raisin kuru meyve için ürünler (8)

Siyah Kuru Üzüm veya Kishmish Sia - Meyve Koleksiyonu

Siyah Kuru Üzüm veya Kishmish Sia - Meyve Koleksiyonu

Kuru siyah üzüm ya da Farsça'da kishmish sia, Afganistan'da yetiştirilmektedir. Diğer kuru üzümlerden küçük kırmızı ve siyah formu ve kullanımıyla ayrılır. Doğal olarak tatlı bir lezzete sahiptir ve hiçbir katkı maddesi içermez. Bu kuru siyah üzümü yemeklerinize karamelize bir tat katmak için pişirebilirsiniz. Ayrıca bu kuru üzümleri salatalarınıza ekleyerek lezzetli bir dokunuş katabilirsiniz. Ya da doğrudan aperatif olarak tüketebilirsiniz.
Kuru Yeşil Kuru Üzüm - Kuru Meyveler

Kuru Yeşil Kuru Üzüm - Kuru Meyveler

Yeşil üzümlerimiz, ülkenin kuzeydoğusundaki Khorasan bölgesinde yetiştirilmektedir. Üreticimiz, üzümleri olgunlaştığında güneşte kurutmaktadır. Yeşil üzümlerimiz, doğal olarak kahverengi üzümlerden daha az tatlıdır. Kullanım: Yeşil üzümler farklı şekillerde tüketilebilir. Atıştırmalık olarak doğrudan yenebilir veya pişirilebilir. Ayrıca, tahıl karışımlarına, tatlılara veya yoğurda eklenebilir. Mutfakta, tatlı/tuzlu bir kombinasyon için salatalarınıza da ekleyebilirsiniz. Yumuşak hale gelmesi için üzümler, rehidrate etmek amacıyla bir sıvıya konulabilir. Daha sonra, taze keçi peynirinin üzerine serpilebilir, böylece mükemmel bir uyum sağlanır. Kahverengi üzümlerimizi burada bulabilirsiniz. Tarif Fikirleri: Taze keçi peyniri ile üzümler, üzümlü ekmek, kouglof, üzümlü kek, üzümlü sütlü pirinç KARTON:5Kg
Kuru Parwan Erik - Meyve Koleksiyonu

Kuru Parwan Erik - Meyve Koleksiyonu

Parwan kuru erikleri veya Farsça'da Alu boukhala, tadı ile sıradışı bir kuru meyvedir. Bu erik, Parwan bölgesinden gelmektedir ve bu çeşit sadece Afganistan'da yetiştirilmektedir. Tadı ekşi ve benzersizdir. Bu eriği yemeklerde kullanarak yiyeceklerin tadını artırabilirsiniz. Ayrıca yemeklerinize daha fazla lezzet katmaktadır. Aperatif olarak da tüketebilirsiniz.
Yeşil kuru üzüm veya Kishmish sabz - Meyve Koleksiyonu

Yeşil kuru üzüm veya Kishmish sabz - Meyve Koleksiyonu

Yeşil üzüm veya kishmish sabz, Afganistan'da yetiştirilen bir kuru üzüm çeşididir. Doğal olarak tatlı tadı ve uzamış görünümü ile dikkat çeker. Bu yeşil kuru üzüm doğaldır ve dolayısıyla hiçbir koruyucu veya katkı maddesi içermez. İyi bir antioksidan kaynağı olan yeşil üzüm, sağlıklı bir atıştırmalık garantisi sunar. Bu yeşil üzüm ayrıca müsli'lerinize de eşlik edebilir.
Kırmızı Kuru Üzüm veya Kishmish Sourkh - Meyve Koleksiyonu

Kırmızı Kuru Üzüm veya Kishmish Sourkh - Meyve Koleksiyonu

Kırmızı kuru üzüm veya kishmish sourkh, Afganistan'da yetiştirilen bir kuru üzüm çeşididir. Bu olağanüstü lezzete sahip kırmızı kuru üzüm, daha çok yemeklerde kullanılır; özellikle yemeklerinize daha fazla tat katmak için karamelize edebilirsiniz. Bu kuru üzümde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu bulunmamaktadır. Ayrıca, yumuşak bir dokuya ve çekirdek içermeyen bir yapıya sahiptir. Bu kuru üzümleri bir kâse müsli içine ekleyebilir veya granola ile birlikte tüketebilirsiniz. Ayrıca, aperatif olarak da idealdir.
Kuru incir Ghazni'den - Meyve koleksiyonu

Kuru incir Ghazni'den - Meyve koleksiyonu

Ghazni inciri, Afganistan'ın vadilerinde yetiştirilen bir incir çeşididir. Tadı benzersizdir, Ghazni kuru inciri doğal olarak tatlıdır. Ayrıca çekirdeksizdir ve kremsi bir dokuya sahiptir. Toplandıktan sonra, üreticiler inciri güneşte kurutmak için asarlar, bu oldukça el yapımı bir yöntemdir. Bu nedenle doğal ve koruyucu madde içermez. Son derece besleyici bir meyve olan incir, sporcular için gerçek bir dosttur, vücut için birçok faydası vardır.
Kahverengi Sultanina Kuru Üzümler - Kurutulmuş Meyveler

Kahverengi Sultanina Kuru Üzümler - Kurutulmuş Meyveler

Kahverengi üzümlerimiz, ülkenin kuzeydoğusundaki Khorasan bölgesinde yetiştirilmektedir. Üreticimiz, üzümleri olgunlaştıklarında güneşte kurutmaktadır. Kullanım: Kahverengi üzümler farklı şekillerde tüketilebilir. Doğrudan atıştırmalık olarak yenebilir veya yemeklerde kullanılabilir. Kahverengi üzümler ayrıca sabah kahvaltısında tahıl karışımlarına, tatlılara veya tuzlu yemeklere eklenebilir. Mutfakta, tatlı-tuzlu bir kombinasyon için kuru üzümler, tavuk veya ördek gibi etlerle birlikte servis edilebilir. Ayrıca, karışık salatalarınıza ekleyebilirsiniz. Taze keçi peynirinin üzerine serpiştirerek mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz. Daha az tatlı olan yeşil üzümlerimizi burada bulabilirsiniz. Tarif Fikirleri: Kuru üzümlü taze keçi peyniri, üzümlü ekmek, kouglof, üzümlü kek, üzümlü sütlaç, KARTON: 10Kg
Kabkab Hurması - Kurutulmuş Meyveler

Kabkab Hurması - Kurutulmuş Meyveler

Kabkab hurması, İran'ın güneyinde Ahvaz şehri yakınlarında yetişmektedir. Çalışmaya karar verdiğimiz üretici, nesilden nesile aktarılan bir hurma bahçesinin sahibidir. Üretici, farklı hurma çeşitleri yetiştirmektedir, ancak sizin için Kabkab'ı seçtik. Bu, Fransız topraklarında bulamadığımız veya çok az bulduğumuz olağanüstü bir hurmadır. Hasat sırasında, hurmalar seçilir, sapları kesilir, sınıflandırılır, yıkanır ve ardından kurutulur. Kurutma sırasında, hurmanın suyu yoğunlaşır ve neredeyse karamelleşmiş tüm aromalarını geliştirir. Daha sonra, üretici Kabkab hurmalarını kovalar içine yerleştirir. Ardından, bir kısmının suyunun çıkması için onları sıkıştırır. Kullanım: Kabkab hurmasının tüm aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, onu doğal haliyle bir atıştırmalık, tatlı olarak veya tahin (susam ezmesi) içinde batırarak tatmanızı öneririz. Kova: 4Kg