sharonasse hgp more için ürünler (2)

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Kırmızı şarap AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Kırmızı şarap AOP Bordeaux Supérieur 2021

KAYNAK Kırmızı Şarap Bordeaux Supérieur Château Guillaume Blanc'ın ikinci şarabı olan Château Prieuré Guillaume, titizlikle seçilmiş 15 hektarlık tek bir parselden gelmektedir. Cabernet Sauvignon, çakıllı kısımda, Merlot ise kil-kireçli bölümde ekilmiştir. Bu, üzümlerin karakterlerini tam olarak ifade etmelerini sağlar. Agriculture Raisonnée (Akılcı Tarım) ve Haute Valeur Environnementale (Seviye 3) sertifikasına sahip bu Bordeaux, bağdan şaraphaneye kadar dikkatli bir özenle üretilmiştir. Şarap yapımı ve olgunlaşmadaki amaç, gurme ve hafif bir karakter elde etmektir. ŞARAP YAPIMI Meyve Ayıklama Geleneksel Şarap Yapımı Meşe Fıçılarda birkaç ay olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Sauvignon TADIM NOTLARI Yoğun ve parlak kiraz kırmızısı rengi. Kırmızı ve siyah meyvelerle hoş ve zarif bir burun. Meyvemsi, pürüzsüz ve yuvarlak bir damak tadı, hafif bir anason ipucu ile erimiş tanenler tarafından desteklenmektedir.
Chateau Cazeau köpüklü şarap beyaz Cremant de Bordeaux Brut - Köpüklü şarap Bordeaux Beyaz AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

Chateau Cazeau köpüklü şarap beyaz Cremant de Bordeaux Brut - Köpüklü şarap Bordeaux Beyaz AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

KAYNAK Meyhane Şarap Bordeaux Crémant Blanc Château Cazeau, kökleri 16. yüzyıla dayanan muhteşem bir Girondine şatrosuna sahiptir. Gornac'ta, Entre-Deux-Mers bölgesinin en eski yollarından birinin üzerinde, Sauveterre de Guyenne'in sadece birkaç kilometre doğusunda mükemmel bir konumda yer almaktadır. Bağ alanı 300 hektardan fazla olup, 110 metre yüksekliğe ulaşan kil-kireçtaşı yamaçlarında olağanüstü bir konumdan faydalanmaktadır ve ağırlıklı olarak güney yönüne bakmaktadır. Şatonun etrafına dikilen üzümler, terroirlere göre kırmızı ve beyaz üzüm çeşitleri arasında dikkatlice dağıtılmıştır. Ortalama yaşı 35 olan üzümler, çevreye saygı göstererek geleneksel yöntemlerle özenle yetiştirilmektedir. Büyük şarap mahzeni, kaliteli şaraplar üretmek için gerekli olan tüm modern tesislerle (sıcaklık kontrolü, pnömatik presler, mikro-oksijenleme) donatılmıştır.