sharonasse hgp more için ürünler (22)

Donmuş Charolaise kıyma - 700g kutu

Donmuş Charolaise kıyma - 700g kutu

Charolaise kıyma - %15 yağ - 2 x 350g - saf sığır eti
Beaujolais Köyleri

Beaujolais Köyleri

Geleneksel Beaujolais Yöntemi: Yarı Karbonik Makarasyon. Şarap, Beaujolais'in tipik meyve tazeliğini korumak için paslanmaz çelik tanklarda dinlenir. TADIM NOTLARI Yoğun ve derin bir yakut rengi, parlak yansımalarla. Açık, burun baharatlı, kavrulmuş ve vanilyalı aromalar sunarken, böğürtlen ve vişne notaları da barındırıyor. Ağızda, uyum dolu, yuvarlak ve iştah açıcı bir başlangıç var. Damak, kavrulmuş ve vanilyalı tatları, küçük siyah meyvelerle harmanlayarak ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 15°C civarında servis edin; fırınlanmış tavşan, ızgara antrikot veya kızarmış elmalarla birlikte sunulan kan sosisi ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, Bourgogne Delice veya Dağ Toması gibi peynirlerle de harika bir şekilde eşleşir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar - kıtasal iklim
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Kırmızı şarap AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Kırmızı şarap AOP Bordeaux Supérieur 2021

KAYNAK Kırmızı Şarap Bordeaux Supérieur Château Guillaume Blanc'ın ikinci şarabı olan Château Prieuré Guillaume, titizlikle seçilmiş 15 hektarlık tek bir parselden gelmektedir. Cabernet Sauvignon, çakıllı kısımda, Merlot ise kil-kireçli bölümde ekilmiştir. Bu, üzümlerin karakterlerini tam olarak ifade etmelerini sağlar. Agriculture Raisonnée (Akılcı Tarım) ve Haute Valeur Environnementale (Seviye 3) sertifikasına sahip bu Bordeaux, bağdan şaraphaneye kadar dikkatli bir özenle üretilmiştir. Şarap yapımı ve olgunlaşmadaki amaç, gurme ve hafif bir karakter elde etmektir. ŞARAP YAPIMI Meyve Ayıklama Geleneksel Şarap Yapımı Meşe Fıçılarda birkaç ay olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Sauvignon TADIM NOTLARI Yoğun ve parlak kiraz kırmızısı rengi. Kırmızı ve siyah meyvelerle hoş ve zarif bir burun. Meyvemsi, pürüzsüz ve yuvarlak bir damak tadı, hafif bir anason ipucu ile erimiş tanenler tarafından desteklenmektedir.
Kırmızı şarap - Château Lancyre

Kırmızı şarap - Château Lancyre

TERROIR Château Lancyre, Fransa'nın güneyinde, Languedoc bölgesinin olağanüstü terroir'inde yer alan bir şarap mülküdür. Pic Saint Loup'un prestijli appellasyonu artık Languedoc bölgesinin bir "Cru"su olarak kabul edilmektedir! Bugün mülk, çok çeşitli şaraplar (kırmızı, beyaz ve rosé!) sunabilen bir mozaik üzerinde, hoş kokulu bir maki alanında yer alan 78 hektar bağ alanını kapsamaktadır. Bu cuvée, kil-kireç taşından oluşan bir alanda üretilmektedir ve 2018 yılı hasadı, olağanüstü bir sonbahar sayesinde üzümümüzü optimal olgunlukta toplama imkanı sunduğu için yüksek kalitede erken bir hasat olmuştur. Bu, son 30 yılın en büyük hasatlarından biridir. CÉPAGES Syrah %65 Grenache %35 VINIFICATION Tüm hasat manuel olarak yapılmakta ve üzümler mahzen varışında saplarından ayrılmaktadır. Her çeşit ayrı ayrı vinifiye edilmektedir; vinifikasyon, paslanmaz çelik tanklarda geleneksel bir yöntemle gerçekleştirilmektedir.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Kırmızı şaraplarımızın fermantasyonu 25° ile 30°C arasında termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşmektedir. Fermantasyonun ortasında daha iyi bir ekstraksiyon elde etmek için bir delestage uyguluyoruz, ardından ekstraksiyon daha yavaş bir şekilde gerçekleşiyor. 8 günlük bir post-fermantasyon macerasyonu ile devam ediyoruz. İfade edici bir burun, baharatlı, kavrulmuş, vanilyalı, siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor. Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap. Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir. Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Alan: 30 ha Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.
Rully Rouge 1er Cru - Marissou - Şaraplar

