Montelimar yumuşak nougat şekerleri - Montelimar'dan yumuşak nougat şekerleri torbası.
Nougat de Montélimar Hakkında:
Bir nougat spesiyalitesi olan bu ürün, Drôme provans bölgesinde, Montélimar (26200) şehrinde üretilmektedir. Geleneksel olarak, Nougat de Montélimar sadece vanilya ile tatlandırılır ve badem, antep fıstığı ve Provans balı ile yapılır.
İçindekiler: Şeker, badem, glikoz şurubu, bal, antep fıstığı, patates nişastası, pudra şekeri, mayasız ekmek (su, nişasta, bitkisel yağ), yumurta akları, doğal vanilya aroması.
Üretim Yöntemi: Açık havada bakır kazanlarda geleneksel pişirme. Kazanda bal ve glikoz şurubu pişirilir, ardından yumurta akları, pişirilmiş şeker, badem ve antep fıstığı eklenir.
Alerjenler: Badem, yumurta, fındık izleri olabilir.
Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir.
Saklama önerileri: 18 ile 22°C arasında kapalı ve kuru bir yerde saklayın.
Son kullanma tarihi: 12 ay