... veya açık paketleri tartar ve kontrol eder. CWPmaxx, yoğun ıslak temizliğin gerçekleştiği ve yüksek IP69 koruma gereksiniminin olduğu yerlerde kullanılır. Açık tasarım, kolay temizliği sağlar ve ürün birikimini ve kalıntıları en aza indirir.
CWPmaxx hijyenik kontrol tartım süreç ölçekleri, yalnızca yüksek basınçlı ıslak temizliğe dayanıklı olmakla kalmaz, aynı zamanda Avrupa Hijyenik Mühendislik ve...
DOP standartlarına uygun olarak paketlenmiş ve depolanmış olan Grana Padano'muz, en az 9 ay olgunlaştırılmış, granüle bir dokuya ve yoğun bir lezzete sahip bir peynirdir. Her ısırıkta lezzetli bir deneyim için 300g'lık paket. Seçkin damaklar için yüksek kaliteli bir ürün.
Vegan yağ, nohut ve karabuğday temelinde, elma ve fırınlanmış soğan eklenerek hazırlanmıştır. %100 vegan olup, her türlü ekmekle mükemmel bir tamamlayıcıdır. Besleyici karbonhidratlar, lif, protein, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Nohut, aynı zamanda İtalyan bezelyesi olarak da bilinir, yüksek besin proteinleri açısından gerçek bir hazinedir. İçeriğinde büyük miktarlarda B vitaminleri, C vitamini, folik asit ile birlikte diyet lifi ve kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum veya çinko gibi birçok mineral bulunmaktadır. Nohutun içerdiği bileşenler kabızlığı önler, bağırsak hareketlerinin ritmini düzenler ve ayrıca kan basıncını ve kolesterolü düşürür. Porridge'de, baklagillerden gelen proteinler ve lif gibi birçok protein bulacağız. Dışsal amino asitler içerir: kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren lizin ve serotonin üretimi için gerekli olan triptofan.
Sadece en iyi taze yakalanmış hamsileri seçiyoruz, geleneksel zanaat gereği işlenmek için en uygun olanları, tuz altında olgunlaşmanın Cetara'nın en otantik tadını vermesiyle.
Asidik kazein, pastörize edilmiş ve yağsız süt ile tuzlu asit kullanılarak koagüle edilerek üretilir. Koagülasyon ve pıhtı oluşumundan sonra, pıhtı ayrılır ve nihai ürünün temizlenmesi için serum proteinlerinden yıkanır. Daha sonra yoğunlaştırılır, öğütülür ve kurutulur.
Nihai ürün, açık renkte, nötr bir koku ve tat profiline sahip ince taneli, toz halinde bir görünümde sunulmaktadır.
Foodcom SA, 30 ile 90 arasında göz büyüklüğüne sahip doğal ve taze asidik kazein temin etmektedir.
Maltit - kalori azaltıcı şeker ikamesi
Maltit (E965), şekerle benzer bir tat profiline sahip kalori azaltıcı bir şeker ikamesidir. Şekerin yaklaşık %90'ı kadar tatlılık sunan Maltit, neredeyse 1:1 oranında şekerin yerine kullanılabilir.
Maltit tüketimi, kan şekeri ve insülin seviyelerinde yalnızca çok az bir artışa neden olur ve şekerden yaklaşık yarı kadar kalori içerir.
Maltit, şekerlemeler, kurabiyeler, çikolata, her türlü tatlı, dondurma, reçel, sakız vb. ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır.
Günlük 30-50 g'dan fazla tüketim, yetişkinlerde müshil etkisi yaratabilir. Bu nedenle, günlük maksimum 30-50 g tüketim önerilmektedir.
Spor ve diyetle kilo kaybı hedefleniyorsa, yağ asitlerinin daha iyi bir şekilde kullanılabilmesi için karnitin takviyesi önerilmektedir.
Spor ve diyetle kilo kaybı hedefleniyorsa, karnitin takviyesi önerilmektedir, çünkü obez bireylerde metabolizma genellikle fiziksel performansa uyum sağlamaz. Özellikle dayanıklılık sporcuları, L-karnitini sıklıkla bir besin takviyesi olarak alırlar, çünkü L-karnitin alımı ile performans artışları sağlanabilir. Bu performans artışı, büyük bir spor çabasından sonra iyileşme ile ilgilidir. Bu nedenle, karnitin spor dünyasında en etkili performans artırıcı ve yağ yakıcı olarak değerlendirilmektedir.
Aşağıdaki parametreler, doğal mısır nişastamız için kalite standartlarını tanımlar:
Nem [%]: Minimum 9%, Maksimum 12,5%
Protein [%]: Maksimum 0,4%
pH: Aralık 5 ile 7 arasında
Pastörize sıvı yumurta sarısı, soslar, pastacılık ve diğer mutfak uygulamaları için ideal, çok yönlü ve yüksek kaliteli bir bileşendir. Yüksek kuru madde içeriği, ürünlerin hazırlanmasında optimum verim sağlar ve her tarifi geliştiren olağanüstü bir doku ve lezzet sunar. Bu ürün, özellikle restoranlar, pastaneler ve fırınlar için önerilmektedir ve tutarlı ve lezzetli sonuçlar garanti eder.
