solgar whey için ürünler (17)

Süt proteini (konsantre + izolat) vanilya aromalı - WPC + WPI vanilya aromalı, stevia ile tatlandırılmış

Süt proteini (konsantre + izolat) vanilya aromalı - WPC + WPI vanilya aromalı, stevia ile tatlandırılmış

Vanilya aromalı whey protein konsantresi ve izolatını birleştiren bir protein takviyesi. Doğal bir tatlandırıcı olan steviol glikozitleri ile tatlandırılmıştır. Örnek formül.
Deminere edilmiş peynir altı suyu tozu - WP Demi

Deminere edilmiş peynir altı suyu tozu - WP Demi

Demineralize toz (WP Demi) azalmış mineral içeriğine sahip bir peynir altı suyu tozudur, bu ürün bebek formülleri ve sağlığa odaklı gıda uygulamaları için mükemmeldir.
PEYNİR ALTISI PROTEİNİ

PEYNİR ALTISI PROTEİNİ

PEYNİR ALTISI PROTEİNİ
Whey Protein İzolatı

Whey Protein İzolatı

Süt proteini izolatı, peynir altı suyu protein konsantresinin konsantrasyonu ve saflaştırılması ile elde edilir; bu işlem, peynir altı suyundaki yağ ve karbonhidrat içeriğini azaltır. Bu süreç, membran ayırma veya iyon değişimi kullanılarak gerçekleştirilebilir. WPI, en yüksek saflık ve protein konsantrasyonuna sahip bir ürün olarak kabul edilir.
toz enerji içeceği için beyaz etiketli

toz enerji içeceği için beyaz etiketli

Markanızın kimliğine uygun performans içecekleri geliştiriyor ve üretiyoruz. Yüksek seviyedeki spor deneyimimiz, çok özel ve yüksek besin kalitesine sahip performans içecekleri geliştirmemizi sağlıyor. Ambalaj formatını taleplerinize göre uyarlıyoruz.
Genç Arpa Tozu 1000 G Vivio

Genç Arpa Tozu 1000 G Vivio

Buğday, arpa ve diğer tahıllara alerjisi olan kişilerin bu tahılların yeşil otlarına karşı neredeyse hiç alerjik reaksiyon göstermediğini biliyor muydunuz? Genç arpa, aynı zamanda arpa veya yeşil kan olarak da bilinir, vücuda gerekli protein, mineral, vitamin ve enzim dozunu sağlamak için doğal bir yoldur. Zengin besin içeriği sayesinde, genç arpa sağlıklı bir yaşam sürmeye yardımcı olur. Arpa otu, vitaminler, proteinler ve mineraller açısından doğal bir kaynaktır. B6, C vitamini, folik asit, kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum ve çinko vitaminlerinin kaynağıdır. Yüksek lif içeriğine sahiptir. Çoğu tahılın otu ayrıca B12 vitamininin izlerini de içerir. Birikim, kanın düzgün pıhtılaşmasına katkıda bulunur, kasların düzgün çalışmasına yardımcı olur ve sağlıklı kemiklerin ve dişlerin korunması için gereklidir. Magnezyum, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur, sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur, ayrıca...
Toz Beyaz Biber (250g) - Serpme Kutuları

Toz Beyaz Biber (250g) - Serpme Kutuları

Beyaz biber yoğun, yuvarlak bir acılığa sahiptir. Aromasını tam olarak ortaya çıkarabilmesi için, öncelikle hazırlanmış yemekleri bu biberle tatlandırmalısınız. Bu biber, açık etlerle mükemmel uyum sağlarken, sebze veya balıkla da harika bir şekilde uyum gösterir. İçerik: 250,00 g Ürün No: 802120
Kaba Semolina _1kg_Warda - 6191564600172 - Tahıllar

Kaba Semolina _1kg_Warda - 6191564600172 - Tahıllar

Kaba semolina _1kg_Warda - 6191564600172 - Ziraat Paketleme kutu başına: 10 UVC Paketleme palet başına: 100 kutu Ürün tipi: Semolina Tarife ailesi: Makarna, Kuskus ve Semolina Tarife alt ailesi: Semolina
Süt proteini

Süt proteini

Süt proteini
Asidik peynir altı suyu (AWP)

Asidik peynir altı suyu (AWP)

Asidik peynir altı suyu tozu (AWP), peynir veya asidik kazein üretiminin bir yan ürünüdür. Yumuşak peynirlerden elde edilen taze peynir altı suyunun kurutulmasıyla üretilir. Mikrobiyal fermantasyon, süt mikrobu kullanımını azaltır ve laktozu laktik asite dönüştürür. Asidik peynir altı suyu tozu, esasen ricotta ve peynir altı suyu tereyağı üretiminde kullanılır. Ayrıca ekmek, kraker, etler, hamur işleri ve hazır gıdalar gibi birçok işlenmiş gıda içinde bir bileşen olarak kullanılır. Asidik peynir altı suyu tozu, çikolata ve şekerlemelerde de bulunur. Foodcom tarafından sunulan ürün, hayvan yemi üretiminde de kullanılabilir. Küçük domuzların beslenmesinde tatlı peynir altı suyu tozuna ekonomik bir alternatif olarak popülerdir. Asidik peynir altı suyu tozu, düşük pH'lı süt ikamelerinde de kullanılmaktadır.
Anlık Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi (WPC 80 Insta)

