sıcak kakao için ürünler (7)

Taze Kahve Çekirdekleri

Taze Kahve Çekirdekleri

Taze kahve çekirdekleri, yakın zamanda kavrulmuş ve kahve hazırlamak için öğütülmeye ve demlenmeye hazır olan kahve çekirdeklerini ifade eder. Bu çekirdekler, tazeliklerini korumak ve öğütme anına kadar aromalarını ve tatlarını muhafaza etmek için bütün halde saklanır.
Bitter Çikolata Portakal

Bitter Çikolata Portakal

İçindekiler : - Çikolata (kakao ezmesi, şeker, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Aroma: doğal portakal aroması - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
Kakao Tozu - egzotik toz

Kakao Tozu - egzotik toz

Sanayilere, kozmetiklerinizi, gıda takviyelerinizi veya tariflerinizi üretmek için ekstraktlar ve hammaddeler sunuyoruz. Toptan satış yapıyoruz, projenizi tartışmak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
Karamel

Karamel

Karamel karışımı
Kavurma Kahve

Kavurma Kahve

Kavrulmuş kahve, karakteristik aromalarını, tatlarını ve renklerini geliştirmek için ısıtma işlemine tabi tutulan yeşil kahve çekirdeklerini ifade eder. Kavurma, çekirdeklerin kimyasal bileşenlerini dönüştürerek, demleme kahvede takdir edilen karmaşık tat profillerini oluşturur.
Kakao Tozu 100g ve 250g

Kakao Tozu 100g ve 250g

INCI: Theobroma cacao Köken: Kamerun SKU: AR-7 Konteyner: 100g, 250g