Rully Rouge 1er Cru - Marissou - Şaraplar

Rully premier cru Marissou, garnet renginde ve siyah ile kırmızı meyve notlarına sahip, hafif bir biber notu ile birlikte bir Rully kırmızısı. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Bölge: BORGONYA Renk: Kırmızı Üzümler: %100 Pinot Noir Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: güçlü Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg
Pomerol şarabı AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol şarabı AOC - Château Hermitage Mazeyres

Bu aile mülkü, 1852 yılından beri Souille de Pedro ailesine aittir ve Mazeyres tarlasının üst kısmında (Chateau Le Pin'in batısında) yer almaktadır. Hermitages de Mazeyres, 1962 yılında "FRANCE" gemisiyle New York'a yapılan ilk transatlantik geçişte sunulan ilk şarap olmuştur.
Chablis 1er Cru Vosgros 2010

Chablis 1er Cru Vosgros 2010

CHABLIS 1ER CRU VOSGROS Her yıl, çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve tadımlar vesilesiyle, Domaine'in uzmanlığı giderek daha fazla talep eden bir profesyonel topluluğu tarafından tanınmakta ve ödüllendirilmektedir. Chablis 1er Cru Vosgros 2010 Gilbert & Gaillard rehberi tarafından 2014 yılında 88/100 puanla ALTIN Madalya 2012 Sonbahar Tastevinage'de Tasteviné Chablis 1er cru Vosgros 2011 Gilbert & Gaillard rehberi tarafından 2015 yılında 90/100 puanla ALTIN Madalya 2013 Uluslararası Şarap Yarışması'nda ALTIN Madalya 2013 Paris Genel Tarım Yarışması'nda GÜMÜŞ Madalya Chablis 1er cru Vosgros 2012 2014 Paris Genel Tarım Yarışması'nda GÜMÜŞ Madalya
Burgonya Beyaz - Saint-Véran

Burgonya Beyaz - Saint-Véran

Bağ: Bourgogne'nin tam güneyinde, Beaujolais ile sınırda, appellation alanı köyün alanını aşmaktadır. Saint-Vérand köyü bir "d" harfi taşırken, appellation bu harfi taşımamaktadır çünkü altı köyde toplanmaktadır. 1971 yılında verilmiştir, Mâconnais bölgesinde verilen sonuncu appellation'dır. Bağcılık: Toprak: Chardonnay için ideal olan, Côte d'Or'un kireçtaşı katmanlarını uzatan Jura kireçtaşı. Dikim yoğunluğu: 8.500 kök/hektar. Budama: Guyot. Yaş: 70 ila 80 yıl. Hasat: Manuel. Verim: Bilinçli olarak düşük, yıllara bağlı olarak hektar başına 35 ila 40 hektolitre. Çok şekerli küçük üzümler. Şarap yapımı: Çok uzun, soğuk (15 °C ile 20 °C arasında) şarap yapımı. Olgunlaşma: %20'si 3 ila 5 kez kullanılmış meşe fıçılarda olgunlaşır. Geri kalan olgunlaşma, ince tortular üzerinde 6 ila 8 ay boyunca tankta gerçekleşir.
Château Bois Malot - Bordeaux Supérieur Kırmızı - Mevcut yıllar: 2012-2014-2015-2016-2018

Château Bois Malot - Bordeaux Supérieur Kırmızı - Mevcut yıllar: 2012-2014-2015-2016-2018

Tipik bir Bordeaux kırmızı şarabı, yapılı ve aromatik. Cabernet Sauvignon, Merlot ve Cabernet Franc ağırlıklı bir karışımdan elde edilen bu ifade dolu kırmızı şarap, yüksek saklama potansiyeline sahip bir şarptır. Tam olgunlukta bir hasattan sonra, paslanmaz çelik tanklarda fermente edilir ve uzun bir bekletme süresi boyunca rengini ve yapısını geliştirir. Daha sonra bir kısmı paslanmaz çelik tanklarda, diğer kısmı ise bir veya iki kez kullanılmış fıçılarda olgunlaştırılır, böylece iyi bir esneklik sağlanır. Renk: Kırmızı AOC: Bordeaux Supérieur Bağlar: Kil-tınlı toprak Şarap yapımı: Paslanmaz çelik tanklarda ve fıçılarda olgunlaştırma Ödüller ve madalyalar: Los Angeles'ta Gümüş/Bronz
Fabre De Nature 75cl - Özel Cuvées

