sakcharine tatlı için ürünler (32)

Parafin Stearik Asit 2

Parafin Stearik Asit 2

Stearik asit: Mumun bir bileşeni; Yanma süresini uzatır, kalıptan çıkarmayı kolaylaştırır ve yanarken kurum oluşumunu engeller. Mumda eklenmesi gereken oran mevsimlere göre değişir. Yazın %15, kışın ise %10 kullanılması önerilir.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Yaban mersini meyveleri, vitaminler (C, B, E, K vitaminleri), mineraller (sodyum, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, manganez, demir), lif, organik asitler, karotenoidler, flavonoidler, tanenler ve pektinler açısından zengin bir kaynaktır. Yaban mersini, ısıl işlem sırasında özelliklerini kaybetmediği için, sağlık yararları için, taze yaban mersini meyvesi kadar ekşi olmayan hazırlamalarını tüketebilirsiniz. Cravina, idrar yolu enfeksiyonlarının nüksetmesini önlemede oldukça etkilidir. İdrarı asidik hale getirir, bu da mesanede bulunan bakterilerin öldürülmesine yol açar. Ayrıca, yaban mersininde bulunan asitler, bakterilerin yapışmasını azaltarak idrarla atılmalarını sağlar. Yaban mersininde bulunan asitler, böbrek taşlarının önlenmesi ve tedavisinde etkilidir. Kuru yaban mersini ayrıca diş eti hastalığını ve plak oluşumunu önler. Cravina, güçlü antioksidan özelliklere sahiptir.
Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz harika taze, aromatik baharatlı ve hafif acı bir nota taşır. Genellikle maydanoz, yemekleri süslemek için kullanılır. Özellikle ev mutfağında ve Fransız mutfağında çok yönlü bir malzemedir. Maydanozun aroması, baharatlı ve muskat benzeri notalarla taze bir ot buketi sunar. Yapraklar ve saplar, narenciye meyvelerinden daha fazla C vitamini içerir. Doğudan gelen tabbouleh, Provence'dan pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577
Hindistan Cevizi Sabunu

Hindistan Cevizi Sabunu

Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, soğuk sıkım hindistan cevizi yağı (Cocos nucifera) içeren gliserin bazlı, şeffaf bir sabundur. Hindistan cevizi yağı, cilt ve saç bakımında sıkça kullanılan değerli bir yağdır. Hoş ve egzotik kokusuyla cildinizi nazikçe temizler. Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, dermatolojik olarak test edilmiştir. İçindekiler: Aqua, Gliserin, Sodyum Stearat, Propilen Glikol, Sorbitol, Sodyum Laurat, Sodyum Laureth Sülfat, Sodyum Lauryl Sülfat, Parfüm, Sodyum Klorür, Stearik Asit, Laurik Asit, Cocos Nucifera Yağı, Pentasodyum Pentetat, Tetrasodyum Etidronat, Kumarin, Limonen, Heksil Sinamal, Linalool, Sitronellol. Kullanım: Sabah ve akşam uygulanabilir. Düzenli kullanılması önerilir.
Aromalı Ayçiçeği Tohumları, Kavrulmuş - Kavrulmuş Ayçiçeği Tohumları

Aromalı Ayçiçeği Tohumları, Kavrulmuş - Kavrulmuş Ayçiçeği Tohumları

Bu sıradan küçük gri tohumlar, güç dolu. Kavrulmuş ayçiçeği tohumlarımız, mükemmel bir bitkisel protein kaynağıdır. Hafif fındıksı tadıyla, salatalar için harika bir üst malzeme olarak ya da ara öğün olarak tüketilebilir.
Bütün Yıldız Anisi

Bütün Yıldız Anisi

Avantajlar: yıldız anasonu Çin'den gelmektedir ve 3000 yıldan fazla bir süredir bilinmektedir. Avrupa'ya denizciler aracılığıyla ulaştı ve hemen ardından çok aktif bir şekilde ticareti yapılmaya başlandı. Yıldız anasonu ve anason tohumları aynı bitkiden gelmemektedir, ancak isimleri nedeniyle sıkça karıştırılmaktadır. Yıldız anasonu magnolia ailesindendir, oysa anason tohumları maydanoz ailesine aittir. Yıldız anason tohumları mutfakta kullanılmakta ve tatlı anason tadına sahiptir. Kullanım: tatlı tadı nedeniyle, yıldız anasonu genellikle reçellerde, keklerde, pudinglerde ve şuruplarda kullanılmaktadır. Ayrıca içeceklerde, örneğin aromalandırmak için de kullanılmaktadır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Kurutulmuş pancar - HoReCa

