En iyi tedarikçi sodyum kakao

Polonya, Brzozów
... açısından zengin bir kaynaktır. Bileşiminde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko yer almaktadır. <strong> Enerji değeri 1588KJ/381 kcal - %19 RDA* Yağ 13G - %19 doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4 Karbonhidrat 40G - %15 şeker dahil 0g - %0 Protein 11g - %22 Lif 30g - %0 *RDA - Referans Gıda ve &nbsp; <strong> Kullanım </strong> Yeşil kahve, doğru suyu düşünün.

sodyum kakao için ürünler (38)

Kakao Fasulyesi

Kakao Fasulyesi

Çiğ kakao çekirdekleri
kakao çekirdekleri - Tanzanya'dan doğal kavrulmamış kakao çekirdekleri.

kakao çekirdekleri - Tanzanya'dan doğal kavrulmamış kakao çekirdekleri.

K2 Garden, Tanzanya'dan gönderilen en yüksek kaliteli doğal kakao çekirdeklerini sunmaktadır. Kakao, %100 doğal bileşimi, zengin antioksidanlar, vitaminler ve tonik özellikleri sayesinde popülaritesini ve talebini kazanmıştır. Zengin çikolata aroması, hafif doğal meyve ekşiliği ile dengelenmiştir. Zengin çikolata, yumuşak ve temiz bir tat. Yüksek kaliteli kakao, en yüksek kalitedeki şekerleme ürünleri ve yarı mamul şekerleme ürünlerinin üretiminde kullanılmaktadır.
SoChoco Organik Koyu Kakao Tozu

SoChoco Organik Koyu Kakao Tozu

Lezzetli sıcak çikolata tozu, %88 kakao içeren siyah çikolata parçaları ile (şeker: hindistancevizi şekeri). Çikolata yoğun. Kakao çekirdeklerinin menşei: Dominik Cumhuriyeti Kullanım talimatı Bir tencerede süt veya bitkisel bir içeceği kaynatın ve her bir fincan için 2-3 tatlı kaşığı SoChoco tozunu ekleyin. Sıcak çikolatanız elde edilene kadar birkaç saniye karıştırın. İçindekiler: hindistancevizi şekeri*, kakao tozu*, %20 siyah çikolata [kakao: %88 minimum] (kakao kitlesi*, kakao yağı*, hindistancevizi şekeri*) *Organik tarım ürünleri. Kuruyemiş, süt, soya izleri içerebilir. 100 ml bitmiş ürün için besin değerleri** Enerji: 276 kJ / 66 kcal Yağ: 2,4 g (doymuş yağ asitleri: 1,5 g) Karbonhidrat: 7,1 g (şekerler: 6,8 g) Lif: 0,7 g Protein: 3,6 g Organik: Evet Format: 300g, 1kg, 5kg %100 Bitkisel: Evet
dezenfekte kakao yağı

dezenfekte kakao yağı

Eritilip sonra ince öğütüldüğünde, şekersiz kakao tozu üretir.
71% Organik Çikolata Guatemala - Guatemala Çikolatası

71% Organik Çikolata Guatemala - Guatemala Çikolatası

çikolata tedarikçisi Guatemala, çikolata toptancısı Guatemala, premium çikolata dağıtımı Guatemala
Ham Kakao Yağı

Ham Kakao Yağı

Deodorize kakaobutter de mevcut KONTEYNER: 25kg, 200kg, 1000kg. INCI: Theobroma cacao seed Butter CAS: 84649-99-0 / 8002-31-1 EINECS: 283-480-6
Kabartma tozu 1000g

Kabartma tozu 1000g

Kabartma tozu - sodyum bikarbonat - tıpta, mutfakta, kozmetiklerde ve daha fazlasında geniş bir kullanım alanı bulmuştur. Çok sayıda uygulaması vardır. En çok her türlü hamur işine eklenmesiyle bilinir. Ayrıca birçok kozmetik ve temizlik ürününün bileşenidir. Saç şampuanlarına, dudak ürünlerine, diş macunlarına eklenir. Kozmetiklerde, özellikle yağlı ve akneye eğilimli ciltler için uygundur. & Nbsp; <strong> Soda kullanımı, kötü kokuları nötralize etmek ve temizlik yapmak söz konusu olduğunda mükemmeldir. Bu madde, zor lekeleri çıkarabilir, hoş olmayan kokuları ortadan kaldırabilir ve fırın veya mikrodalga fırını temizlemeye yardımcı olabilir. Sermas, farklı yüzeylerden kirleri temizlemeye yardımcı olan hafif aşındırıcı özelliklere sahiptir. Su ısıtıcısından, tencerelerden veya kahve makinelerinden kireç temizlemek için kullanılabilir. Mutfak ve banyo yüzeylerini temizlemek için harika bir toz olarak işlev görür. Buzdolabındaki hoş olmayan kokulardan kurtulmak için tek yapmanız gereken, içine soda koyulmuş küçük bir kap yerleştirmektir.
Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait inorganik bir kimyasal bileşiktir, hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Mutfak tuzunun, mutfak ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme teknolojik süreci, tuzlu suyun termal yoğunlaştırılması ve bu sudan tuz kristalleştirilmesi işlemine dayanır. Doğada mineral bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen tuz yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve tada sahip ince kristal beyaz bir toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler gösterir. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca anti-aglomerasyon maddesi içermeyen gıda tuzu da sunmaktadır.
Formik Asit %94