Fabre De Nature 75cl - Özel Cuvées

Yoğun mor renk, çok ifadeci burun, belirgin kırmızı meyve notaları. Ağızda geniş, zengin ve yuvarlak tanenler. Güzel uzunluk. YIL:* 2018
Pineaux des Charentes - Soleil d'Oléron

Pineaux des Charentes - Soleil d'Oléron

Efsaneye göre, bir şarap üreticisi yanlışlıkla bir fıçıya Cognac'la dolu bir suyu eklemiş. Yıllar sonra, bu berrak ve lezzetli şarabı keşfetti. Pineau des Charentes doğmuştu. Soleil d’Oléron Excellence, Atlantik kıyısındaki en eski Pineau des Charentes markalarından biridir. Bu, şarap mahzenimizin en eski markasıdır ve 1946 yılında kurulmuştur.
Chateau Cazeau köpüklü şarap beyaz Cremant de Bordeaux Brut - Köpüklü şarap Bordeaux Beyaz AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

Chateau Cazeau köpüklü şarap beyaz Cremant de Bordeaux Brut - Köpüklü şarap Bordeaux Beyaz AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

KAYNAK Meyhane Şarap Bordeaux Crémant Blanc Château Cazeau, kökleri 16. yüzyıla dayanan muhteşem bir Girondine şatrosuna sahiptir. Gornac'ta, Entre-Deux-Mers bölgesinin en eski yollarından birinin üzerinde, Sauveterre de Guyenne'in sadece birkaç kilometre doğusunda mükemmel bir konumda yer almaktadır. Bağ alanı 300 hektardan fazla olup, 110 metre yüksekliğe ulaşan kil-kireçtaşı yamaçlarında olağanüstü bir konumdan faydalanmaktadır ve ağırlıklı olarak güney yönüne bakmaktadır. Şatonun etrafına dikilen üzümler, terroirlere göre kırmızı ve beyaz üzüm çeşitleri arasında dikkatlice dağıtılmıştır. Ortalama yaşı 35 olan üzümler, çevreye saygı göstererek geleneksel yöntemlerle özenle yetiştirilmektedir. Büyük şarap mahzeni, kaliteli şaraplar üretmek için gerekli olan tüm modern tesislerle (sıcaklık kontrolü, pnömatik presler, mikro-oksijenleme) donatılmıştır.
Burgonya Côte Chalonnaise

Burgonya Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir, bu şarap için yetiştirilen tek üzüm çeşididir. Bağlar, Buxy ile Saint Gengoux le National arasında yer almakta olup genellikle yamaçların ortasında bulunmaktadır. Topraklar sığ ve havadar olup, oldukça taşlıdır; bu da Pinot Noir için idealdir. Yaz mevsiminde, taşlar ısıyı tutar ve bunu bağa geri verir. Bu taşlar, üzümlerin olgunlaşmasını hızlandırır. Üzümleri, Côte Chalonnaise'in kalsiyum açısından zengin, kil ve kireçli topraklarından gelmektedir. Eğimler hafif ve doğu-güneydoğuya yöneliktir. Yetiştirme Şarap yapımı, öncelikle paslanmaz çelik tanklarda başlar, ardından meşe fıçılarda devam eder. Fıçıda kalma süresi, yıllara göre değişiklik göstermektedir. Şarabın Karakteri Güzel, net bir kırmızı renge sahip, yakut tonlarıyla açılan burun, Pinot Noir'ın tipik kırmızı meyveleri (karadut, vişne, frenk üzümü) ile dumanlı, humuslu ve bazen hayvansal notalar sunar. Zengin ve karmaşık bir yapıya sahip olan şarabın dokusu, yumuşak ve zarif tanenler üzerinde sağlamdır. Güzel bir denge. Yemek ve Şarap Eşleşmeleri
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Parlak altın rengi yeşil yansımalarla. Taze, yoğun, çekirdekli meyveler (şeftali, kayısı) ve kuru meyveler (badem, fındık) notalarıyla. Tonik, et şarap gibi, ince, doğal bir ferahlıkla iyi dengelenmiş.
Saint-Emilion şarabı AOC - Château Truquet

