satılık laths için ürünler (44)

Taze soğan toptan

Taze soğan toptan

Lord Spices Group'un dökme "cebollino"su, yemeklerinize taze bir tat katmak için ideal, aromatik ve çok yönlü bir bitkidir. Yüzyılı aşkın bir geçmişe sahip olan firmamız, toptan "cebollino" üretimi ve dağıtımında liderdir ve ulusal ve uluslararası düzeyde kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmaktadır. "Cebollino"muz özenle seçilir ve çeşitli formatlarda paketlenir, tazeliği ve kalitesi garanti edilir. GDO'suz olan "cebollino"muz, mutfak yaratımlarınız için güvenli ve lezzetli bir seçenektir.
Çemen Tohumu

Çemen Tohumu

Trigonella foenum-graecum Köken: Hindistan
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Enginar

Enginar

İster dipler ister çeyrekler olsun, Frosty Foods, tüketici tercihlerine göre uyarlanmış tüm işlenmiş enginar türleri için yüksek kaliteli standartlar sunmaktadır. -18° C'nin altında dondurulmuş olarak saklayın Ambalaj Türleri 400 gram 10 kilo 2,5 kilo 10 kilo Türler Dipler Çeyrekler
Chiktail Hamsi

Chiktail Hamsi

Chiktail Hamsi Ref: SAL029 İçerik: 190 g
Parlatılmış sarı bezelye (türler: bütün, bölünmüş ve kıyılmış)

Parlatılmış sarı bezelye (türler: bütün, bölünmüş ve kıyılmış)

Sarı Bezelye Polished, DSTU 7701:2015'e göre üretilmiştir. Sarı Bezelye Polished, bezelye tanesinin dış kabuğunun soyulmasıyla elde edilir. Çorba ve püre yapımında kullanılır. Ayrıca, gıda endüstrisinde gıda konsantreleri, bezelye flakeleri ve kuru bezelye püresi hazırlamak için bir bileşen olarak kullanılır. Organizmada gerekli maddeleri içeren iyi bir üründür. Tedavi ve koruyucu ürün: metabolizmayı normalleştirir, kan damarlarının duvarlarını güçlendirir, onkolojik hastalıklar, kalp krizi, hipertansiyon riskini azaltır, cildin yaşlanma süreçlerini yavaşlatır. Mutfakta yaygın olarak kullanılmaktadır. Glutensiz diyetlerin ve vejetaryen yemeklerin ana bileşenlerinden biridir. Bezelye, proteinler, C vitamini gibi birçok temel elementi içerir. Bezelyenin besin değeri, patatesinkinin neredeyse iki katıdır. Bezelye, yemek pişirmede sıkça kullanılır ve Avrupa, Asya, Afrika, Arap mutfağı ve diğer ülkelerde popülerdir. Ürün kodu HS:0713109000 Ambalaj: pp torbalar 10/25/50/1000 kg (pp) torbalar 100 g ürün başına enerji değeri (kalori): 323 kJ (1352 kcal)
VANİLYA KESİMLERİ

VANİLYA KESİMLERİ

Madagaskar Vanilya Kesimleri Nem İçeriği: %17 ila %21 Vanilin Oranı: %1 ila %1.2 Boyut: 10 cm'den küçük Görünüm: Vanilya kesimleri kısa olup, bu vanilya kapsülleri kırılabilir veya gevşek olabilir Renk: Koyu kahverengi veya kırmızımsı Tip: Yırtık veya yırtıksız Kullanım: Madagaskar vanilya kesimleri, ekstraksiyon için ve ayrıca üretim için kullanılmaktadır.
Salicornes Kavanozu 130g - Baharatlar

Salicornes Kavanozu 130g - Baharatlar

*Salicornia, *sirke, Île de Ré tuzu, su Ağırlık: 0,130 kg
Zeytin Yaprakları - Puglia'dan Tipik İtalyan Makarna

