toz güneşi için ürünler (4)

Guarana tozu yaban büyümeden

Guarana tozu yaban büyümeden

Premium kalitede Guarana Tozu. Özel olarak geliştirilmiş kurutma tesislerinde, düşük sıcaklıkta nazikçe kurutulmuştur, mikrobiolojik laboratuvar değerleri sıkı farmasötik düzenlemelere uygundur. Guarana tozumuz, çikolata, barlar, spor içecekleri ile karıştırmak, tablet haline getirmek ve kapsüllemek için idealdir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: • Nazik kahve keyfi - uyarıcı, canlandırıcı, heyecanlandırıcı değil. • Uzun saatler boyunca konsantrasyon ve performans gücü. • Uyanık tutar - sinirlendirmez. • Kahveye toleransı olmayanlar için sağlıklı bir alternatif. • Vücut ve zihin sağlığını korur. • Baş ağrılarını nazik bir şekilde hafifletir. • Doğal iştah kesici. • Sağlıklı "öğrenci atıştırmalığı" - sınavlara hazırlık için enerji verir. Hammadde kaynağı: Brezilya Ambalaj boyutu: 25 kg
Guar tozu

Guar tozu

Guarkernmehl, Guar bitkisi olan Cyamopsis tetragonolobus'un endosperminden elde edilir. Baklagiller familyasına aittir. Sözde çalı fasulyesi, özellikle Hindistan ve Pakistan'da Temmuz'dan Aralık'a kadar yetiştirilir. Ancak kalite, bulunabilirlik ve fiyatlar bu dönemde monsunla çok güçlü bir şekilde ilişkilidir. Rajasthan, Gujarat ve Haryana, en önemli yetiştirme bölgeleri arasındadır. Kuru Guar fasulyeleri, fasulyeden Guar çekirdeklerini elde etmek için biçilir. Bir sonraki adımda, çekirdekten kabuk ve filizi ayırarak hidrokolloid Guar (Split) üretilir.
Peynir altı suyu permeatı

Peynir altı suyu permeatı

Permeat, protein ve yağların ekstraksiyonu amacıyla sütün ultrafiltrasyonundan sonra elde edilen taze pastörize yağsız sütle üretilmektedir. Ürün, daha sonra ileri düzey sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulmaktadır. Ürün bazen "yağsız peynir altı suyu" olarak adlandırılmaktadır, çünkü peynir altı suyundan elde edilmektedir. Peynir altı suyu permeatı, laktoz açısından zengin ancak düşük protein içeriğine sahip olduğundan, şekerlemeler, fırın ürünleri ve yağların üretiminde kullanılabilir. Ayrıca dondurma, işlenmiş peynir, içecekler ve kozmetikler üretiminde de eklenmektedir.
Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize edilmiş süt tozu (DEMI), sıvı tatlı peynir altı suyundan bazı minerallerin çıkarılmasıyla üretilir. Amaçlara bağlı olarak birçok teknik bir arada kullanılır: İyon değişimi, elektrodiyaliz, ultrafiltrasyon, mikrofiltrasyon veya nanofiltrasyon. Foodcom S.A., aşağıdaki gereksinimlere göre geniş bir demineralize toz yelpazesi sunmaktadır: - %20 demineralize süt tozu - aşırı tuzlu bir tat olmadan harika bir dolgu maddesi, - %40, %50 demineralize süt tozu - çikolata ve hamur işleri üretimi için en popüler olanlar, - %70 demineralize süt tozu, - %90 demineralize süt tozu. Demineralize süt tozu (%90 demineralizasyon) genellikle süt bazlı bebek mamalarının üretiminde kullanılır. Anne sütüne daha yakın bir bileşim elde edilmesini sağlar.