Tarhun - HoReCa
Tarhun, kendi içinde benzersizdir: güçlü bir acılık içermeyen tek pelin otu türüdür. Ot, güçlü bir keskin ve ekşi aromaya, ferahlatıcı bir tada sahiptir ve Fransız şefler bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanarak birçok yemek tarifi oluşturmuşlardır. Hem taze hem de kuru tarhun, çeşitli yemeklere baharat olarak eklenir: omletleri, birçok sos türünü iyi bir şekilde tamamlar.
Kullanım Alanları
Salatalar, meze, çorbalar, ana yemekler, içecekler, tatlılar hazırlamak için kullanılır.
Tat
baharatlı, hafif baharatlı, ferahlatıcı
Besin Değeri 100 gr. için.
Protein (g / 100g)… 23
Yağ (g / 100g)… 7,0
Karbonhidrat (g / 100g)… 50
Enerji değeri (kcal / 100g)… 360