shibari jute için ürünler (3)

Darısı unu

Darısı unu

Mısır unu, küçük çocuklar için gıda ve diyet ürünü olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu un, mükemmel bir potasyum kaynağı olduğu için de faydalıdır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
Kara Buğday İrmik 800g

Kara Buğday İrmik 800g

Kara buğday irmiği, 300 ile 800 mikron (irmik boyutu) arasında değişen kara buğday tanecikleridir. Taşlarla öğütme işlemi, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar. Ağırlık: 800 g