Kurutulmuş pancar - HoReCa

Pancarların tarihi 2 bin yılı aşkın bir süreyi kapsamaktadır. Bu kök sebze, sebze ürünleri arasında en yaygın olanıdır. Kuru formda uzun süre saklanabilir. Kullanımı, taze kök sebzelerin kullanımına benzer. Herhangi bir kuru ürün gibi, sıvıya girdiğinde hızlı bir şekilde özelliklerini geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, et, marine ürünleri, kümes hayvanı yemekleri, pirinç ve sebze yemekleri. Tat tatlı Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,0 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 54 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260
Onstevia Yarım Kaşık Stevia ve Şeker ile Tatlandırıcı

Onstevia Yarım Kaşık Stevia ve Şeker ile Tatlandırıcı

Stevia ve beyaz veya kahverengi şeker ile tatlandırıcı, her porsiyonda yalnızca %50 kalori içerir. - Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı, stevia ve kristal beyaz veya kahverengi şeker ile yalnızca %50 kalori içerir. Normal şekerin bir kaşığını Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı'nın yarım kaşığı ile değiştirdiğinizde, aynı tat ve dokuyu elde edersiniz, ancak yalnızca yarım kalori alırsınız. Stevia bitkisinden ve kristal beyaz veya kahverengi Demerara şekerinden elde edilen yenilikçi bir tatlandırıcıdır. Tüm aile için idealdir ve tahıllar veya meyveler üzerine serpilince hoş bir şekerli çıtırlık sağlar. Her türlü tatlı için idealdir. Ürün, sporcular ve diyet yapan tüketiciler için uygundur. 1Kg'lık Kağıt torbada (Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı, stevia ve kristal beyaz şeker için) veya 500gr'lık Doy Pack'te (Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı, stevia ve kahverengi Demerara şeker için) mevcuttur.
Bal Tatlılığı

Bal Tatlılığı

Yumuşatıcı ve nemlendirici balm, dudaklarınızı yumuşak, pürüzsüz ve ipeksi bir hale getirir, bal tadında. İçerik: Sarı Arı Balmumu, Shea Yağı, Kakao Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Palm Yağı, Moringa Yağı, Baobab Yağı, Doğal Parfüm.
Jöle Yumuşaklığı

Jöle Yumuşaklığı

Çilek, şeftali, kiraz, kayısı aromalı 16 çeşit şekerleme Çilek, şeftali, kiraz, kayısı tadında 16 çeşit şekerleme Çilek, şeftali, kiraz ve kayısı tadında 16 çeşit şekerleme 220g'lık 12 paketlik karton 12 adet 220g'lık paket 220g'lık 12 adetlik kutu Ref:0811270 EAN:8034125101641
Orman balı

Orman balı

"Bosque" balı, arıların çiçeklerin nektarından değil, meşe, kermes meşesi ve palamut ağaçlarının salgıladığı bir "mielato"dan üretilmektedir. Rengi diğer ballardan çok daha koyudur, kokusu kavrulmuş ve tadı diğer ballara göre daha az tatlıdır, tuzlu notalar içerir. El yapımı olarak, perakende ticaret için formatlarda veya sanayi için daha büyük kapasitelerde ambalajlanmaktadır.
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Ekşi Kiraz

Ekşi Kiraz

Tüm tatlılar güzeldir ve lezzetlidir, ancak vişne reçelinin özel bir ferahlatıcı notası vardır. Büyükanne tarifine göre en güzel vişne reçeli!
Sarmasak

Sarmasak

Aromalı Extra Yumuşak Sabun - Yıldız Çiçeği KULLANIM Su ile temas ettiğinde, sabun kremsi ve hafif bir köpük oluşturur, cildi esnek, yumuşak ve hafif parfümlü bırakır. NET AĞIRLIK 100 GR Tüm cilt tipleri için uygundur. Villefranche sur Mer'de el yapımı sabun. Gıda boyası. Kırmızı Çiçek özleri içerir. İÇERİK LİSTESİ sodyum palmat, sodyum palm çekirdeği, su, parfüm, calendula, palm çekirdeği asidi, gliserin, Avrupa zeytini, sodyum klorür, tetrasodyum etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/çiçek özü.
Masa tatlandırıcısı - Prebiosweet Vanilya tatlandırıcısı

