sheli mix m10 için ürünler (8)

Sudem Cake Mix Marbllle Cacao

Sudem Cake Mix Marbllle Cacao

10 KG Kraft Bag. Amaç 1 kg Sudem kek karışımı, 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 gr (5 yumurta) eklenir ve mikserde 5 dakika çırpılır. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklama
SELENY - DM-909

SELENY - DM-909

Yeni model Ütü Masası, çeşitli şekil ve stillerde. Ürün özellikleri: - Değişken yükseklik ayarı. - Masa üstü, ütüden çıkan buharın kaçmasına izin vererek nem birikimini önler. - Çerçeve sağlam metalden yapıldığı için daha fazla dayanıklılık ve stabilite. - Ütü tutucu Türk sanayisi MOHAMED AL MAANI Dış Ticaret Müdürü +90 552 746 24 85
Sudem Yaban Mersini Meyveli Kadife Karışımı

Sudem Yaban Mersini Meyveli Kadife Karışımı

10 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı 1 kg Sudem Kadife Kek karışımına, 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 gr (5 yumurta) eklenerek mikserle 5 dakika çırpılır. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklama.
Sudem Cornetto Mix (yumurta dahil)

Sudem Cornetto Mix (yumurta dahil)

5 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı 1 kg Sudem Kadife Kek karışımına 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 gr (5 yumurta) eklenir, mikserde 5 dakika çırpılır. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklama.
Sudem Çikolatalı Kek Karışımı (yumurta dahil)

Sudem Çikolatalı Kek Karışımı (yumurta dahil)

10 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı: 1 kg Sudem Kek karışımı, 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 g (5 yumurta) eklenerek mikserde 5 dakika çırpılır. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklama.
Sudem Karışımı Fındık ile

Sudem Karışımı Fındık ile

10 KG Kraft Torba. Kullanım amacı: 1 kg Sudem Mix, 500 ml su ile karıştırılarak 23 dakika boyunca karıştırılır. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklama.
Sudem Sebzeli Pizza Ekmeği Karışımı

Sudem Sebzeli Pizza Ekmeği Karışımı

25 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı Sudem Ekmek karışımı (10 kg), malzeme maya (poğaçalar için 300 GR, büyük ekmekler için 400 g) ve su (6 litre) hamur haline getirilmek üzere karıştırılır. Hamur sıcaklığı 25-27 °C'de 10 dakika yavaş, 7 dakika hızlı yoğrulur. 1. Fermentasyon 15 dakika (tezgahta) 2. Fermentasyon için, fermentasyon 30 dakika sürer. 30-35 dakika pişirilir. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklanır.