süper sterasyl için ürünler (16)

Eritritol

Eritritol

Eritritol, gıda endüstrisinde E968 olarak işaretlenmiş olup, yalnızca tatlandırıcı olarak değil, aynı zamanda dolgu maddesi, kıvam artırıcı, lezzet artırıcı olarak ve bazen bir ürünün donma noktasını düşürmek için de kullanılmaktadır. Ayrıca, farmasötik endüstride ilaç bileşeni olarak, özellikle tablet kaplamaları veya aktif bileşen taşıyıcısı olarak kullanılmaktadır. Diş macunları ve ağız gargaralarında da bir bileşen olarak yer almaktadır.
MSM - MSM (Metilsülfonilmetan)

MSM - MSM (Metilsülfonilmetan)

MSM (Metilsülfonilmetan) 20-40 ağ, 40-60 ağ, 60-80 ağ, 80-100 ağ
BRENTOL LASTİK YAĞI - Yağlar

BRENTOL LASTİK YAĞI - Yağlar

Yüksek kaliteli baz yağları ve kalsiyum sabunu içeren yeşil renkli bir gres yağdır. Geniş bir uygulama alanına sahiptir. Çalışma sıcaklığının yüksek olmadığı çeşitli uygulama alanlarında hızlı ve etkili yağlama sağlar. • 70 °C'yi geçmeyen sıcaklıklardaki bilyalı ve makaralı yataklar ile hidrolik türbinlerin gres yağlama süreçlerinde kullanılması önerilir. • Şasi yağlama süreçlerinde yüksek performans sağlar. • Suya ve korozyona karşı yüksek direnç gösterir. • Aşınmaları azaltır ve böylece bakım maliyetlerini en aza indirir. • Lifli yapısı sayesinde yüzeylere yapışır ve yağlamayı iyi yapar, böylece tüketimi azaltır.
Çinko Bisglisinat

Çinko Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde Çinko Bisglisinatları sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen reaksiyona girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için çinko takviyesi amacıyla kullanılır. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
D(-) Alfa Parahidroksifenilglisin Metil Ester

D(-) Alfa Parahidroksifenilglisin Metil Ester

Amoksisilin ve sefadroksil üretiminde kullanılan yan zincirler.
Sodium Hydroxide

Sodium Hydroxide

Sodium Hydroxide Liquid (Caustıc Soda) Sodium Hydroxide Solid
Magnezyum Klorür

Magnezyum Klorür

Magnezyum klorür pul biberleri 25 kg torbalarda ve 1000 kg büyük torbalarda teslim edilmektedir.
Tereftalik asit

Tereftalik asit

mp 300 °C density 1,51 g/cm3 vapor pressure <0.01 mm Hg (20 °C) Fp 260°C storage temp. 0-6°C Merck 14,9162 BRN 1909333 Stability: Stabil. Yanıcı. Güçlü oksitleyici maddelerle uyumsuz. CAS DataBase Reference 100-21-0 (CAS DataBase Reference)
Doğal Stevia, Toplam Steviosid

Doğal Stevia, Toplam Steviosid

Doğal Stevia (Toplam Steviosid (Steviosid STV Reb-A, -C, -F, Dulcosid), İzole Rebaudiosid-A, -D veya -M ...) Kaynak: Stevia Rebaudiana yaprakları Kategori: Toplam Steviosid Saflık: örn. %90, %95...
Semaglutid - Peptid API

Semaglutid - Peptid API

CAS: 910463-68-2 Formül: C187H291N45O59 Moleküler Ağırlık: 4113,58 Da
Spirulina 400 tablet - 100g vivio

Spirulina 400 tablet - 100g vivio

Mavi-yeşil mikroalga spirulina besler ve tonlar, eksikliklerle mücadeleye yardımcı olur ve aynı zamanda yüksek klorofil içeriği sayesinde temizleyici bir etki gösterir. İçerikleri iyi bir şekilde emilir. Spirulina'daki protein yanında beta-karoten, klorofil, GLA ve diğer besin maddeleri açısından zengin bir kaynaktır. Kolayca emilebilen protein açısından zengin bir kaynaktır ve ağırlığının yaklaşık %70'ini oluşturur. Spirulina'daki protein, %85'e kadar sindirilir. Büyük miktarlarda: D, K vitaminleri ve B vitaminleri içerir. Ayrıca: demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve çinko açısından iyi bir kaynaktır. İyot içeriği sayesinde, spirulina, eksikliğinden kaynaklanan tiroid hastalıklarının tedavisinde yardımcı olabilir. Spirulina, karaciğeri ve böbrekleri toksinlerden arındırır, kan kalitesini iyileştirir, uygun bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bakteri, mantar ve maya büyümesini inhibe etme yeteneğine sahiptir. Belirleyici mavi renk, gıda ürünleri arasında nadiren bulunur.
Magnezyum Bisglisinat

