satılık laths için ürünler (7)

Kuru Hurma

Kuru Hurma

Kuru hurmalar, doğal bir enerji ve tatlılık kaynağı.
KAYISI ÇEKİRDEĞİ - NATURAL APRICOT KERNELS

KAYISI ÇEKİRDEĞİ - NATURAL APRICOT KERNELS

-Kayısı çekirdeğinin içinde A, D, K ve E vitaminlerinin yanı sıra kanserle mücadele önemli bir etki sahibi olduğu söylenen B17, başka bir isimle laetril adı bir madde de yer alıyor. Bu nedenle kayısı çekirdeği birçok konuda vücudun yanında yer alabiliyor. -İçindeki B17 sayesinde kanserli hücrelerin oluşumunu, oluşmuş olanlarınsa genişlemesini engellediği söyleniyor. -Bolca vitamin barındırması sayesinde kayısı çekirdeği bağışıklık sistemini güçlendirici bir etki de yaratabiliyor. -Bu özellikleri dışında yüksek kan basıncını dengelemede yardımcı oluyor. Bu sayede yüksek tansiyonu olanlara destek oluyor. -Kayısı çekirdeği, yağ olarak kullanıldığına selülitlerin görünümünü azaltıp oluşumunu önlüyor. -Bununla da kalmayan kayısı çekirdeği yağı, cildi nemlendiriyor, kırışıklık karşıtı bir etki yaratıyor, cildin yaşlanmasını geciktiriyor. -Sivilcelerin hızla geçmesine destek oluyor. -Kayısı çekirdeği yağı, ağrıları dindirmede de önemli rol oynuyor.
Jelatin - Yenir halal sığır derisi jelatini

Jelatin - Yenir halal sığır derisi jelatini

Yenilebilir Halal Sığır Derisi Jelatini, halal kesilen ineklerin derilerinin kireçle ayrılmasından üretilmektedir. Kapasite yılda 7500 ton.
Fasulye - Fasulye Dermason

Fasulye - Fasulye Dermason

Dermason_Fasulye 9mm
Black Olive Breadsticks

Black Olive Breadsticks

Black Olive Breadsticks
Aydın/Türkiye'den Kurutulmuş Dağ İnciri - Doğal, güneşte kurutulmuş dağ inciri, kimyasal içermez

Aydın/Türkiye'den Kurutulmuş Dağ İnciri - Doğal, güneşte kurutulmuş dağ inciri, kimyasal içermez

Menşei: Aydın /TÜRKİYE Paketler: 12.5 kg , 10 kg Boyutlar: 1,2,3,4 Tür: Lerida , Garland, Doğal, Dağ HTS Kodu: 08042010 İncir, ağırlıklı olarak Akdeniz ikliminin hakim olduğu ülkelerde yetiştirilmektedir. Türkiye'de incir plantasyonları yaygın olmasına rağmen, yetiştirme bölgeleri arasında toprak ve iklim koşullarında farklılıklar bulunmaktadır. Kuru incir üretimi için ideal koşullar şunlardır: ılıman ve yağışlı kışlar, özellikle Temmuz-Eylül aylarında 30-40°C yaz sıcaklıkları, %45-50 bağıl nem, alüvyonlu, kilimsi-toprak ve yıllık ortalama yağış miktarının yaklaşık 650 mm olması.