tglobuli baş ağrısına karşı için ürünler (12)

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan cevizi parçaları, öncelikle hindistan cevizi palmiyesinin meyve etinden elde edilir; bu et önce kurutulur, ardından ince parçalar haline getirilir. Meyve eti, C, E, K vitaminleri ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; ayrıca çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve onun türevleri (parçalar, hindistan cevizi cipsleri, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Hayvansal kaynaklı doymuş yağ asitlerinin günlük diyette sınırlandırılması önerilir; ancak hindistan cevizinden elde edilenler, çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak depolanmadan doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi parçaları, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük miktarda lif içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini korumaya yardımcı olan küçük miktarlarda protein ve elektrolitler de bulunur.<strong>İçindekiler:</strong> hindistan cevizi parçaları&nbsp;<strong>100g'daki besin değeri</strong>Enerji değeri 2695kJ/655k
Siyah Fasulye 5kg Horeca

Siyah Fasulye 5kg Horeca

Şirketimiz, Horeca sektörüne hizmet veren toptancılar ve dağıtım ağları için tasarlanmış ürünler sepetinden Siyah Fasulye ürününü sunmaktan memnuniyet duymaktadır. Ürünler, şık bir şekilde tasarlanmış ambalaj hattından gelmektedir; ürün kalitesi çok yüksektir çünkü bu konuya, işlediğimiz tüm ürünlerde odaklanıyoruz. Horeca sektöründeki ortaklarımıza kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlar sunuyoruz; yeni iş birlikleri için indirimler mevcut, ancak en önemlisi, ürünlerimizin kalitesinin her zaman yüksek olması ve ortaklarımızın bizimle uzun süreli işbirliği yapmasıdır. Ürünlerimizin pazarlamasına, özellikle sosyal medyaya odaklanıyoruz, böylece ortaklarımız, müşterilerinin yeni markayı ve kalitesini iyi bir şekilde tanıyacağından emin olabilirler.
Badem Pulcuğu 250g

Badem Pulcuğu 250g

Badem parçaları, tıpkı bütün bademler gibi, besin açısından zengindir. Vitaminler, mineraller, protein ve lif içerirler, bu nedenle sağlık açısından faydalıdırlar. Sağlıklı doymamış yağlar açısından yüksek bir içeriğe sahiptirler. Doymamış yağlar, sağlıklı bir diyetin vazgeçilmez bir bileşenidir. Düzenli tüketiminin toplam kolesterol seviyesini düşürebileceği düşünülmektedir. Badem, oksidasyonu durduran ve böylece damarları açan, kalp hastalıklarına karşı koruyan ve hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatan bilinen bir antioksidan olan E vitamini açısından zengindir. Bademlerin, içeriğindeki kalsiyum, magnezyum, manganez, bakır, K vitamini, protein ve çinko sayesinde sağlıklı kemiklerin korunmasına katkıda bulunduğu düşünülmektedir. Ayrıca badem, B vitaminleri, lif ve fosfor da içerir. <strong>İçindekiler:</strong> badem <strong>100g'daki besin değeri</strong> Enerji değeri 2489kJ/602kcal - %30 GDA* Yağ 50,6g - %72 Doymuş yağ asitleri 3,9g - %20 Karbonhidrat 9,5g - %4 Şekerler 5g - %6 Lif
Psyllium Büyükanne 1000g

Psyllium Büyükanne 1000g

Psyllium'un büyükannesi, ayrıca Akdeniz büyükannesi olarak da bilinir, mükemmel bir lif kaynağıdır ve yüksek protein içeriğine sahiptir. Sindirim sisteminin işleyişini iyileştirmek için kullanılır. Ayrıca lif, tokluk hissini artırır. Su ile temas ettikten sonra, tohumlar mukus ile kaplanır ve bir jel oluşturur, bu da bağırsak rahatsızlıklarına yardımcı olur. Bağırsak bakterileri florasını iyileştirir, koruyucu ve iltihap önleyici özelliklere sahiptir. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referans gıda & nbsp; <strong> Kullanım </strong> Ürün hazırladıktan sonra tüketmeye hazırdır: 2-3 tatlı kaşığı psyllium keki bir bardak meyve suyu veya su ile karıştırılmalı, yaklaşık 20 dakika bekletilmeli ve ardından içilmelidir. Ürünü tüketirken, ürünle birlikte bol su içilmelidir. Günde en az 1,5 litre su içilmelidir. Günde iki kez, tercihen sabah ve öğleden sonra alınabilir.
BİO kuru üzüm 1000g

BİO kuru üzüm 1000g

Ekolojik tarımlardan elde edilen Sultan kuru üzümleri sulu ve tatlı bir lezzete sahiptir. Çok tatlıdırlar, yalnızca doğal şekerler içerirler. Kuru üzüm gibi bölümler, birçok şifa özelliği ve besin değeri taşır; bu nedenle daha sağlıklı atıştırmalıklardan biridir. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistemin işleyişini iyileştirir, kolesterolü düşürür ve osteoporozu önler. Ayrıca, kuru üzümler iyot içerir - tiroid bezinin işleyişini olumlu yönde etkileyen bir mineral. Bunun yanı sıra, kuru meyve ve kuruyemişler arasında bor içeriği ile öne çıkarlar - gri hücrelerin işleyişini destekleyen ve konsantrasyon yeteneklerini artıran bir elementtir. Üzümler gibi, hücreleri hasardan koruyan antioksidan olan resveratrol içerirler. Sultan kuru üzümleri, lif açısından mükemmel bir kaynak olup, C ve E vitamini ile çinko, potasyum ve demir açısından zengindir. & Nbsp; <strong> İçerik: </strong> %99.5 organik Sultan kuru üzümleri, %0.
Vegan yağ 200 g

