sodyum ascorbate için ürünler (3)

Sodyum askorbat - Antioksidan, Stabilizatör

Sodyum askorbat - Antioksidan, Stabilizatör

Sodyum askorbat, askorbik asidin (C vitamini) tuzu olarak bilinir. Tıpkı askorbik asit gibi, antioksidan ve stabilize edici olarak kullanılır. Gıdaların oksijenle tepkimeye girmesini engelleyerek serbest radikallerin yayılmasını önler. Kesilmiş meyvelerde bu özellik sayesinde kahverengileşme engellenir; tuz ile birleştiğinde ise etin sulu kırmızı rengini korumasını sağlar. Ayrıca, gıda endüstrisi tarafından konserveler, kek karışımları, ekmek, et ürünleri, meyve ve sebze konserveleri, meyve suları ve nektarları, reçeller ve marmelatlar ile bira ve şarapta sıkça kullanılmaktadır. Ürün özellikleri: Glutensiz, Laktozsuz, Vegan Gıda etiketlemesi: E 301 Üretim: Sodyum askorbat, askorbik asitten sentetik olarak üretilir.
Askorbik asit

Askorbik asit

Askorbik asit sunuyoruz, garantili kalitede, stabil fiyatlarla ve taşımaya uygun şekilde paketlenmiş olarak. Ürününüzü seçerken tavsiyeye mi ihtiyacınız var yoksa uygun bir alternatif mi arıyorsunuz? Uygulama ve ürün uzmanlarımız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyar! Özel kimyasallar ve bileşenler alanındaki deneyimimiz ve derin bilgimiz, hem müşterilerimizi hem de tedarikçilerimizi ürün ve uygulama uzmanlığı ile etkili bir şekilde desteklemek için iyi bir konumda olmamızı sağlıyor. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!