Melatonin, seviyeleri günlük bir döngüde değişen bir indolamin nörohormondur; bu da hayvanlar, bitkiler ve mikroplardaki çeşitli biyolojik işlevlerin sirkadiyen ritimlerinin ayarlanmasına olanak tanır. Melatoninin birçok biyolojik etkisi, MT1, MT2 ve MT3 alt tipleri de dahil olmak üzere melatonin reseptörleri aracılığıyla iletilir. Glutatyon peroksidaz, süperoksit dismutazlar ve katalaz melatonin tarafından yukarı regüle edilir.
EC numarası:200-797-7
Moleküler Formül:C₁₃H₁₆N₂O₂
CAS No:73-31-4
L-glutamin, B6 vitamini ile optimal şekilde aktive edilir. L-glutamin, bir amino asittir ve birçok metabolik süreçte yer alır. Bağışıklık hücreleri, kas ve sinir hücreleri ile bağırsak mukozası için önemli bir yapı besini olarak hizmet eder.
Destekler/İyi gelir
- İnflamatuar bağırsak hastalığı
- Crohn hastalığı, ülseratif kolit
- Kronik ishal
- Sızdıran bağırsak sendromu
- Kronik hastalıklar
- Stres ve aşırı asidite
- Zayıf bağışıklık sistemi
- Gecikmiş yara iyileşmesi
- Kemoterapi ve radyoterapi
- Kas kaybı
Bağışıklık sistemi, vücutta iltihapla savaşmak için büyük miktarlarda L-glutamine ihtiyaç duyar. Bir eksiklik, bağırsak mukozasının artan bozulmasına ve buna bağlı sonuçlara yol açar. L-Glutamin almak, bağırsak duvarı fonksiyonunu stabilize eder ve böylece mikropların bağırsaktan karın boşluğuna geçişini önler. L-glutamin, detoksifikasyonu, kas inşasını, dayanıklılık performansını ve kas iyileşmesini destekler.
Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü
Teslimat kapasitesi: 100.000 Kg / aylık
Minimum sipariş miktarı: 1 x 25 Kg çuval
E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster
25 Kg çuval
Spor ve diyetle kilo kaybı hedefleniyorsa, yağ asitlerinin daha iyi bir şekilde kullanılabilmesi için karnitin takviyesi önerilmektedir.
Spor ve diyetle kilo kaybı hedefleniyorsa, karnitin takviyesi önerilmektedir, çünkü obez bireylerde metabolizma genellikle fiziksel performansa uyum sağlamaz. Özellikle dayanıklılık sporcuları, L-karnitini sıklıkla bir besin takviyesi olarak alırlar, çünkü L-karnitin alımı ile performans artışları sağlanabilir. Bu performans artışı, büyük bir spor çabasından sonra iyileşme ile ilgilidir. Bu nedenle, karnitin spor dünyasında en etkili performans artırıcı ve yağ yakıcı olarak değerlendirilmektedir.
laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur.
Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60
Görünüm: şeffafdan beyaza
CAS numarası: 72-17-3
INCI: Sodyum Laktat
Dayanıklılık: 2 yıl
Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
L-Karnitin, L-Arjinin gibi amino asitler, bu ürüne günlük enerji artışı için bütünsel bir yaklaşım sağlamak ve vitaminlerin ile minerallerin ihtiyaç duyulan yerde etkili bir şekilde emilmesini sağlamak amacıyla eklenmiştir.
Özel pazar ihtiyaçlarınıza yönelik formüle edilmiş ürünler üretme kapasitesine sahibiz.
Şişedeki Maksimum Kapsül Miktarı: 200 Adet
Kapsül Boyutu: #00 ile #1
Kapsül Rengi: Görüşülebilir
Kalite garantisi ile, stabil fiyatlarla ve taşımaya uygun şekilde paketlenmiş kalsiyum karbonat sunuyoruz. Ürününüzü seçerken tavsiyeye mi ihtiyacınız var yoksa uygun bir alternatif mi arıyorsunuz? Uygulama ve ürün uzmanlarımız size yardımcı olmaktan mutluluk duyar! Özel kimyasallar ve bileşenler alanındaki deneyimimiz ve derin bilgimiz, hem müşterilerimizi hem de tedarikçilerimizi ürün ve uygulama uzmanlığı ile etkili bir şekilde desteklemek için iyi bir konumda olmamızı sağlıyor. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Transglutaminaz, bir gıda katkı maddesidir; protein molekülleri arasında çapraz bağlar oluşturan bir enzimdir.
Transglutaminaz kullanarak elde edilen ana ürün grupları: et ürünleri, sosis/şarküteri ürünleri, deniz ürünleri, fırın ürünleri, süt ürünleri ve vegan ürünlerdir.
TG kullanmanın faydaları vardır:
* Et dokusunu ve et parçaları arasındaki bağlanmayı iyileştirir
* Fosfatları azaltır
* Pişirme süreçlerinde su kaybını azaltır
* Düşük sodyumlu ürünlerde son dokuyu artırır
* Doku ve elastikiyeti iyileştirir
* Jel gücünü artırır, protein kaybını kolaylaştırır
* Sakız ve jelatin içeriğini azaltır
vb.
En çok uygulama alanı: et ürünleri, süt ürünleri, deniz ürünleri, fırın ürünleri, peynir/lor ürünleri, vegan ürünlerdir.
1998 yılından beri Çin fabrikası, aylık 800-1000 ton amonyum klorür ihraç etmektedir.
Ürünler şunları içermektedir:
amonyum klorür gübresi
amonyum klorür sanayi sınıfı
amonyum klorür yem sınıfı
amonyum klorür gıda sınıfı
amonyum klorür tıbbi sınıfı
13 iz elementin içeriği (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). %60'tan fazla humik asit. Artan çözünürlük. Hem kuru hem de sıvı formda kolay uygulanabilir; her türlü kullanım için uygundur.
Kreatin, ek doku kütlesi oluşturmak için en iyi takviyelerden biri olarak kabul edilmektedir. Besinlerden protein kullanımını artırdığı için, özellikle vücut geliştiriciler ve profesyonel antrenman yapan sporcular kreatin monohidratı tercih etmektedir.
Kreatin monohidrat, mevcut en lezzetli ve esnek kreatin formudur. Kreatin monohidratın hiçbir yan etkisi yoktur ve ayrıca kırmızı ette de bulunur. Kreatin, birçok vücut fonksiyonu için gereklidir. Kreatin, daha fazla amino asidin kullanılmasını sağlar ve düzenli alımda yeni dokuların oluşumunu destekler.
L-Triptofan, rahat bir uyku ve gündüz daha fazla enerji için kullanılır. Çünkü L-Triptofan, vücutta serotonin haline dönüştürülme özelliğine sahiptir. Bu, uyku düzenleyici hormon melatonin için bir başlangıç maddesi olarak görev yapar. Triptofan, Almanya'da uyku bozukluklarının tedavisi için onaylanmış bir ilaçtır. L-Triptofan, reçetesiz bir ilaçtır ve 500 mg dozajında önerilmektedir.