Vegan yağ 200 g

Vegan yağ, nohut ve karabuğday temelinde, elma ve fırınlanmış soğan eklenerek hazırlanmıştır. %100 vegan olup, her türlü ekmekle mükemmel bir tamamlayıcıdır. Besleyici karbonhidratlar, lif, protein, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Nohut, aynı zamanda İtalyan bezelyesi olarak da bilinir, yüksek besin proteinleri açısından gerçek bir hazinedir. İçeriğinde büyük miktarlarda B vitaminleri, C vitamini, folik asit ile birlikte diyet lifi ve kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum veya çinko gibi birçok mineral bulunmaktadır. Nohutun içerdiği bileşenler kabızlığı önler, bağırsak hareketlerinin ritmini düzenler ve ayrıca kan basıncını ve kolesterolü düşürür. Porridge'de, baklagillerden gelen proteinler ve lif gibi birçok protein bulacağız. Dışsal amino asitler içerir: kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren lizin ve serotonin üretimi için gerekli olan triptofan.
Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi flakaları, önce kurutulan ve ardından küçük parçalar haline getirilen hindistan cevizi palmiyesi etinden elde edilir. Et, C, E, K ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve türevleri (flakalar, hindistan cevizi parçaları, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Doymuş hayvansal yağ asitleri günlük diyette sınırlanmalıdır, ancak hindistan cevizinden elde edilenler çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak birikmeden doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi lifleri, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük lif kaynakları içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini sağlayan küçük miktarlarda protein ve elektrolit de bulacaksınız. <strong> İçerik: </strong> Hindistan cevizi flakaları &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 2695KJ/655kcal - %33 RWS *63g yağ - %90 Doymuş yağ asitleri 53g - %265 karbonhidrat
Vegan yağ 200 g

Vegan yağ 200 g

Vejetaryen domuz yağı nohut ve karabuğday temelinde, elma ve fırınlanmış soğan eklenerek hazırlanmıştır. %100 vejetaryendir ve her türlü ekmeğe eklemek için mükemmeldir. Sağlıklı karbonhidratlar, lifler, proteinler, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Heliko, nohut veya İtalyan bezelyesi olarak da bilinir, yüksek besin proteinleri açısından gerçek bir hazinedir. İçeriğinde ayrıca büyük miktarlarda B vitaminleri, C vitamini, folik asit ile birlikte diyet lifleri ve kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum veya çinko gibi birçok mineral bulunmaktadır. Nohut içindeki bileşenler kabızlığı önler, dışkı ritmini düzenler ve ayrıca kan basıncını ve kolesterolü azaltır. Lapada, baklagillerin proteinleri ve lifler gibi birçok protein bulacağız.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Yarık Bezelye 5kg Horeca

Yarık Bezelye 5kg Horeca

Firmamız, Horeca sektörünü destekleyen toptancı ve dağıtım ağları için tasarlanmış ürünler sepetinden, Yarı Çiğnenmiş Bezelye ürününü sunmaktan mutluluk duyar. Ürünlerimiz, tesisimizde temizlenmekte ve paketlenmektedir; ürün kalitesine özel bir önem vermekteyiz. Bezelye, baklagil bir bitkidir. Bezelye, iyi bir protein kaynağıdır, ayrıca karbonhidrat ve sindirimi kolaylaştıran lif de sağlar. Bunun yanı sıra, bezelye alkalin etkisi gösterir. Askeri bezelye çorbasının temel bileşenidir, ancak çeşitli sandviç ezmeleri, çorbalar veya salatalar için de mükemmel bir şekilde uygundur.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.
Bioagave Biışık 1100 g

Bioagave Biışık 1100 g

Bioagavensirup Bright, ekolojik bitkilerden üretilen doğal bir üründür. Agave, yüzlerce yıldır, özellikle Güney ve Orta Amerika'da yetiştirilmektedir. Etli ve kalın yaprakları, bir rozet şeklinde düzenlenmiş olup, keskin dikenlerle kaplıdır. Hafif agave, beyaz şeker ve bal için bir alternatif olmalıdır. Tadı, baldan daha hassastır. Agavensirup, normal şekerden neredeyse 1,5 kat daha tatlıdır. Hafif agavensirup'un tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha nazik ve nötrdür. Agave, bitki kökenli doğal bir tatlandırıcıdır ve yarı sıvı formdadır. Veganlar, balın yerine kullanmak için bunu isteyerek tercih ederler. Baldan daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve geniş bir mutfak kullanımı vardır. 15% RWS* Yağ: 0 g - 0% Doymuş yağ asitleri: 0 g - 0% Karbonhidrat: 71 g - 27%, Şeker dahil: 69 g - 77% Lif: 5,8 g Alkol: 0 g - 0% Tuz: 0,05 g - 1% *Referans gıda değeri & Nbsp; <strong>