quercetin için ürünler (2)

Kekik

Kekik

Kekik, İtalyan mutfağında yaygın olarak kullanılan belirgin bir lezzete sahip bir bitkidir. İyi bir pizzanın hazırlanmasında vazgeçilmez bir unsurdur ve domates soslarını tatlandırmak için fesleğen veya kekik gibi diğer taze otlarla çok iyi bir şekilde uyum sağlar. Taze seçildiğinde, tadı daha ince olur ve Akdeniz'in zarif balıklarıyla hoş bir şekilde eşlik eder.
Cébette

Cébette

Cebette, hem yaz salatalarına hem de lezzetli sıcak yemeklere uygun olan, belirgin bir tat ve kokuya sahip olmasıyla bilinir. Cebette, genellikle yeni soğan ile karıştırılır, oysa bu çok farklı bir çeşittir. Gerçekten de, bu bitki, gövdesiyle karışacak kadar uzamış, gelişmemiş bir soğana sahip olmasıyla ayırt edilir. Son olarak, bu bitki bahar, yaz ve sonbahar aylarında (Mayıs'tan Ekim'e kadar) tüketilebilir.