemiş, Alerjen İçermeyen, Işınlanmamış Raf Ömrü: İki yıl, eğer kapalı tutulur ve güçlü güneş ışığı ve ısıdan uzak bir yerde saklanırsa