Saint-Emilion şarabı AOC - Château Truquet

Bu güzel mülk, Saint Emilion köyünün batısında ve 1. sınıf Château Figeac'a yakın bir konumda, 1933 yılından beri Hebert-Maison ailesinin mülkiyetindedir.
Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Şaraplar

Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Şaraplar

Mercurey premier cru les velleys, derin bir renge sahip, ruby kırmızı ve kırmızı meyve, orman altı ve kakao fasulyesi notalarıyla. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Bölge: BORGONYA Renk: Kırmızı Üzümler: %100 Pinot Noir Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: güçlü Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg
Chénas - Nirvat'ta

Chénas - Nirvat'ta

Site: Beaujolais bölgesinin en kuzeyinde, appellasyonun on cru'sundan biri. Moulin à Vent'in küçük kardeşi. Tarih & gelenek: Granitten oluşan terroir gibi sakin, yerini almış meşe ormanları kadar zarif, Chénas'ın baharatlı tatlarla damak zevkini uyandırdığı söylenir. Çok talep gören, Beaujolais'nin en 'nadir' Cru'sudur. Bağcılık: Toprak: Pembe granit Dikim yoğunluğu: 9.000 ayak/ha, üzüm çeşidinin gücünü kontrol etmek için. Budama: Kısa, kadeh şeklinde, verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: Elle. Yöntem: Geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: Tankta. Tadım: Güzel mor yansımaları olan kiraz kırmızısı, bu şarap kırmızı meyve ve frenk üzümü karmaşık aromalarını serbest bırakırken, badem nüanslarıyla birlikte gelir. Keskin bir başlangıcın ardından, şarap ağzı tamamen doldurur.
Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

CHABLIS 1ER CRU MONT DE MILIEU Her yıl, çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve tadımlar vesilesiyle, Domaine'in uzmanlığı giderek daha fazla talep gören bir profesyonel topluluğu tarafından tanınmakta ve ödüllendirilmektedir. Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010 Dünyanın En İyi Chardonnay'ları Yarışması 2013'te BRONZ Madalya BURGONDIA D'OR, Mercurey 2011 Stok Tükendi
Chablis Grand Cru Les Preuses - Şaraplar

Chablis Grand Cru Les Preuses - Şaraplar

Güç ve mineralite bu Chablis Grand Cru'yu karakterize ediyor. Bağ:DOMAINE BAUDOUIN MILLET Appellation:CHABLIS GRAND CRU LES PREUSES Bölge:BOURGOGNE Renk:Şarap beyaz Üzüm çeşitleri:Chardonnay %100 Yetiştirme yöntemi:Sürdürülebilir tarım Karakter:Kuru Hacim:75cl Ağırlık:1 kg
Chablis 1er Cru Montmains 2011

Chablis 1er Cru Montmains 2011

CHABLIS 1ER CRU MONTMAINS Her yıl, çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve tadımlar vesilesiyle, Domaine'in uzmanlığı giderek daha fazla talep eden bir profesyonel topluluğu tarafından tanınmakta ve ödüllendirilmektedir. Chablis 1er Cru Montmains 2011 BURGONDIA D'ARGENT, Nuits Saint Georges 2012 Gilbert & Gaillard Rehberi 2014 tarafından 90/100 puanla ALTIN Madalya Chablis 1er cru Montmains 2012 Gilbert & Gaillard Rehberi 2015 tarafından 91/100 puanla ALTIN Madalya
Sauternes şarabı AOC - Château de Rolland

Sauternes şarabı AOC - Château de Rolland

Sauternes köyünün hemen dışında yer alan Chateau de Rolland, Cirons Nehri'nin yanında bulunan olağanüstü bir terroir üzerinde gelişmektedir (Botrytis için mükemmel mikroiklim). Mülkün kökleri, 1492 yılına kadar uzanmakta olup, "de Rolland ailesi" mülkü satın almıştır. Geçmişine sadık kalan Bay Jean Guignard, bilgisini üç çocuğuna: François, Lucie ve Monique'e aktarmıştır; şu anda şatoyu yönetmektedirler. Barrière'nin yaklaşık 30 yıldır birlikte çalıştığı Guignard ailesi, düzenli olarak olağanüstü ve son derece güvenilir bir "altın" şarap üretmektedir!