sheli mix m5 için ürünler (68)

Coude 3_500g_Warda - 6194043401338 - Tahıl

Coude 3_500g_Warda - 6194043401338 - Tahıl

Coude 3_500g_Warda - 6194043401338 - Pasta Csomagolás dobozonként: 24 UVC Raklapos csomagolás: 54 doboz Terméktípus: Tészta Tarifacsalád: Tészták, Kuszkusz és Szárazság Tarifasubfamily: NORMÁL TÉSZTA
Abattu 1_500g_Warda - 6194043401062 - Tahıl

Abattu 1_500g_Warda - 6194043401062 - Tahıl

Abattu 1_500g_Warda - 6194043401062 - Tahıl Koli başına ambalaj: 24 UVC Palet başına ambalaj: 54 koli Ürün tipi: Makarna Aile tarifesi: Makarna, Kuskus ve İrmik Alt aile tarifesi: NORMAL MAKARNA
Meyva Kova - Üst Düzey Mendiant Karışımı 5Kg - Kaliteli Kuru Meyveler - En Güzel Meyvelerin, Sınıfların ve Pl Seçimi

Meyva Kova - Üst Düzey Mendiant Karışımı 5Kg - Kaliteli Kuru Meyveler - En Güzel Meyvelerin, Sınıfların ve Pl Seçimi

Malzemeler Çiğ Badem NonPareil suprême 23/25 16,00%, Çiğ Kaju W240 16,00%, Çiğ Fındık 13/15 7,00%, Şili Jumbo Koyu Alev Kuru Üzüm 14,00%, Golden Choice AFS Kuru Üzüm 13,00%, Türkiye Sultana Kuru Üzüm 14,00%, Golden Jumbo AFS Kuru Üzüm 18,00%.
Sudem Çikolatalı Kek Karışımı (yumurta dahil)

Sudem Çikolatalı Kek Karışımı (yumurta dahil)

10 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı: 1 kg Sudem Kek karışımı, 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 g (5 yumurta) eklenerek mikserde 5 dakika çırpılır. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklama.
Sudem Karışımı Fındık ile

Sudem Karışımı Fındık ile

10 KG Kraft Torba. Kullanım amacı: 1 kg Sudem Mix, 500 ml su ile karıştırılarak 23 dakika boyunca karıştırılır. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklama.
Isot Biber (25 kg)

Isot Biber (25 kg)

Isot Biber (25 kg) Ürün Kodu: 2512 Marka: Vesce Ürün Tipi: Isot Biber (25 kg) Net Ağırlık: 25KG
Sudem Sebzeli Pizza Ekmeği Karışımı

Sudem Sebzeli Pizza Ekmeği Karışımı

25 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı Sudem Ekmek karışımı (10 kg), malzeme maya (poğaçalar için 300 GR, büyük ekmekler için 400 g) ve su (6 litre) hamur haline getirilmek üzere karıştırılır. Hamur sıcaklığı 25-27 °C'de 10 dakika yavaş, 7 dakika hızlı yoğrulur. 1. Fermentasyon 15 dakika (tezgahta) 2. Fermentasyon için, fermentasyon 30 dakika sürer. 30-35 dakika pişirilir. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklanır.