temiz tuz için ürünler (2)

Sodyum klorür

Sodyum klorür

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait bir inorganik kimyasal bileşiktir; hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme süreci, tuzlu suyun ısıtılarak yoğunlaştırılması ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada, mineral bir bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve lezzete sahip ince beyaz kristal toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler sergiler. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca, aglomerasyon önleyici maddeler içermeyen gıda kalitesinde bira yapım tuzu da sunmaktadır.
Sakaroz (Beyaz Şeker)

Sakaroz (Beyaz Şeker)

Sakaroz, beyaz şeker veya sofra şekeri olarak da bilinir, şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. Basit karbonhidratlar arasında yer alan bir disakarittir. Ürün, topak veya parça içermeyen beyaz, homojen, granül kristaller şeklindedir ve şekerin karakteristik tatlı kokusuna ve tadına sahiptir. Sakaroz, kolayca suda çözünür ve hızla yeniden kristalleşebilir. Foodcom tarafından sunulan ürün, genetiği değiştirilmiş bitkilerden elde edilmemiştir.