Anlık Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi (WPC 80 Insta)

İnstant %80 süt proteini konsantresi (WPC 80 instant) (WPC %80 instant), düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon yöntemi kullanılarak tatlı peynir altı suyundan üretilmektedir. Bu nedenle, çoğu protein bütün halde kalır. WPC, yaklaşık %35 ile %90 arasında süt proteini içerir. Bu toz aromalandırılmamış olup, dolayısıyla herhangi bir tat veya aroma alabilir. WPC 80 Instant, dondurma, yoğurt, içecekler, et ürünleri ve esas olarak spor beslenmesinde kullanılmaktadır. İnstant konsantre, soğuk su içinde bile kolayca çözülmektedir. WPC 80 Instant, 15/20/25 kg paketlerde veya "Big Bag" 500-1000 kg olarak mevcuttur. WPC 80 Instant'ın ortalama raf ömrü yaklaşık 12 aydır. Protein içeriği: min. %80 Yağ içeriği: max. %8 Kül içeriği max. %3,5
Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize edilmiş süt tozu (DEMI), sıvı tatlı peynir altı suyundan bazı minerallerin çıkarılmasıyla üretilir. Amaçlara bağlı olarak birçok teknik bir arada kullanılır: İyon değişimi, elektrodiyaliz, ultrafiltrasyon, mikrofiltrasyon veya nanofiltrasyon. Foodcom S.A., aşağıdaki gereksinimlere göre geniş bir demineralize toz yelpazesi sunmaktadır: - %20 demineralize süt tozu - aşırı tuzlu bir tat olmadan harika bir dolgu maddesi, - %40, %50 demineralize süt tozu - çikolata ve hamur işleri üretimi için en popüler olanlar, - %70 demineralize süt tozu, - %90 demineralize süt tozu. Demineralize süt tozu (%90 demineralizasyon) genellikle süt bazlı bebek mamalarının üretiminde kullanılır. Anne sütüne daha yakın bir bileşim elde edilmesini sağlar.
Süt Proteini İzolatı (WPI)

Süt Proteini İzolatı (WPI)

Süt proteini izolatı, peynir altı suyu protein konsantresinin konsantrasyonu ve saflaştırılması yoluyla elde edilir; bu işlem, peynir altı suyundaki yağ ve karbonhidrat içeriğini azaltmayı amaçlar. Bu süreç, membran ayrımı veya iyon değişimi kullanılarak gerçekleştirilebilir. WPI, en yüksek saflık ve protein konsantrasyonuna sahip bir ürün olarak kabul edilir.
Kollajen içecek ürünü - toz formunda kollajen ürünü, gıda takviyesi

Kollajen içecek ürünü - toz formunda kollajen ürünü, gıda takviyesi

Balık kolajeni ürün kategorisi örneği olarak
Süt Proteini Konsantresi %80

Süt Proteini Konsantresi %80

Süt proteini konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren konsantre süt tozudur. Yağsız taze ve pastörize süt kullanılarak filtrasyon ve sprey kurutma yöntemiyle üretilir. Yüksek protein içeriği ve düşük laktoz oranı, bu ürünün düşük karbonhidratlı gıda üretiminde ve protein takviyeli içeceklerde yaygın olarak kullanılmasını sağlar. Ayrıca, hamur işlerine, tatlılara, hayvan yemlerine, sütlü içeceklere, soslara ve peynir çeşitlerine de eklenebilir.
Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren yüksek konsantreli bir süt tozudur. Taze, pastörize edilmiş yağsız sütten filtrasyon, buharlaşma ve sprey kurutma işlemleriyle elde edilir. MPC, olağanüstü köpürme, dokulama, su bağlama ve pıhtılaşma özellikleri ile bilinir. Yüksek protein konsantrasyonu sayesinde mükemmel besin değerine sahiptir. 24 aylık bir raf ömrü vardır ve 25 kg torbalarda ve Büyük Torbalarda mevcuttur. MPC, karşılaştırılabilir protein seviyeleri sunarak Tam Süt Tozu veya Yağsız Süt Tozu için geçerli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.
Peynir altı suyu permeatı

Peynir altı suyu permeatı

Permeat, protein ve yağların ekstraksiyonu amacıyla sütün ultrafiltrasyonundan sonra elde edilen taze pastörize yağsız sütle üretilmektedir. Ürün, daha sonra ileri düzey sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulmaktadır. Ürün bazen "yağsız peynir altı suyu" olarak adlandırılmaktadır, çünkü peynir altı suyundan elde edilmektedir. Peynir altı suyu permeatı, laktoz açısından zengin ancak düşük protein içeriğine sahip olduğundan, şekerlemeler, fırın ürünleri ve yağların üretiminde kullanılabilir. Ayrıca dondurma, işlenmiş peynir, içecekler ve kozmetikler üretiminde de eklenmektedir.