Masa tatlandırıcısı - Prebiosweet Vanilya tatlandırıcısı

Prebiosweet Vanilya tatlandırıcısı, tatlılarda ve hamur işlerinde şekeri değiştirmek için tasarlanmıştır. Yiyeceklere tatlı bir lezzet ve geleneksel vanilya aroması verir. Kalori ve karbonhidrat içermez. Tasarruflu: Şekerden 10 kat daha tatlıdır. Her pakette ölçü kaşığı bulunmaktadır. 150 g'lık paket, 1,5 kg şekeri değiştirebilir! Prebiosweet Vanilya Tatlandırıcısı ile diyetinizde kalori azaltmak ve karbonhidratları kesmek oldukça kolaydır. Peynirli krep, karnıyarık ve diğer lor peyniri ve unlu tatlılar, tatlı börekler, kekler, rulolar, krema vb. için idealdir. Prebiosweet Vanilya, sindirim sisteminin konforlu çalışmasını sağlamak için önleyici dozda prebiyotik olan laktoz içerir. Net ağırlık, kg: 0,164 Brüt ağırlık, kg: 0,164 Boyutlar (D * G * Y), cm: 5 * 12 * 16 Paket: brüt ağırlık: 3,458 Boyutlar (D * G * Y), cm: 28 * 20 * 30 Palet başına parça sayısı (kg): 2400 Palet başına kutu sayısı: 80
MATE SUPERESSENCE INCO 2

MATE SUPERESSENCE INCO 2

Bu öz, çok lineer bir tütün etkisi sağlar. Eğrelti otu ve kolonya akorlarıyla iyi bir şekilde birleşir ve dikkate değer tatlı ve balımsı nüanslar getirir.
Kuru Kayısı 1000G

Kuru Kayısı 1000G

Kayısılar, beta karoten, A, C ve E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidanın mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif stresten korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısılar, beta karoten, lutein, zeaksantin ve C ile E vitaminlerinin mükemmel bir kaynağıdır. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren beta karoten, A vitamininin öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun onu bu vitamine dönüştürebileceği anlamına gelir. Bu tüm besin maddeleri, gözlerinizi hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sağlığını iyileştirebilen çözünür lif açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum, sinyal iletimini, kas kasılmalarını ve sıvı dengesini destekler. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdaların tüketilmesi, hipertansiyonu önlemeye yardımcı olabilir ve inme riskini azaltabilir.
Ayçiçeği 1000g (2x 500g) veya toptan ambalaj - Ayçiçeği 1000g (2x 500g)

Ayçiçeği 1000g (2x 500g) veya toptan ambalaj - Ayçiçeği 1000g (2x 500g)

Ayçiçeği tohumları Kuzey Amerika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Doymamış yağ asitleri, birçok vitamin ve mineral açısından zengin bir kaynaktır. Ayçiçeği yağı, ayçiçeği tohumlarından elde edilir - linoleik asit açısından zengin bir kaynaktır. Ayrıca, besin zenginliği nedeniyle farmasötik preparatların - kremler, sabunlar, besin takviyeleri - bir bileşeni olarak da kullanılırlar. E, B grubu, C, A vitaminleri ile kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, potasyum, sodyum ve çinko açısından zengindirler. Bağışıklık sistemini güçlendirmede önemli bir rol oynarlar, iltihaplanmalara karşı koruma sağlarlar. İçerdikleri vitaminler ve mineraller kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar, metabolizmayı iyileştirir, sinir sistemini güçlendirir, kan damarlarını güçlendirir ve sağlamlaştırır, serbest radikallerle mücadelede rol alırlar (özellikle E vitamini, selenyum, bakır, manganez ve çinko), sağlığı olumlu yönde etkilerler, cildin genç görünümünü destekler, saç ve tırnakları güçlendirirler. Doymamış yağ asitleri, özellikle Omega 6 açısından zengin bir kaynak olarak, hücre zarının yapısını destekler.
Kuru Kayısı 1000g