Formik Asit %94

FORMİK ASİT %94
Glukoz

Glukoz

Glucosnova, su ile seyreltilmiş olarak hem yapraktan uygulama hem de sulama yoluyla kullanılır. Glucosnova, her türlü üründe, özellikle sebze yetiştiriciliğinde kullanılabilir. SKU:n/a Boyut:1 LİTRE, 5 LİTRE
Kakao Tozu - KAKAO

Kakao Tozu - KAKAO

Doğal ve alkalize Birinci sınıf, sertifikalı üretim tesislerinden %10/12 veya %20/22 yağ içeriği İçerik tarifinizin gereksinimlerine göre teslimatlar
Organik Kakao Nibleri

Organik Kakao Nibleri

Temiz bir şekilde kavrulmuş ve soyulmuş fermente organik kakao çekirdeklerinden vakumlu paketlenmiş parçalar. İÇİNDEKİLER: Seçilmiş organik bileşenler içeren ürünler: Organik kakao çekirdekleri.
Kakao Tozu - egzotik toz

Kakao Tozu - egzotik toz

Sanayilere, kozmetiklerinizi, gıda takviyelerinizi veya tariflerinizi üretmek için ekstraktlar ve hammaddeler sunuyoruz. Toptan satış yapıyoruz, projenizi tartışmak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Kakao çekirdekleri - doğal

Kakao çekirdekleri - doğal

Doğal organik ham kakao çekirdekleri Net ağırlık: 100 g 100 g başına enerji değeri: 565 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Kolombiya Tumaco Kakao Fasulyesi - Çiğ, kavrulmamış bütün kakao fasulyeleri

Kolombiya Tumaco Kakao Fasulyesi - Çiğ, kavrulmamış bütün kakao fasulyeleri

{"Region and Country":"Bölge ve Ülke\nTumaco, Nariño Departmanı, Kolombiya\n\nStory\nBir zamanlar Criollo kakao çeşitleriyle tanınan Kolombiya, zamanla verimliliği ve dayanıklılığı artırmak için bu çeşitleri modern hibritlerle değiştirdi ve ilginç tatları korumaya çalıştı. Günümüzde Kolombiya, kakao üretimini kahvesiyle aynı efsanevi seviyelere çıkarmak için aktif olarak çaba sarf ediyor. Organize kakao üretici grupları ve hükümet, ülkedeki genetik çeşitleri belirleme, genetik stokları iyileştirme ve hasat sonrası süreçlerini geliştirme çabalarını destekliyor.\n\nKolombiya'nın Güney Pasifik bölgesinde yer alan Tumaco, ülkedeki paramiliter grupların ve koka tarımının varlığından en çok etkilenen bölgelerden biri olmuştur. Kakao, yerel halka adil ve sürdürülebilir bir gelir aracılığıyla yaşam standartlarını iyileştirme imkanı sunmaktadır. Kakao sayesinde insanlar, yasadışı tarımla ilgili şiddet ve diğer sorunlardan uzak bir gelecek arayışındadır."}
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 100.000 Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25 Kg çuval E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster 25 Kg çuval
SoloCoco Organik Kakao Nibleri

SoloCoco Organik Kakao Nibleri

SoloCoco Kakao parçaları işlenmemiş, organik ve Fair Trade sertifikalıdır, bu da çocuk işçiliği olmadığı anlamına gelir. Farklı kakao çeşitlerinin bileşimi sayesinde benzersiz bir tat deneyimi sunan organik kakao parçaları.
Sodium Hydroxide

Sodium Hydroxide

Sodium Hydroxide Liquid (Caustıc Soda) Sodium Hydroxide Solid
Sodyum laktat

Sodyum laktat

laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur. Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60 Görünüm: şeffafdan beyaza CAS numarası: 72-17-3 INCI: Sodyum Laktat Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
Kalsiyum Karbonat 250g

Kalsiyum Karbonat 250g

1,65 € (KDV dahil)
Demir sülfat

Demir sülfat

Monohidrat formunda %30, demir sülfat, çimento endüstrisi tarafından altı değerlikli kromun azaltılması için tercih edilen çözümdür. Bu ürün, çimento üreticileri için piyasadaki diğer seçeneklere kıyasla en güvenilir ve en temiz alternatifi sunmaktadır. Demir sülfat ayrıca gübre üreticileri pazarında da satılmaktadır.
Keçiboynuzu Tozu