Magnezyum Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum Bisglisinatını gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen tepkimeye girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Spirulina 400 tablet - 100g Vivio

Spirulina 400 tablet - 100g Vivio

Green Nutre'nin mavi spirulina mikroalgleri, eksikliklerle mücadeleye yardımcı olurken, yüksek klorofil içeriği sayesinde temizlik sağlar. İçerikleri iyi bir şekilde emilir. Spirulinadaki proteinle birlikte, beta karoten, klorofil, GLA ve diğer besin maddeleri açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Kolayca emilebilen zengin bir protein kaynağıdır ve ağırlığının yaklaşık %70'ini temsil eder. Spirulinadaki protein, %85'e kadar sindirilir. Büyük miktarlarda D, K ve B vitaminleri içerir. Ayrıca demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve çinko açısından da iyi bir kaynaktır. İyot içeriği sayesinde, spirulina, iyot eksikliğinden kaynaklanan tiroid hastalığı tedavisinde yardımcı olabilir. Spirulina, karaciğeri ve böbrekleri toksinlerden arındırır, kan kalitesini artırır, uygun bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bakterilerin, mantarların ve maya hücrelerinin büyümesini inhibe etme yeteneğine sahiptir.
Spirulina 400 tablet - 100g Vivio

Spirulina 400 tablet - 100g Vivio

Mavi-yeşil mikroalga spirulina, besleyici özellikleri ve tonları ile eksikliklerle mücadeleye yardımcı olurken, aynı zamanda yüksek klorofil içeriği sayesinde temizlenmeye de katkıda bulunur. İçerdiği bileşenler iyi bir şekilde emilir. Spirulina'daki protein yanında, beta-karoten, klorofil, GLA ve diğer besin maddeleri açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Kolayca emilebilen zengin bir protein kaynağıdır ve bu protein, ağırlığının yaklaşık %70'ini oluşturur. Spirulina'daki protein, %85'e kadar sindirilir. Büyük miktarlarda D, K ve B vitaminleri içerir. Ayrıca demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve çinko açısından da iyi bir kaynaktır. İyot içeriği sayesinde, spirulina, iyot eksikliğinden kaynaklanan tiroid hastalığının tedavisine yardımcı olabilir. Spirulina, karaciğeri ve böbrekleri toksinlerden arındırır, kan kalitesini artırır, iyi bağırsak bakteriyel florasının gelişimini destekler ve bakterilerin, mantarların ve mayaların büyümesini inhibe etme yeteneğine sahiptir.
Spirulina 400 tablet - 100g VIVIO

Spirulina 400 tablet - 100g VIVIO

Mavi-yeşil mikroalga spirulina besler ve tonik etkisi gösterir, eksikliklerle mücadeleye yardımcı olur ve yüksek klorofil içeriği sayesinde arındırıcı bir etki sağlar. İçeriğindeki bileşenler iyi bir şekilde emilir. Spirulina, protein dışında beta-karoten, klorofil, GLA asidi ve diğer besin maddeleri açısından zengindir. Kolayca emilebilen protein açısından zengin bir kaynaktır ve bu protein, kütlesinin yaklaşık %70'ini oluşturur. Spirulina'daki protein, %85 oranında sindirilir. Ayrıca yüksek miktarda D, K vitaminleri ve B grubu vitaminleri içerir. Demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve çinko açısından da iyi bir kaynaktır. İyot içeriği sayesinde spirulina, iyot eksikliğinden kaynaklanan tiroid hastalıklarının tedavisine yardımcı olabilir. Spirulina, karaciğeri ve böbrekleri toksinlerden arındırır, kan kalitesini iyileştirir, bağırsaklardaki doğru bakteri florasının gelişimini destekler ve bakterilerin, mantarların ve mayaların büyümesini engelleme yeteneğine sahiptir. Kesin mavi rengi, gıda ürünleri arasında nadir görülmektedir.
Magnezyum Sitrat

Magnezyum Sitrat

Dr. Paul Lohmann®, Magnezyum Sitrat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, mikronize toz ve granül şeklinde sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.