Kuru Kayısı 1000g

Kayısılar, beta-karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, A vitamini öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri, gözleri hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sistemi sağlığını iyileştirebilen çözünür lifler açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum açısından zengin gıdalar, örneğin kayısılar, yüksek tansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak püresi veya granola şeklinde sunulabilir. Ayrıca, kuru yemeklerin bir bileşeni olarak, et veya salatalara ek olarak kullanılabilirler. Et ve et yerine geçen soya ürünleri ve seitana lezzetli bir kayısı sosu yapmak için de kullanılabilir.
Tuzsuz Yer Fıstığı 1000G (2x 500g)

Tuzsuz Yer Fıstığı 1000G (2x 500g)

Yer fıstığı, aynı zamanda yer fıstığı veya fıstık olarak da bilinir, diğer kuruyemişler arasında en yüksek protein içeriği ile öne çıkar. Ancak, aslında fıstıklar kuruyemiş değil, baklagil bitkilerinin tohumlarıdır; bu da yüksek protein içeriğini açıklar. Bu kuruyemişler Güney Amerika'dan, muhtemelen Brezilya'dan gelmektedir. Yer fıstığı oldukça kalorilidir - 100g'da neredeyse 600 kalori bulunmaktadır. Kalp sağlığına iyi gelen, kan şekeri seviyesini düzenleyen ve tansiyonu dengeleyen doymamış yağ asitleri açısından zengindirler. Fıstıklar ayrıca güçlü bir antioksidan olan E vitamini ve özellikle folik asit ve niasin gibi B vitaminleri açısından da oldukça zengindir. Çinko, fosfor, magnezyum, selenyum, kalsiyum ve demir de içerirler. Lif ve arginin açısından zengin bir kaynaktırlar - bu amino asit, özellikle sporcular için çok önemlidir çünkü kasların kanlanmasını artırır ve antrenman sırasında dayanıklılıklarını artırır. <strong>İçindekiler:</strong> tuzsuz kavrulmuş yer fıstığı <strong>100g'daki besin değeri</strong>
SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

Ayçiçek çekirdekleri Kuzey Amerika'dan Avrupa'ya geldi. Doymamış yağ asitleri, birçok vitamin ve mineral açısından zengin bir kaynaktır. Ayçiçek yağı, linoleik asit açısından zengin bir kaynak olan ayçiçek çekirdeklerinden elde edilir. Ayrıca, besin zenginliği nedeniyle farmasötik preparatların bir bileşeni olarak - kremler, sabunlar, besin maddeleri - kullanılırlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmede önemli bir rol oynarlar ve iltihaplanmalara karşı koruma sağlarlar. İçerdikleri vitaminler ve mineraller, kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar, metabolizmayı iyileştirir, sinir sistemini güçlendirir, cildin genç görünümünü destekler, saçları ve tırnakları güçlendirir. Doymamış yağ asitleri, özellikle Omega 6 açısından zengin bir kaynak olarak, vücut hücrelerinin hücre zarının yapısını desteklerler. Fitosteroller sayesinde, kanınızdaki kötü kolesterol seviyesini düşürerek aterosklerotik değişimlerin gelişimini önlerler.
Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Adaçayı yaprağı - HoReCa

Adaçayı yaprağı - HoReCa

Salvia officinalis, yemek pişirmede baharat olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kuru ot, çorbalara ve ana yemeklere eklenir, ayrıca börekler ve diğer mutfak ürünleri için de baharat olarak kullanılır; bunlar arasında yumurta-pirinç, lahana ve et bulunmaktadır. Kullanım Alanları Atıştırmalıklar, ana yemekler, içecekler, tatlılar. Tat Baharatlı, acı 100 gr. için besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 13 Karbonhidratlar (g / 100g)… 61 Enerji değeri (kcal / 100g)… 410
Rezene tohumları - HoReCa

Rezene tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları, uzun zamandır neredeyse tüm turşulara ve salamuralara eklenmektedir. Turşu ve turşu salatalık, domates ve biberlerin tamamı ile birlikte tohumlar yerleştirilirken, lahana turşusunda yalnızca tohumlar kullanılır. Dereotu tohumları et ve balık yemekleri, her türlü sebze güveci ile, özellikle bezelye, fasulye ve mercimek yemekleri ile iyi bir uyum sağlar. Kullanım Alanları Soslar, çorbalar, konserveler, et yemekleri, tavuk yemekleri, garnitürler. Tat Baharatlı 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240