rossignol houseo 70 için ürünler (4)

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «SANDAL AĞACI, KURU KAYISI VE MANTARLARIN HAFİF BİR HARMONİSİ. BU NAZİK ŞAMPANYA, AĞIZDA GÜZEL BİR UZUNLUKLA KALIR.» PATRICE PINET, ŞARAP USTASI KARMA Bu, diğer tüm kategoriler için bir ölçüt olan konyaktır. 1910 yılında, Fransa'nın ilk İmparatoru ile olan ilişkilerimizi kutlamak için yaratılan Napoléon, 20 yıla kadar yaşlandırılmış Büyük ve Küçük Şampanya karışımıdır ve sandal ağacı, kuru kayısı ve mantar aromaları sunar. TADIM NOTLARI Mükemmel bir uyum için dengeli aromalar Zengin aromalara sahip bir konyak, çok fazla incelik geliştiren bir konyaktır. Toprak, bağlar, fıçılar ve olgunlaşma yılları, bu aromaların her birinin özelliklerini tanımlayan unsurlardır ve bu nedenle konyaklarımızın her aşamasında bu aromaların öne çıkması için gerekli tüm özeni gösteriyoruz. Courvoisier konyaklarının kalitesi dünya çapında tanınmakta ve çeşitli uluslararası içki yarışmalarında (IWSR, San Francisco Spirits Competition…) düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Sandal Ağacı Bu zengin ve tatlı aroma, ahşap ile konyak arasındaki temastan kaynaklanır. Yıllar geçtikçe, çok belirgin meşe aroması çok daha karmaşık ve nazik hale gelir. Kuru Kayısı Tortuda damıtma, derinlik, karmaşıklık ve kuru kayısının tatlı aromasını hatırlatan muhteşem notalar ekler. Mantar Bu aroma, tüm üst kalitelerimizin yaşlandığı şarap mahzenlerimizin mükemmel nem koşullarından kaynaklanır. NASIL TADIM YAPILIR Kuru: Bu kadar uyumlu aroma bolluğuyla, Courvoisier Napoléon'un kuru olarak tadılması gerekir; karmaşık son etkisi ağızda güçlü bir şekilde kalır. Konyakların bir balon kadehinde tüketilmesi gerektiği düşünülse de, aromalarının zenginliğini takdir etmek için bir lale kadehi öneriyoruz. Bu şekil, aromaların tam olarak gelişmesine ve alkolü baskın hale getirmesine olanak tanır. Bu iki kadeh türüyle deneyim yapın, fark belirgin olacaktır. Yiyeceklerle eşleşme: Courvoisier Napoléon'un aromaları ve kokuları, Parmesan gibi güçlü bir peynirle veya Beaufort ya da Gruyère gibi daha hafif peynirlerle mükemmel bir şekilde eşleşir. ÖDÜLLER ÇİFT ALTIN MADALYA San Francisco Uluslararası Şarap Yarışması 2007 GÜMÜŞ MADALYA Uluslararası Şarap ve İçki Yarışması 2006
Basitçe Braucol - Şaraplar

Basitçe Braucol - Şaraplar

Yerli bir üzüm çeşidi ve özgün bir şarap yapımı ile doğal bir şarap. Daha iyisini kim söyleyebilir ki? Basitçe Braucol, taze ahududu ve güzel bir baharat dokusu sunuyor: zerdeçal, kimyon ve bir parça tonka fasulyesi. Bağ:DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation:GAILLAC Bölge:GÜNEY-BATI Renk:Kırmızı Üzüm Çeşitleri:Braucol Yetiştirme Yöntemi:Organik dönüşüm Karakter:Hafif / meyvemsi Hacim:75cl Kükürt Miktarı:çok az veya kükürtsüz Yıl:2019
FAUCON - Aquabike

FAUCON - Aquabike

Bu spor versiyonu, kardiyo antrenmanı ile kas güçlendirmeyi birleştirmek isteyenler için tasarlanmıştır. Sport+ aksesuar paketi ile bu su bisikleti, kategorisindeki en kapsamlı üründür. Sele arkasına eklenen çoklu antrenman çubuğu, aquabike'ınızı gerçek bir aquafitness ekipmanına dönüştürür. Kardiyo rutininize kas güçlendirme ve esneme ekleyin. Falcon, klorlu su ve tuzlu su ile yoğun kullanım için tasarlanmıştır; fitness ve su terapisi için idealdir. Dayanıklılığı ve fiziksel durumu geliştirmeye yardımcı olur. Falcon, kapsamlı bir eğitim sunar. Referans: WX-FALC4 Kapalı minimum boyutlar: U 93 x G 55 x Y 114 cm Ağırlık: 19,5 kg Su derinliği: 1,10m ile 1,50m
Burgonya Şarapları - Beyaz

Burgonya Şarapları - Beyaz

Bağ: Bourgogne'nin tam güneyinde, Beaujolais ile sınırda, appellasyonun alanı köyün alanını aşmaktadır. Saint-Vérand köyü bir "d" harfi taşırken, appellasyon bunu taşımamaktadır çünkü altı köyde toplanmaktadır. 1971'de kurulmuştur, Mâconnais bölgesinde verilen sonuncu appellasyonun öncesindedir. Şarapçılık: Toprak: Jura kireçtaşı, Côte-d'Or'un kireçtaşı katmanlarını uzatır, Chardonnay için idealdir. Ekim yoğunluğu: 8.500 bitki/hektar. Budama: Guyot. Hasat: Manuel Verim: 55 ila 65 hls/ha, üzümlerin terroirimizin nüanslarını ortaya çıkarmasına olanak tanır. Şarap yapımı: Meyveyi korumak için çok yavaş presleme. Son presin suları tutulmaz. Olgunlaştırma: 6 ila 8 ay boyunca tankta. Süreç boyunca, kararlar esasen tadım sonuçlarına göre alınmaktadır. Bu veriler, doğal olarak teknik analizlerle tamamlanmaktadır. Tüm şaraplar için olduğu gibi.