sodyum kakao için ürünler (10)

Kakao Fasulyesi

Kakao Fasulyesi

Çiğ kakao çekirdekleri
dezenfekte kakao yağı

dezenfekte kakao yağı

Eritilip sonra ince öğütüldüğünde, şekersiz kakao tozu üretir.
71% Organik Çikolata Guatemala - Guatemala Çikolatası

71% Organik Çikolata Guatemala - Guatemala Çikolatası

çikolata tedarikçisi Guatemala, çikolata toptancısı Guatemala, premium çikolata dağıtımı Guatemala
Ham Kakao Yağı

Ham Kakao Yağı

Deodorize kakaobutter de mevcut KONTEYNER: 25kg, 200kg, 1000kg. INCI: Theobroma cacao seed Butter CAS: 84649-99-0 / 8002-31-1 EINECS: 283-480-6
Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait inorganik bir kimyasal bileşiktir, hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Mutfak tuzunun, mutfak ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme teknolojik süreci, tuzlu suyun termal yoğunlaştırılması ve bu sudan tuz kristalleştirilmesi işlemine dayanır. Doğada mineral bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen tuz yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve tada sahip ince kristal beyaz bir toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler gösterir. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca anti-aglomerasyon maddesi içermeyen gıda tuzu da sunmaktadır.
Formik Asit %94

Formik Asit %94

FORMİK ASİT %94
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 100.000 Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25 Kg çuval E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster 25 Kg çuval
Kakao Likörü (kakao kütlesi)

Kakao Likörü (kakao kütlesi)

Kakao likörü (aynı zamanda Kakao kütlesi olarak da bilinir), tüm çikolata üretiminde temel bileşendir. Kakao parçalarının preslenmesiyle elde edilen sıvı formdaki ilk üründür. Kakao likörü, hem Kakao yağı hem de Kakao tozu için kaynaktır. Fermantasyondan sonra, kakao çekirdekleri, kabuğun parçalanmasını sağlayan bir Mikronizatör aracılığıyla yüksek ısıtma işlemine tabi tutulur. Daha sonra kakao çekirdekleri kırılır ve kabuğun ayrılması için bir ayıklama makinesi kullanılarak yalnızca kakao parçaları toplanır. Kavrulduktan sonra, parçalar öğütülerek kakao likörüne dönüştürülür.
Sodyum klorür

Sodyum klorür

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait bir inorganik kimyasal bileşiktir; hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme süreci, tuzlu suyun ısıtılarak yoğunlaştırılması ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada, mineral bir bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve lezzete sahip ince beyaz kristal toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler sergiler. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca, aglomerasyon önleyici maddeler içermeyen gıda kalitesinde bira yapım tuzu da sunmaktadır.
Potasyum sorbat

Potasyum sorbat

Potasyum sorbat, yüksek etkili, güvenli ve toksik olmayan bir gıda koruma maddesidir. Potasyum sorbat, piyasada bulunan birçok koruyucu maddeden biri olmasına rağmen, zararsız ve çok yönlü olması nedeniyle en iyilerinden biridir. Potasyum sorbat çoğunlukla sentetik olarak üretilmektedir. Tat ve koku içermeyen bir tozdur. FDA'ya göre, vücutta su ve karbondioksite ayrıştığı için kullanımı güvenli kabul edilmektedir. Sınırlamalarla birlikte kozmetik ürünlerde kullanılmasına izin verilen koruyucu maddeler listesinde yer almaktadır. Nihai üründeki maksimum izin verilen konsantrasyonu %0,6'dır ve bu, sorbik asit olarak hesaplanmaktadır. Asidik bir ortamda en iyi şekilde çalışır, aksi takdirde özellikleri çok daha zayıftır.