Keçiboynuzu Tozu

Faydaları: Karobu unu son yıllarda kakao için sağlıklı bir alternatif olarak popüler hale geldi, özellikle de çocuklarına kakao vermekten kaçınan ebeveynler arasında. Kakao ile tat ve görünüm açısından benzerlik göstermenin yanı sıra, bazı yönlerden daha iyi bir seçimdir çünkü doğal bir tatlandırıcı olarak da işlev görürken, kakao hoş bir tat elde etmek için ek şeker gerektirir. Kullanım: Karobu unu genellikle keklerin hazırlanmasında kakao yerine kullanılmaktadır. Tarifteki kakao miktarını kolayca değiştirebilir. Yüksek şeker içeriği nedeniyle, bazı tatlılarda şeker yerine de kullanılabilir. Ayrıca karamel kremleri, soslar, baharatlar, reçeller ve dondurmalar için de kullanılabilir. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Gentamisin Sülfat Sodyum

Gentamisin Sülfat Sodyum

laboratuvar kullanımı için.
Vanilya tozu

Vanilya tozu

Farklı kalitelerde ve farklı kökenlerden vanilya tozu sunuyoruz.
Kakao Taneleri - Kakao taneleri, Çikolata, Kakao

Kakao Taneleri - Kakao taneleri, Çikolata, Kakao

Kakao, çikolata şekerlemeleri, çikolata barları, kutulu veya dökme çikolatalar, birçok tür kurabiye ve kekin ana bileşenidir. Ayrıca, nemlendirici kremler ve sabunlar gibi kozmetik ürünlerde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Fasulyeler fermente edildikten ve kurutulduktan sonra, aşağıdaki gibi çeşitli ürünler üretmek için işlenebilir: • Kakao Yağı • Kakao Tozu • Kakao Parçacıkları ve daha fazlası. Kakao, vücutta birçok olumlu etkiye sahiptir, kalp hastalıklarını önlemeye yardımcı olur, beyin için faydalı birçok besin maddesi içerir ve mutluluk hormonları olan serotonin ve dopaminin salınımına yardımcı olur. • Kurutulmuş ve tamamen fermente edilmiş kakao fasulyeleri tedarik ediyoruz. Menşei: Nijerya Küflü fasulyeler: %2.67 Nem: %6.26 Böcek hasarlı fasulyeler: %0.67 Küflü Fasulyeler: %4.33 Karışım: %0.02 Salmonella: Yok Fasulye/300 gram: 281 Toplam defolu fasulyeler: %3.34
Sodyum Eritrobat - Endüstriyel kimyasallar

Sodyum Eritrobat - Endüstriyel kimyasallar

Sodyum eritorbate, gıda endüstrisinde özellikle faydalı olan bir kimyasaldır. Eritorbik asidin sodyum tuzudur ve pancar, mısır ve şeker kamışı gibi farklı şeker kaynaklarından üretilir. Kimyasal formülü C6H7NaO6'dır. Kuru, kristal halde reaktif değildir ancak su ile çözeltideyken oksitleyici maddelerle kolayca reaksiyona girer. Kaynama Noktası: Mevcut Değil Erime Noktası: Mevcut Değil Nem: %3 maksimum Saflık: %98 - %100.5 pH: 5.5 - 8.0
Vanilya Tozu

Vanilya Tozu

Madagaskar'dan %100 doğal Bourbon vanilya tozu, bütün, öğütülmüş ve kurutulmuş baklalardan elde edilmiştir. Miktar: 1kg
Protein

Protein

Protein İçerik: örneğin 750g Süt proteini, peynir altı suyu proteini, yumurta proteini, doğal aromalar, tatlandırıcı Sukraloz Açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir. Ürün kapalı, kuru, ışık geçirmeyen bir yerde ve oda sıcaklığında (15 – 25° C) saklanmalıdır.
Kalsiyum Florür

Kalsiyum Florür

Özel yükleriniz için kalsiyum florür formülünüzün özel üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirket mi arıyorsunuz? Cenon-sur-Vienne'de bulunan Alumines Durmax şirketi, ihtiyaç duyduğunuz firmadır. 90 yılı aşkın bir süredir edindiğimiz bilgi birikimi ile teknisyenlerimiz, kalsiyum florür ihtiyaçlarınıza ve uygulama alanlarınızın teknik gereksinimlerine uygun özel formüllerin tasarım ve üretiminde mükemmel bir ustalık sergilemektedir. İyi iş çıkarmaya özen göstererek, size yüksek saflıkta ürünler (yaklaşık %99,99 CaF2) sunmaya dikkat ediyoruz. Kalsiyum florür, birçok avantaja sahiptir ve özellikle reaktifler tarafından çok az saldırıya uğramasıyla dikkat çeker. Özel kullanımlar için yükler üzerinde mükemmel bir şekilde uygulanabilir. Kimyasal formülü gibi, ürününüzün granül boyutu da talebiniz üzerine özel olarak yapılabilir.
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30