r66 satış için için ürünler (5)

Uluslararası Nakliye Hizmetleri

Uluslararası Nakliye Hizmetleri

Koşaroğlu Uluslararası Nakliye İhracat İthalat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. 1999 yılında Türkiye İstanbul'da kurulmuştur. Hırvatistan, Slovenya, Bosna-Hersek, Sırbistan ve Karadağ'a yönelik karayolu ile komple ve parsiyel taşımacılık ve lojistik hizmeti vermektedir. Filomuz 32 adet, 100 m³ kapasiteli özmal MEGA TREYLER 6 adet, 100 m³ kapasiteli sözleşmeli mega treyler 2 adet minivan, combi, panelvan araç. Parsiyel Taşımacılık Hizmetimiz Parsiyel taşımacılıkta uzun yıllara dayanan deneyimimizle siz değerli müşterilerimize güvenilir ve profesyonel hizmet sunuyoruz. • Parsiyel Çıkış Günleri (İstanbul - Çatalca): Parsiyel mallar 1.000 m² kapalı alana sahip depomuzda toplanarak her hafta Çarşamba ve Cuma günleri çıkış yapılmaktadır. • İthalat Parsiyel Taşımacılık: "Slovenya, Hırvatistan ve Sırbistan"dan her hafta düzenli çıkışlar yapılmaktadır. Komple Taşımacılık Hizmetimiz Komple taşımalar da her gün sevkiyat yapmaktayız. • Hizmet Bölgemiz: o Slovenya İHRACAT – İTHALAT o Hırvatistan İHRACAT – İTHALAT o Sırbistan İHRACAT – İTHALAT o Bosna Hersek İHRACAT – İTHALAT o Karadağ İHRACAT – İTHALAT Neden Koşaroğlu Nakliyat? Firmamız, müşteri memnuniyeti odaklı ön planda tutarak deneyimli kadrosu ile • Hızlı • Ekonomik • Dürüst • Taşımacılık ve Lojistik hizmeti • Uluslararası karayolu taşımacılığı ve lojistik hizmeti 📞 Bizimle iletişime geçin ve yüklerinizi taşıyalım!
ISO 14001 Belgesi - ISO 14001 Çevre Kalite Belgesi

ISO 14001 Belgesi - ISO 14001 Çevre Kalite Belgesi

KALİTÜRK® olarak sizlere sunduğumuz Çevre Yönetim Belgesi ISO 14000 bir ürün standardı değil sistem standardıdır ve ne üretildiğinden ziyade, nasıl üretildiği ile ilgilenir. Çevre performansının izlenmesi ve sürekli iyileştirilmesi temeline dayanır. Çevre faktörlerine ilişkin olarak ilgili mevzuat ve kanunlar tarafından tanımlanmış koşullara uymayı şart koşar. Genel tanımlamalarına yer vererek ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemini (ÇYS yada İngilizce ismi ile EMS) tanımlayacak olursak; 1.Çevre Yönetim Sistemi, organizasyonun çevresel yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla yürüttüğü sürekli planlanma, uygulama, gözden geçirme ve geliştirme faaliyetleri çevrimidir. 1.1.Çevresel performans, ilgili tarafların görüşlerini ve çıkarlarını dikkate almaz. Bu nedenle, iyileştirme fırsatları, sadece olumsuz çevresel etkilerin azaltılması konumundan organizasyonların faaliyet ve davranışları üzerinde eğitimin ve toplumsal katılımın etkilerinin de dahil edilmesine doğru genişlemektedir.
MERKEZİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ

MERKEZİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ

Merkezi soğutma, havanın tek merkezden iklimlendirilip, bütün binaya verildiği sistemlerdir. Merkezi soğutma sistemleri genellikle iş merkezlerinde yer alsa da son dönemlerde rezidans tarzı yapılan binalarda da uygulanmaya başlamıştır. Hem bina yapılırken montajlanması hem de gizli olarak tüm binayı sarması gibi birçok avantajı barındıran bu sistemler, son zamanlarda çok fazla tutulmaya başlamıştır. Merkezi soğutma sistemleri binaların ihtiyaç düzeyine göre tasarlanmaktadır. Bu sayede ihtiyaç fazlası olacak sistemler elenerek, enerji tasarrufu sağlanmaktadır. İhtiyaca göre üretilen sistemlere de butik adı verilmektedir.
ISO 22000 - ISO 22000:2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22000 - ISO 22000:2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Kapsamlı gıda güvenliği yönetim sistemleri ile birlikte İyi İmalat Uygulamaları (GMP) unsurlarının ve Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) birleştirilmesi için gerekenleri belirler. Bu uluslararası olarak tanınmış gıda güvenliği standardı, çiftçilikten gıda hizmetine, imalata, nakliyeye ve depolamaya, perakende satış için ambalajlamaya kadar gıda tedarik zincirindeki tüm kuruluşlar tarafından kullanılmakta ve tüm dünyada yaygınlaşmaktadır. Gıda sektöründe ürün/hizmet üreten kuruluşlarda güvenli ve sağlıklı gıda üretimi için tehlike analizi, kritik kontrol noktaları ile ilgili süreçlerin yönetilmesini ve kalite yönetim sistemi oluşturulmasını tanımlayan ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi global gıda ticaretinde uygulaması gereken bir standard olarak geliştirilmiştir. ISO 22000:2005 dünya çapında güvenli gıda tedarik edilmesini sağlama amacıyla düzenlenmiş yeni bir standarttır.
Kaldırma İletme Ekipmanları Muayenesi - A Tipi Muayene Kuruluşu

Kaldırma İletme Ekipmanları Muayenesi - A Tipi Muayene Kuruluşu

Kaldırma teçhizatları genel hatlarıyla anlatacak olursak, herhangi bir kaldırma makinesi, elle ya da mekanik kuvvetle tahrik edilen, yükleri kaldıran, indiren veya askıya alan aşağıdakiler ve benzeri teçhizatlardır. Bilinmesi gereken bir hususta, Konveyör gibi mekanik kaldırma devamlılığı olan cihazlar bu kapsamlara dahil edilmemiştir. Bu kapsama girmezler. İlgili yönetmelikte, Kaldırma ve İletme Ekipmanlarından şöyle bahsedilmektedir; “Standartlarda aksi belirtilmediği sürece, kaldırma ve iletme ekipmanları, beyan edilen yükün en az 1,25 katını, etkili ve güvenli bir şekilde kaldıracak ve askıda tutabilecek güçte olur ve bunların bu yüke dayanıklı ve yeterli yük frenleri bulunur.” hükmündedir. Kaldırma ve iletme ekipmanlarının muyenelerinin yılda en az 1 kez yapılması gerekmektedir. Periyodik kontrolünü yaptırdığınız kaldırma ve iletme ekipmanlarının muayenelerini yapan ekiplerin tarafsız ve güvenilir olmasına ve muayeneyi yapacak firmanın akredite edilmiş olmasına çok dikkat ediniz