ricotta peynir için ürünler (2)

Kurutma Fırınları

Kurutma Fırınları

İnfrared kurutma fırınları, gıda ürünlerinin yüzeyine temas etmeden ve doğrudan enerji iletimi sağlar. Bu sayede, kabuk oluşturma (peynirler, kabuksuz tost ekmekleri), kaplamaların kurutulması (peynirler, etler) ve ürünlerin iç kısmını etkilemeden yüzeydeki su miktarını azaltma işlemleri gerçekleştirilebilir. Çalışma koşullarından az etkilenirler ve yayıcılarının tepkisi sayesinde, her termal tünelde bulunan konvektif payı düzeltebilirler, bu da onları oldukça stabil fırınlar haline getirir. Enerji, ilgili noktaya uygun dozajlarla ve gerektiğinde iletilir. Soğuk fırın olarak da adlandırılırlar. Ürünlerin tamamının gereksiz yere ısınmasını önlerler ve bu nedenle soğuk ürünler için ideal bir çözüm sunarlar. İnfrared kurutma fırınları, geleneksel bir fırın şeklinde veya açık bir süreçte basit infrared paneller olarak da sunulabilir.
Gruyère

Gruyère

Çiğ süt, laktik fermente, peynir altı suyu, tuz Alerjenler Süt ve süt ürünleri (laktoz ve süt proteini dahil) Ürünlerimiz, 1829/2003/CE ve 1830/2003/CE yönetmeliklerine uygun olarak GDO etiketlemesine tabi değildir. Avrupa yönetmelikleri CE 1829/2003 ve 1830/2003'e uygun olarak GDO bulunmama oranı %0.9 sınırına saygı gösterilmektedir. İyonizasyon belgesi Tedarikçilerimizden alınan garantiler ve belgeler doğrultusunda, ürünlerimizin, bileşenlerimizin ve katkı maddelerimizin: 16/11/01 tarihli 2001-1097 sayılı yönetmeliğe uygun olarak iyonizasyon işlemlerine tabi tutulmadığını taahhüt ediyoruz. Analiz için:100g Yağ:33g Protein:27g Şeker (g):0.5 Sodyum (mg):0.9g Enerji Kcal:450 Enerji KJ:1680 Format:Dikdörtgen Ağırlık:Yaklaşık 200g Ambalaj:Film Üst ambalaj:Kartondur Depolama sıcaklığı:+2°C/+8°C