tartıcı fiyat için ürünler (8)

Rahatlama Stresi

Rahatlama Stresi

Rahatlama ve fiziksel ile zihinsel iyi olmayı destekleyen takviye gıda. Valeriana ipowder®, alıç, L-triptofan, B1, B3, B6, B8, B9, B12 vitaminleri, magnezyum ve bakır. 2 blister içeren, 15 adet kesilebilir badem şeklinde tablet ambalajı, doğal kaplama ile titanyum dioksit içermeyen garanti. Valeriana, çözücü ve destek eklenmeden garantili konsantre bitki infüzyonları elde etmek için bir çıkarım yöntemi olan ipowder® teknolojisinden elde edilmiştir. Valeriana, geleneksel olarak rahatlama ve fiziksel ile zihinsel iyi olmayı desteklemek için kullanılır. B1, B3, B6, B8, B9, B12 vitaminleri ve magnezyum, normal psikolojik fonksiyonlara katkıda bulunur. Bakır, sinir sisteminin normal işleyişine katkıda bulunur.
Bıldırcın yumurtası

Bıldırcın yumurtası

Fransız şirketi, Vosges'te sülün yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmıştır. Yaklaşık 50 yıldır, aile işletmemiz hayvan refahı ve kaliteye odaklanmaktadır. Sülünler, doğumdan kesime ve işlenmeye kadar yerinde yetiştirilmektedir. Yerel bitkisel yem kullanıyoruz. Uzmanlığımız, hayvan seçimi ve iyi yetiştirme koşullarına dayanmaktadır. Tüm taze ve dondurulmuş ürünlerimizi Fransa, Avrupa ve büyük ihracat için satıyoruz.
Limon Tartı

Limon Tartı

Limon Ferahlığında Tartletler
Lezzet Şöleni - 4 karabuğday galetesi + 4 yumuşak krep

Lezzet Şöleni - 4 karabuğday galetesi + 4 yumuşak krep

{"côté sucré":"Tatlı tarafı:\n\nYumuşak krepler, ev yapımı kreplere benzer. Bu ürünler sade olarak tüketilebilir veya harika tatlılar için bir temel oluşturabilir.\n\nTavada pişirilip çikolata, reçel veya başka bir malzeme ile doldurulduğunda, seçtiğiniz bir likörle alevlendirilerek mükemmel bir tatlı haline gelir.\n\ncôté salé: \n\nTavada yarım tuzlu tereyağı ile pişirildiğinde, kara buğday galetleri gerçek bir lezzet sunar. Jambon, peynir, yumurta ile doldurularak tam bir galette tadılabilir ve daha gurme olanlar için pırasa fondüsü, sebzeli Saint Jacques ile de zenginleştirilebilir...\n\nSarımsak ve otlu peynir ile jambon veya somon ile sarılıp soğutulduktan sonra küçük dilimler halinde kesildiğinde, aperatiflerinizi tamamlayacaktır.\n\nTava çapına (yaklaşık 27 cm) göre tasarlanmıştır.\n\nPaket içinde, oksijen emici ile koruyucu atmosfer altında tutulur: bu, galettenin doğal oksidasyonunu geciktirir, paket kapalı kaldığında."}
Milföy Hamuru ve Laminat Hamur - ÜRÜN TEKNOLOJİSİ

Milföy Hamuru ve Laminat Hamur - ÜRÜN TEKNOLOJİSİ

Bu teknoloji ile ilgili çok çeşitli bitmiş ürünler bulunmaktadır. İçerik yelpazemiz bu ihtiyaçların tamamını karşılamaktadır. Kruvasanlar, çikolatalı ekmekler, briyoşlar, dondurulmuş veya mayalanmamış teknolojilerle. Krepler, meyveli börekler,…
Aşçılık Kitabı - Çin Aşçılık Kitabı ve Dünya Tarifleri

Aşçılık Kitabı - Çin Aşçılık Kitabı ve Dünya Tarifleri

Yann ve Xian Juan Perrier, biri geleneksel Çin mutfağına, diğeri ise dünya mutfaklarından tarifler içeren iki yemek kitabı yazıp resimlediler.
Sülün yumurtası

Sülün yumurtası

Fransız şirketi, Vosges'te sülün yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmıştır. Yaklaşık 50 yıldır aile şirketi, hayvan refahına ve kaliteye odaklanmaktadır. Sülünler burada doğar, yetiştirilir, kesilir ve işlenir. Yerel bitkisel gıdalar kullanıyoruz. Uzmanlığımız, bir yandan hayvanların seçimi, diğer yandan ise iyi yetiştirme koşullarında yatmaktadır. Tüm taze/dondurulmuş ürünlerimizi Fransa'da, Avrupa'da ve büyük ihracat için pazarlıyoruz.
Böğürtlenli tart

Böğürtlenli tart

Klasik frambuazlı tartletler