sodyum ascorbate için ürünler (12)

Sodyum askorbat

Sodyum askorbat

Spesifikasyonları web sitemizde bulabilirsiniz. Sorular ve takip soruları için bize bir mesaj göndermekten çekinmeyin.
Çinko Bisglisinat

Çinko Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde Çinko Bisglisinatları sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen reaksiyona girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için çinko takviyesi amacıyla kullanılır. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 100.000 Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25 Kg çuval E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster 25 Kg çuval
Gentamisin Sülfat Sodyum

Gentamisin Sülfat Sodyum

laboratuvar kullanımı için.
Sodyum (Na)

Sodyum (Na)

Sodyum %99 kimyasal olarak saf, alüminyum kompozit folyo veya yağlı. 100g'dan 1,7 kg'a kadar blokları Bonn deposundan hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim ediyoruz.
Sodyum laktat

Sodyum laktat

laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur. Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60 Görünüm: şeffafdan beyaza CAS numarası: 72-17-3 INCI: Sodyum Laktat Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
Sodyum askorbat - Antioksidan, Stabilizatör

Sodyum askorbat - Antioksidan, Stabilizatör

Sodyum askorbat, askorbik asidin (C vitamini) tuzu olarak bilinir. Tıpkı askorbik asit gibi, antioksidan ve stabilize edici olarak kullanılır. Gıdaların oksijenle tepkimeye girmesini engelleyerek serbest radikallerin yayılmasını önler. Kesilmiş meyvelerde bu özellik sayesinde kahverengileşme engellenir; tuz ile birleştiğinde ise etin sulu kırmızı rengini korumasını sağlar. Ayrıca, gıda endüstrisi tarafından konserveler, kek karışımları, ekmek, et ürünleri, meyve ve sebze konserveleri, meyve suları ve nektarları, reçeller ve marmelatlar ile bira ve şarapta sıkça kullanılmaktadır. Ürün özellikleri: Glutensiz, Laktozsuz, Vegan Gıda etiketlemesi: E 301 Üretim: Sodyum askorbat, askorbik asitten sentetik olarak üretilir.
Magnezyum Klorür

Magnezyum Klorür

Magnezyum klorür pul biberleri 25 kg torbalarda ve 1000 kg büyük torbalarda teslim edilmektedir.
Askorbik asit

Askorbik asit

Askorbik asit sunuyoruz, garantili kalitede, stabil fiyatlarla ve taşımaya uygun şekilde paketlenmiş olarak. Ürününüzü seçerken tavsiyeye mi ihtiyacınız var yoksa uygun bir alternatif mi arıyorsunuz? Uygulama ve ürün uzmanlarımız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyar! Özel kimyasallar ve bileşenler alanındaki deneyimimiz ve derin bilgimiz, hem müşterilerimizi hem de tedarikçilerimizi ürün ve uygulama uzmanlığı ile etkili bir şekilde desteklemek için iyi bir konumda olmamızı sağlıyor. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Sodyum Bikarbonat, 25Kg Torba

Sodyum Bikarbonat, 25Kg Torba

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 100.000 kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 25 kg çuval E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster 25 kg çuval
Sodyum asetat

Sodyum asetat

Sodyum asetat, asetik asidin sodyum tuzudur ve asetik asidin bir sodyum bileşiği ile tepkimesi yoluyla elde edilir. Renksiz, hafif sirke kokusu olan bir tuzdur; su içinde iyi, alkol içinde ise zayıf çözünür. Doymuş bir sodyum asetat çözeltisi kristalleştiğinde ısı açığa çıkar. Kullanım: Gıda: * Asit düzenleyici * Koruyucu madde Kozmetik: * Tampon * Temel kokunun maskelemesi Teknik: * El ısıtıcılarının üretimi * Enerji depolama CAS (Trihidrat):6131-90-4 CAS (susuz):127-09-3 Depolama:serin, kuru, ışık geçirmeyen, kapalı kaplarda saklayın Gıda katkı maddesi:E262 Moleküler formül:C2H3NaO2