quercetin için ürünler (6)

At kuyruğu purini

At kuyruğu purini

Açıklama Silika, iz elementler ve mineral tuzları (özellikle potasyum, kalsiyum, kükürt, bakır, fosfor...) açısından zengin olan at kuyruğu purini, yeniden mineralize edici ve yapılandırıcıdır. Bitkilerin bağışıklık savunmalarını güçlendirerek birçok hastalığın ve böcek saldırısının önlenmesine katkıda bulunur. Ambalaj: 1 L'lik BIB, su ile seyreltilmesi gereken 5 kat konsantre Nasıl kullanılır? At kuyruğu purini, %10 oranında seyreltilerek kullanılır (1 litre purin için 9 litre su) Tohum ekimi ve fide dikimi için torfa eklenir Dikim sırasında sulama veya püskürtme ile, ardından her 2 haftada bir Güller, sebze bahçeleri ve çiçekler için püskürtme ile; Sürekli bitkiler, ağaçlar ve çalılar için bakım Sonbahar ve ilkbahar: %10 oranında püskürtme veya sulama (Hasattan sonra ve bitki gelişiminin başlangıcında). Ürün, 24/06/91 tarihli ve 2092/91 sayılı CEE yönetmeliğine uygun olarak organik tarımda kullanılabilir. AĞIRLIK: 2 kg BOYUTLAR: 20 × 15 × 20 cm
Kekik

Kekik

Kekik, İtalyan mutfağında yaygın olarak kullanılan belirgin bir lezzete sahip bir bitkidir. İyi bir pizzanın hazırlanmasında vazgeçilmez bir unsurdur ve domates soslarını tatlandırmak için fesleğen veya kekik gibi diğer taze otlarla çok iyi bir şekilde uyum sağlar. Taze seçildiğinde, tadı daha ince olur ve Akdeniz'in zarif balıklarıyla hoş bir şekilde eşlik eder.
Turşu Biber

Turşu Biber

Turşu Biber Ref: SAL046 Hacim: 180 ml
Dondurulmuş maydanoz

Dondurulmuş maydanoz

Maydanoz ve sarımsak, maydanoz-sarımsak karışımını oluşturmak üzere taze yıkanır ve doğranır, ardından IQF olarak dondurulur. Bu kaliteli ürün kullanımı kolaydır ve ZIP poşeti sayesinde tüm lezzetlerini ve aromalarını koruyacaktır. AMBALAJ: 8 x 250 g = 2 kg
Cébette

Cébette

Cebette, hem yaz salatalarına hem de lezzetli sıcak yemeklere uygun olan, belirgin bir tat ve kokuya sahip olmasıyla bilinir. Cebette, genellikle yeni soğan ile karıştırılır, oysa bu çok farklı bir çeşittir. Gerçekten de, bu bitki, gövdesiyle karışacak kadar uzamış, gelişmemiş bir soğana sahip olmasıyla ayırt edilir. Son olarak, bu bitki bahar, yaz ve sonbahar aylarında (Mayıs'tan Ekim'e kadar) tüketilebilir.
Dondurulmuş maydanoz

Dondurulmuş maydanoz

Maydanoz titizlikle seçilmiş, taze yıkanmış ve doğranmış, ardından IQF yöntemiyle dondurulmuş ve paketlenmiştir. Sapları çıkarılmıştır. Bu orijinal tatlı ot, ZIP torbası sayesinde tamamen lezzetini koruyacaktır. PAKETLEME: 8 x 250 g = 2 kg