sambuli için ürünler (2)

Zerdeçal, toz

Zerdeçal, toz

Kategori: Tek Baharatlar Tat ve Aroma: Ahşap-toprak kokusu, sıcak baharatlı, hafif biberli aroma ile acı bir tat sonrası Kullanım: Zerdeçal, birçok köri yemeğine tipik altın sarısı rengini verir, ayrıca pilav yemekleri, risotto, balık çorbası, chutney ve Kuzey Afrika kuzu yemeklerini baharatlandırmak için de kullanılır. İpucu: Toz, pişirme işleminin başında asla kavrulmuş olarak eklenmemeli veya çok uzun süre kaynatılmamalıdır, aksi takdirde yemek çok acı olur. İçindekiler: Zerdeçal Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 50 g beyaz teneke kutuda
bal çalı

bal çalı

bal tadı, kafeinsiz