satılık laths için ürünler (8)

Jols

Jols

Jols
Fındık - Fındık

Fındık - Fındık

Adı: Fındık Nem: %6'dan az. Serbest yağ asitleri: %1'den az Peroksitler: maksimum 1 Aflatoksin B1: 1'den az Aflatoksin B1+B2+G1+G2: 2'den az Kalibre: 18, 20, 25. saf çekirdekler Boyut: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm Ambalaj: 10, 12,5k, 20, 25 kg'lık vakumlu torbalar içinde kartonlar
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
SHILAJIT REÇİNESİ 30 g

SHILAJIT REÇİNESİ 30 g

30 gram YOOKA Shilajit reçinesi, %100 vegan, el yapımı en yüksek kaliteli bir besin takviyesidir. Shilajit reçinelerimiz, Pakistan Himalayaları'nda, 5100 ile 5500 metre arasında bir yükseklikte toplanmaktadır. Reçine, tüm mineralleri ve faydaları korumak için 45 ila 60 gün boyunca doğal olarak güneşte kurutulmaktadır. Endüstriyel yöntemlerin aksine, Shilajit reçinelerimiz maksimum saflığı garanti etmek için 40 kez nano filtrelerle arındırılmaktadır. Gıda sınıfı cam ambalajımız, reçinenin aşırı sıcaklık koşullarında bile bütünlüğünü korumasını sağlar. YOOKA Shilajit, enerji dengesini yeniden sağlar ve kronik yorgunluk sendromu, anemi, kronik ağrı, sindirim bozuklukları ve osteoartrit gibi birçok hastalığı önler. Shilajit'in doğal bileşenleri, organlar ve kaslar üzerinde doğrudan etki ederek optimal emilim sağlar.
Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Kremalı maydanozlu küçük ahtapotlar: Bir maydanoz karışımı hazırlayın (sarımsak ve maydanoz). Küçük ahtapotlarınızı çözdürün. Ahtapotlarınızı hazırlamadan hemen önce su altında çözdürmenizi öneririz. Ahtapotlarınızı zeytinyağı ile bir tavada soteleyin, ardından maydanoz karışımınızı ekleyerek eşit bir altın rengi elde edin. İsteğe göre baharatlayın. Krema ekleyin ve kısık ateşte 4 dakika pişirin. Beyaz pirinç veya buharda pişirilmiş havuçlarla servis yapın.
Blanşe Fındık - Cal. 12/14 - 5 Kg Kova

Blanşe Fındık - Cal. 12/14 - 5 Kg Kova

Fındık Blanchie - Cal. 12/14 - Kova 5 Kg
Chiktail Hamsi

Chiktail Hamsi

Chiktail Hamsi Ref: SAL029 İçerik: 190 g
Timut Biber - Biberler

Timut Biber - Biberler

Grapefruit ile benzer bir aromaya sahip olan bu Timut biberine hayran kalacaksınız. Özellikle balıkla kombinlendiğinde, kendine has tadı mükemmel bir uyum sağlıyor ve şefler arasında çikolatalı tatlılarda oldukça popüler. Nepal'de, Timut biberi patates ve domates bazlı popüler yemeklerde kullanılıyor. Köken: Nepal Kalite: A1