tartar temizliği için ürünler (3)

Vegan yağ 200 g

Vegan yağ 200 g

Vegan yağ, nohut ve karabuğday temelinde, elma ve fırınlanmış soğan eklenerek hazırlanmıştır. %100 vegan olup, her türlü ekmekle mükemmel bir tamamlayıcıdır. Besleyici karbonhidratlar, lif, protein, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Nohut, aynı zamanda İtalyan bezelyesi olarak da bilinir, yüksek besin proteinleri açısından gerçek bir hazinedir. İçeriğinde büyük miktarlarda B vitaminleri, C vitamini, folik asit ile birlikte diyet lifi ve kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum veya çinko gibi birçok mineral bulunmaktadır. Nohutun içerdiği bileşenler kabızlığı önler, bağırsak hareketlerinin ritmini düzenler ve ayrıca kan basıncını ve kolesterolü düşürür. Porridge'de, baklagillerden gelen proteinler ve lif gibi birçok protein bulacağız. Dışsal amino asitler içerir: kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren lizin ve serotonin üretimi için gerekli olan triptofan.
Vegan yağ 200 g

Vegan yağ 200 g

Vejetaryen domuz yağı nohut ve karabuğday temelinde, elma ve fırınlanmış soğan eklenerek hazırlanmıştır. %100 vejetaryendir ve her türlü ekmeğe eklemek için mükemmeldir. Sağlıklı karbonhidratlar, lifler, proteinler, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Heliko, nohut veya İtalyan bezelyesi olarak da bilinir, yüksek besin proteinleri açısından gerçek bir hazinedir. İçeriğinde ayrıca büyük miktarlarda B vitaminleri, C vitamini, folik asit ile birlikte diyet lifleri ve kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum veya çinko gibi birçok mineral bulunmaktadır. Nohut içindeki bileşenler kabızlığı önler, dışkı ritmini düzenler ve ayrıca kan basıncını ve kolesterolü azaltır. Lapada, baklagillerin proteinleri ve lifler gibi birçok protein bulacağız.
Bioagave Biışık 1100 g

Bioagave Biışık 1100 g

Bioagavensirup Bright, ekolojik bitkilerden üretilen doğal bir üründür. Agave, yüzlerce yıldır, özellikle Güney ve Orta Amerika'da yetiştirilmektedir. Etli ve kalın yaprakları, bir rozet şeklinde düzenlenmiş olup, keskin dikenlerle kaplıdır. Hafif agave, beyaz şeker ve bal için bir alternatif olmalıdır. Tadı, baldan daha hassastır. Agavensirup, normal şekerden neredeyse 1,5 kat daha tatlıdır. Hafif agavensirup'un tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha nazik ve nötrdür. Agave, bitki kökenli doğal bir tatlandırıcıdır ve yarı sıvı formdadır. Veganlar, balın yerine kullanmak için bunu isteyerek tercih ederler. Baldan daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve geniş bir mutfak kullanımı vardır. 15% RWS* Yağ: 0 g - 0% Doymuş yağ asitleri: 0 g - 0% Karbonhidrat: 71 g - 27%, Şeker dahil: 69 g - 77% Lif: 5,8 g Alkol: 0 g - 0% Tuz: 0,05 g - 1% *Referans gıda değeri & Nbsp; <strong>