1/2 litre, 1 litre şişe ambalajlarında, 10 ve 20 litre bag in box seçeneklerinde ve ayrıca 1.000 litre kaplarda mevcut olan pastörize sıvı yumurta sarısı, her işletmenin ihtiyaçlarına uyum sağlar. Kullanım ve depolama kolaylığı, üst düzey kalitesi ile birleştiğinde, şefler ve aşçılar için yüksek kaliteli malzemeler arayanlar için tercih edilen bir seçenek haline gelir.
POTASYUM TEMELLİ GIDA TAKVİYESİ
Sunum: 50 tablet
Bileşim: Potasyum sitrat 108,18 mg (300 mg Potasyum Sitrat'a eşdeğer), dolgu maddeleri
Kullanım şekli: Günde 3 tablet alın, her yemekten önce bir tane
Günlük önerilen doz: 3 tablet
Tapioka nişastası, ürünün rengini değiştirmeden viskozitesini artırmasıyla öne çıkar. Tapioka nişastasının özellikleri, patates nişastasının özelliklerine çok benzer. Birçok glütensiz fırın tarifinde, yemeğin görünümünü iyileştirmek veya altın rengi bir kabuk elde etmek için kullanılır. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar.
Ağırlık: 300 g
Ara öğünler için lezzetli tatlı atıştırmalık!
Sık sık tatlı bir şeyler istemiyor musunuz? O zaman Chia Atıştırmalığımızı deneyin! Doğal içeriklerle ve şekersiz, tatlı krizlerinde mükemmel bir alternatif.
İçindekiler: Meyve (elma püresi, elma konsantresi, %22 siyah frenk üzümü, mürver konsantresi), %10 chia tohumu, pektin, narenciye lifleri.
ORGANIK TEREYAĞI
Organik tereyağımız, her paketi gözümüz gibi baktığımız bir butik üretimdir. Kimyasal kullanmadan ayrıştırdığımız süt yağını, herhangi bir katkı maddesi eklemeden tereyağına dönüştürüyoruz. Bir dilim tostun üzerinde erirken, yemeden önce koklamanızı öneririz. Çocukluğunuza geri döneceğinizi iddia ediyoruz.
İçindekiler :
Pastörize organik inek sütü kreması, tereyağı kültürü, tuz eklenmemiştir.
Besin Değeri/100g :
Enerji : 753 kj
Toplam Yağ : 83,22 g
Karbonhidrat: 0,85 g
Kalsiyum : 15 mg
Protein : 0,19 g
PAKET BİLGİLERİ
AĞIRLIK : 250 g
KUTU BAŞINA ÜRÜN SAYISI : 20 ADET.
Havuç Tapenade'leri, ardından ezilip baharatlar ve aromatik yağlarla harmanlanan ızgara veya kurutulmuş sebzelerle hazırlanır.
Havuç Tapenade'i mutfaklarınıza yaratıcılık katacak ve yeni tüketim biçimlerine, yapılandırılmamış yemeklere, daldırmalara, atıştırmalık aperatiflere hitap edecektir.
Havuç Tapenade'i sıcak veya soğuk olarak, kanepelerde, pizzalarda, soslarınızı, çorbalarınızı, mayonezlerinizi, makarnalarınızı lezzetlendirmek için kullanabilirsiniz.
Kategoriler: Gıda Ürünleri Konserve Havuç Tapenade
Ünlü "şeytan pençesi"
20. yüzyılın başından beri Avrupa'da kullanılan Harpagophytum procumbens, eklemlerin esnekliğini koruma ve eklem sertliği hissini azaltma konusundaki faydalarını gösteren birçok çalışmaya konu olmuştur.
Harpagophytum veya "şeytan pençesi", iyi bir eklem konforunu korumak isteyen kişiler tarafından takdir edilmektedir.
Fleurance Nature'ın harpagophytumu, Namibya'da adil bir tedarik zincirinden elde edilmiştir ve Ecocert tarafından organik üretim standartlarına uygunluğu sertifikalandırılmıştır.
Bu tedarik zinciri, her yıl Namibya'dan ihraç edilen harpagophytum'un neredeyse %30'unu temsil etmektedir. Hasatlar yoğun olmayan ve kontrol altında yapılan bir şekilde gerçekleştirilmektedir, bu da bitkinin iyi gelişimini ve sürdürülebilirliğini garanti etmektedir. Namibyalı toplayıcılar, doğru hasat tekniklerini öğrenmeleri ve aktarmaları için eğitilmektedir.
