toz granül için ürünler (4)

Peynir altı suyu permeatı

Peynir altı suyu permeatı

Permeat, protein ve yağların ekstraksiyonu amacıyla sütün ultrafiltrasyonundan sonra elde edilen taze pastörize yağsız sütle üretilmektedir. Ürün, daha sonra ileri düzey sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulmaktadır. Ürün bazen "yağsız peynir altı suyu" olarak adlandırılmaktadır, çünkü peynir altı suyundan elde edilmektedir. Peynir altı suyu permeatı, laktoz açısından zengin ancak düşük protein içeriğine sahip olduğundan, şekerlemeler, fırın ürünleri ve yağların üretiminde kullanılabilir. Ayrıca dondurma, işlenmiş peynir, içecekler ve kozmetikler üretiminde de eklenmektedir.
Tebeşir Macunu - Kaba Taneli

Tebeşir Macunu - Kaba Taneli

CaCO3 %95-97, Ca %39, Sodyum 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Nem %0,2
Gıda gesso - zemin gesso

Gıda gesso - zemin gesso

CaCO3 %95-97, Ca %39, Sodyum 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Nem %0,2.