Château Tourril
Organik tarıma geçiş. Gece hasadı. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon, Presleme. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Tortuda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kilolu-kalkerli topraklar.
Göz
Pale pembe, pembe yansımalar.
Burun
Meyvemsi, yoğun, narin narenciye aromaları, hafif taze meyve aromaları.
Ağız
Aromatik, cömert, geniş, hafif gül notaları, hafif narenciye notaları, cömert kiraz notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yağlı tanenler, yuvarlak, hafif mineral, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık.
Yemek & Şarap Eşleşmeleri
Soğuk mezeler, Izgara karides, Izgara kırmızı etler, Asya spesiyaliteleri, Kırmızı meyveli tatlılar
Renk: Pembe
Üzüm Cinsi: Cinsault, Grenache
Alkol: %13
Hacim: 300 cl (Şişe)