Referans:59319
Maydanoz titizlikle seçilmiş, taze yıkanmış ve doğranmış, ardından IQF yöntemiyle dondurulmuş ve paketlenmiştir. Sapları çıkarılmıştır. Bu orijinal tatlı ot, ZIP torbası sayesinde tamamen lezzetini koruyacaktır.
PAKETLEME: 8 x 250 g = 2 kg
CARBO Gastronatural, sık sık şişkinlik, yemeklerden sonra doygunluk hissi veya geğirme sorunları yaşayan kişiler için özel olarak tasarlanmış, Vcaps kapsüllerinde (vejetaryen) yüksek kaliteli doğal bir diyet takviyesidir. Eşsiz bitki özleri bileşimi, sindirim sisteminin ve bağırsakların doğru işlevini destekler. Enginar özü, sindirim sıvılarının üretimini ve karaciğer ile safra kanallarının işlevini uyarır. Dereotu özü, şişkinliği azaltırken, anason özü sindirim konforunu destekler ve doygunluk hissinden kurtulmaya yardımcı olur. Melisa, sindirim sisteminin ve bağırsakların sağlığı üzerinde faydalı bir etkiye sahiptir ve ayrıca geğirmeyi ve karın ile bağırsaklardaki sinir gerginliğini azaltır. Devedikeni özü, safra üretimini ve karaciğer hücreleri ile dokularının yenilenmesini destekler. Ayrıca sindirimi düzenler.
Çorbalar için karışımı kaynar suya serpin ve kısa bir süre kaynatın. Lezzet katmak ve baharatlandırmak için karışımı kaynayan yemeklere ekleyin.
Dozaj
24 g (1 yemek kaşığı) için 1 litre su
Besin Değerleri/100g Toz (hesaplanan değerler):
Enerji: 840 kJ/200 kcal
Yağ: 5 g
• Doymuş yağ asitleri: 3 g
• Tekli doymamış yağ asitleri: < 2 g
• Çoklu doymamış yağ asitleri: < 1 g
Karbonhidrat: 35 g
• Şeker: < 1 g
• Çok değerli alkoller: –
• Nişasta: 34 g
Lif: < 1 g
Protein: 3 g
Tuz: 50 g
Taşıma, Depolama ve Son Kullanma Tarihi:
İyi kapatılmış, kuru bir ortamda 6° ile 25° C arasında saklayın. Açılmamış orijinal ambalajda üretim tarihinden itibaren en az 18 ay dayanıklıdır.
Mümkün Olan Varyantlar
Bouillon&Co Açık Çorba BIO, 25 kg ve 12 kg ambalaj boyutlarında temin edilebilir, ayrıca isteğe bağlı olarak "Açık Çorba", "Premium" veya "ilave glutamat içermeyen" formülasyonlarında da sunulmaktadır.
Vejetaryen domuz yağı nohut ve karabuğday temelinde, elma ve fırınlanmış soğan eklenerek hazırlanmıştır. %100 vejetaryendir ve her türlü ekmeğe eklemek için mükemmeldir. Sağlıklı karbonhidratlar, lifler, proteinler, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Heliko, nohut veya İtalyan bezelyesi olarak da bilinir, yüksek besin proteinleri açısından gerçek bir hazinedir. İçeriğinde ayrıca büyük miktarlarda B vitaminleri, C vitamini, folik asit ile birlikte diyet lifleri ve kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum veya çinko gibi birçok mineral bulunmaktadır. Nohut içindeki bileşenler kabızlığı önler, dışkı ritmini düzenler ve ayrıca kan basıncını ve kolesterolü azaltır. Lapada, baklagillerin proteinleri ve lifler gibi birçok protein bulacağız.
Bioagavensirup Bright, ekolojik bitkilerden üretilen doğal bir üründür. Agave, yüzlerce yıldır, özellikle Güney ve Orta Amerika'da yetiştirilmektedir. Etli ve kalın yaprakları, bir rozet şeklinde düzenlenmiş olup, keskin dikenlerle kaplıdır. Hafif agave, beyaz şeker ve bal için bir alternatif olmalıdır. Tadı, baldan daha hassastır. Agavensirup, normal şekerden neredeyse 1,5 kat daha tatlıdır. Hafif agavensirup'un tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha nazik ve nötrdür. Agave, bitki kökenli doğal bir tatlandırıcıdır ve yarı sıvı formdadır. Veganlar, balın yerine kullanmak için bunu isteyerek tercih ederler. Baldan daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve geniş bir mutfak kullanımı vardır. 15% RWS* Yağ: 0 g - 0% Doymuş yağ asitleri: 0 g - 0% Karbonhidrat: 71 g - 27%, Şeker dahil: 69 g - 77% Lif: 5,8 g Alkol: 0 g - 0% Tuz: 0,05 g - 1% *Referans gıda değeri & Nbsp; <strong>