trout spey hatları için ürünler (3)

Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Ançüez severler bilir ki, zeytinyağında bekletilmiş ançüez filetosu sonsuz bir zevk sunar ve birçok tarifte güçlü balık ve tuz tadını katmak için mükemmel bir uyum sağlar. Zeytinyağındaki ançüez, neredeyse bir çeşni gibi kullanılır; her tarifte kendine özgü ve lezzetli bir tat vermek için idealdir. Ançüezin zeytinyağı ile diğer tatlarla birleştirilmesi Tariflerden bahsetmeden önce, zeytinyağında marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Balık Filetosu - 1kg - Deniz Ürünleri

Balık Filetosu - 1kg - Deniz Ürünleri

Balık Filetosu - 1kg - Deniz Ürünleri
Domates ve Provence Otları ile Sardalya - Tuzlu

Domates ve Provence Otları ile Sardalya - Tuzlu

El ile kutuya konmuş sardalya, Provence'de. Renklendirici, koruyucu, GDO ve iyonize ürün içermeyen bir üründür. İçindekiler: Sardalyalar (Sardina pilchardus walbaum) %65, su, domates püresi %8,5, bitkisel yağ, Provence otları %0,3, tuz.