tartar temizliği için ürünler (6)

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapioka nişastası, ürünün rengini değiştirmeden viskozitesini artırmasıyla öne çıkar. Tapioka nişastasının özellikleri, patates nişastasının özelliklerine çok benzer. Birçok glütensiz fırın tarifinde, yemeğin görünümünü iyileştirmek veya altın rengi bir kabuk elde etmek için kullanılır. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar. Ağırlık: 300 g
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Karışım 'Yumurta İkamesi'

Karışım 'Yumurta İkamesi'

Karışım, fırınlama sırasında yumurtaların kalınlaştırma özelliğini tamamen yerine alır. Karışımda hiçbir tat, koruyucu madde ve diğer zararlı gıda katkı maddeleri yoktur. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" ticari markasıyla etiketleme hakkını ilk elde eden firmadır. Bu ticari marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 300 g
Guarana Tozu

Guarana Tozu

Guarana, yüksek seviyelerde kafein içerir. Kahveden 5 kat daha güçlü bir şekilde uyarır ve aynı zamanda yavaş sindirimi sayesinde kalbi strese sokmaz. Net Ağırlık: 28 gr. Brüt Ağırlık: 420 gr. Son Kullanma Tarihi: 12 ay Saklama Koşulları: 18 ± 3 °C sıcaklıkta ve %75'ten fazla olmayan bağıl nemde saklayın. Açıldıktan sonra, sto 100 gr. başına besin değeri: Protein - 13 g, yağ - 3.5 g, karbonhidrat - 59 g (lif dahil - 16 g) 100 g ürün başına enerji değeri (kcal / kJ): 290 kcal (1210 kJ) İçindekiler: Guarana tozu. Organik: Hayır Çiğ: Evet Gluten içermiyor: Evet
Tarhun - HoReCa

Tarhun - HoReCa

Tarhun, kendi içinde benzersizdir: güçlü bir acılık içermeyen tek pelin otu türüdür. Ot, güçlü bir keskin ve ekşi aromaya, ferahlatıcı bir tada sahiptir ve Fransız şefler bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanarak birçok yemek tarifi oluşturmuşlardır. Hem taze hem de kuru tarhun, çeşitli yemeklere baharat olarak eklenir: omletleri, birçok sos türünü iyi bir şekilde tamamlar. Kullanım Alanları Salatalar, meze, çorbalar, ana yemekler, içecekler, tatlılar hazırlamak için kullanılır. Tat baharatlı, hafif baharatlı, ferahlatıcı Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 23 Yağ (g / 100g)… 7,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 50 Enerji değeri (kcal / 100g)… 360