Zeytin Yaprakları - Puglia'dan Tipik İtalyan Makarna

Zeytin yaprağını andıran şekli nedeniyle böyle adlandırılan bu makarna, Puglia'ya özgüdür, ancak İtalya'nın birçok başka bölgesinde de yaygındır.
Spelt - Tahıllar

Spelt - Tahıllar

Bu bir tahıl ürünüdür. Olgunlaşma süreci, birçok fungal hastalığa karşı dayanıklıdır, bakıma ihtiyaç duymaz. Başak, kirden kapalıdır, biriken nemi kaybetmez, zararlılardan korunur. İçeriğinde bol miktarda protein, az kalori ve değiştirilemeyen birçok amino asit bulunmaktadır. Ayrıca diğer vitaminler ve çeşitli makro ile mikro besin maddeleri içerir. Ondan ekmek, lapalar, çorbalar, krakerler, soslar ve kremler, balık, et için garnitürler ve tatlılar gibi birçok farklı yemek hazırlanabilir.
Aydın/Türkiye'den Kurutulmuş Dağ İnciri - Doğal, güneşte kurutulmuş dağ inciri, kimyasal içermez

Aydın/Türkiye'den Kurutulmuş Dağ İnciri - Doğal, güneşte kurutulmuş dağ inciri, kimyasal içermez

Menşei: Aydın /TÜRKİYE Paketler: 12.5 kg , 10 kg Boyutlar: 1,2,3,4 Tür: Lerida , Garland, Doğal, Dağ HTS Kodu: 08042010 İncir, ağırlıklı olarak Akdeniz ikliminin hakim olduğu ülkelerde yetiştirilmektedir. Türkiye'de incir plantasyonları yaygın olmasına rağmen, yetiştirme bölgeleri arasında toprak ve iklim koşullarında farklılıklar bulunmaktadır. Kuru incir üretimi için ideal koşullar şunlardır: ılıman ve yağışlı kışlar, özellikle Temmuz-Eylül aylarında 30-40°C yaz sıcaklıkları, %45-50 bağıl nem, alüvyonlu, kilimsi-toprak ve yıllık ortalama yağış miktarının yaklaşık 650 mm olması.
CAREAL - MERCİMEK

CAREAL - MERCİMEK

Baklagiller, Hindistan'da önemli bir tarım grubudur ve büyük bir kısmını oluşturarak büyük mali kazançlar sağlamaktadır. Baklagiller, diyetin ana protein kaynaklarıdır. Tüm insan grupları için baklagiller, karbonhidrat açısından zengin diyete gerekli olan proteini sağlayarak Hindistan diyetinin ayrılmaz bir parçasını oluşturur. Hindistan, dünyada baklagil üretiminde en büyük ülkedir.
Baharatlı Ringalı Sos

Baharatlı Ringalı Sos

Baharatlı Ringalı Filetolar Ref: SAL055 İçerik: 200 g
Nohut - Baklagiller

Nohut - Baklagiller

Nohut, Orta Doğu'nun en eski baklagillerinden biri olan bir gıda ürünüdür; 7 bin yıldan fazla bir süre önce yetiştirilmeye başlanmıştır. Batı ve Orta Asya, Kuzey Afrika, Kuzey Amerika ülkelerinde yaygındır. Humus ve falafel atıştırmalıkları bu baklagilden yapılmaktadır. Kızartılmış nohutlara Lelebee denir. Nohut, vegan, vejetaryen ve Hint mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır. Geleneksel olarak, nohut kullanımı Akdeniz bölgesi için geçerlidir. Nohut, özellikle Hint mutfağında kullanılan nohut unu üretiminde kullanılmaktadır. Örneğin, İtalyan mutfağında ise düz kekler olan farinatalar yapmak için kullanılmaktadır, ancak İtalya'daki nohut yetiştirme hacimleri önemsizdir. Beyaz tohum çeşitleri genellikle gıda için kullanılmaktadır. Isıl işlem, mercimek ve bezelyeye göre daha fazla zaman alır. Nohut tohumları çinko ve folik asit kaynağı olarak hizmet etmektedir.