trout spey hatları için ürünler (34)

Somon Fileto Dilimi - Oncorhynchus Mykiss (Çelikbaş/Somon)

Somon Fileto Dilimi - Oncorhynchus Mykiss (Çelikbaş/Somon)

Çok amaçlı, kemiksiz Karadeniz somonu fileto dilimi. Bu ürün sipariş üzerine üretilmektedir. Kesim Türü: Derisi Soyulmuş Fileto Dilimi Boyut Aralığı: 80-110 / 110 - 140 / 140 - 170 G Saklama Yöntemi: Dondurulmuş IQF Satış: Toptan Paketleme Yöntemi: 0 Kg Karton kutu ile %10-20 Glazür Üretim Yeri: Karadeniz, Samsun, Türkiye
Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 4,1 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,1 g Karbonhidratlar: 7,2 g Bunlardan şekerler: 4,5 g Lifler: 1,3 g Proteinler: 6,1 g Tuz: 0,90 g
Bulgur Pilavı Çorbası Kırmızı Et ve Sebzelerle - Çorbalar-eşlik edenler pişirme torbasında

Bulgur Pilavı Çorbası Kırmızı Et ve Sebzelerle - Çorbalar-eşlik edenler pişirme torbasında

Bulgur groats (89.4%), dried vegetables (6.5% - in variable proportions: carrots, onions, fried onions, garlic), pieces of freeze-dried beef (3.0%), barberry, a mixture of ground spices ( coriander, fenugreek, turmeric, black pepper, allspice), parsley.
Yarık Bezelye 5kg Horeca

Yarık Bezelye 5kg Horeca

Firmamız, Horeca sektörünü destekleyen toptancı ve dağıtım ağları için tasarlanmış ürünler sepetinden, Yarı Çiğnenmiş Bezelye ürününü sunmaktan mutluluk duyar. Ürünlerimiz, tesisimizde temizlenmekte ve paketlenmektedir; ürün kalitesine özel bir önem vermekteyiz. Bezelye, baklagil bir bitkidir. Bezelye, iyi bir protein kaynağıdır, ayrıca karbonhidrat ve sindirimi kolaylaştıran lif de sağlar. Bunun yanı sıra, bezelye alkalin etkisi gösterir. Askeri bezelye çorbasının temel bileşenidir, ancak çeşitli sandviç ezmeleri, çorbalar veya salatalar için de mükemmel bir şekilde uygundur.
Yağsız Balıklar İçin Ekstrüde Kompozit Yem Üreticisi - Balık Yemi Dağıtımcısı

Yağsız Balıklar İçin Ekstrüde Kompozit Yem Üreticisi - Balık Yemi Dağıtımcısı

Yağsız Ekstrüde Besin Üreticisi - Balık Yemi Distribütörü Nutri Grow: 25 Kg torba, 500 ve 1000 Kg büyük torbalarda mevcut Nutri Extra: 25 Kg torba, 500 ve 1000 Kg büyük torbalarda mevcut Nutri Primer: 25 Kg torba, 500 ve 1000 Kg büyük torbalarda mevcut
Barramundi balık filetoları kılçık ve derili

Barramundi balık filetoları kılçık ve derili

Barramundi Fileto Derisi ile Eşsiz Lezzeti Keşfedin. Bu premium fileto, derisi intact olarak gelir ve yemeklerinize ekstra lezzet ve çıtır bir doku katar. Tatlı ve tereyağlı tadıyla bilinen bu fileto, ızgara, fırınlama veya tavada kızartma için mükemmel bir mutfak keyfidir.
Karışık Makarna Chinchard

Karışık Makarna Chinchard

Donmuş olarak gemide ve taze olarak mevcut. Burada Moritanya ve Dakhla'da yakalanmıştır. Fisheries.intl@gmail.com Burada Moritanya'da balık avı ve donmuş olarak gemide ve taze olarak mevcuttur.
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Cavatelli, Sardalya ve Rezene ile

Cavatelli, Sardalya ve Rezene ile

Teklifinizi, Sardunya cavatelli ve finocchietto ile zenginleştirin; bu, topraklarımızın malzemelerinden yola çıkarak İtalya'nın çeşitli bölgelerindeki mutfak geleneklerinin bir birleşimini yaratmak için bir tarif. En iyi hammaddelerle yapılan bu ürünler, müşterilerinize lezzet dolu keyifli bir yolculuk sunacak.
Pollock b/g s/r 25+ / Vladivostok - SOĞUK BALIK

Pollock b/g s/r 25+ / Vladivostok - SOĞUK BALIK

Pollock b/g s/r 25+ / Vladivostok - SOĞUK BALIK Hacim: 15000 kg
Boga (Boops boops) - Boga (Boops boops)

Boga (Boops boops) - Boga (Boops boops)

Bütün dondurulmuş Boga (Boops boops) blokta veya IQF olarak. Boyut: HEPSİ Sunum: 20 kg'lık kutu, bütün, IQF veya blokta dondurulmuş Av Bölgesi: FAO 27. Kuzeydoğu Atlantik.
gümüş balıgı  - gümüş balıgı dondurulmuş ihracat

gümüş balıgı - gümüş balıgı dondurulmuş ihracat

dondurulmuş gümüş balıgı ihracat yapılır Türkiye menseiili 10 kg karton kutularda -18 derecede
Kırmızı pul biber - Urfa isot

Kırmızı pul biber - Urfa isot

Kırmızı,mor,siyah ev yapımı el değmeden otomatik makinelerle paketlenmiştir
Somon - Satılık Somon

Somon - Satılık Somon

Bu, marketinizdeki balık bölümündeki servis tezgahından isteyeceğiniz bir üründür. Atlantik somonu, taze tuzlu, haşlanmış, kızartılmış, ızgara yapılmış veya gratinlenmiş olarak lezzetlidir. Ayrıca bir çorba veya yahni içinde de çok lezzetlidir. Tuz eklenmemiştir. Üründeki tuz içeriği, doğal olarak bulunan sodyumdan oluşmaktadır.
İnce Öğütülmüş Deniz Tuzu - Toplu

İnce Öğütülmüş Deniz Tuzu - Toplu

Deniz Tuzu, Fleur de Sel'in aksine, tuzlu bataklıklarımızda havuzların tabanında kristalleşir. Bu tuz, güçlü bir lezzete sahip olup, bataklıklarımızın tabanındaki doğal kil varlığı nedeniyle benzersiz bir renge sahiptir. Bataklıkların kili, doğal bir antioksidan olan silika açısından zengindir. Geleneksel hasat yöntemi, Deniz Tuzu'muzun bu kilin %2 ila %3'ünü almasına olanak tanır. Silika, doğal kalsiyum, potasyum, magnezyum varlığıyla birleştiğinde, sağlık için tanınmış faydaları olan en iyi deniz tuzunu oluşturur.
BALIK SUYU KÜPÜ - İtalyan sızma zeytinyağı ile yapılan balık suyu küpü

BALIK SUYU KÜPÜ - İtalyan sızma zeytinyağı ile yapılan balık suyu küpü

Bauer'in balık bulyonu, yeniliklerden biridir. Morina, karides ve kurutulmuş yengeç, birinci sınıf sebzelerle birleşiyor. Deniz tadında yemekler için ve sofraya özgün bir dokunuş katmak için idealdir. 1 Bauer Balık Bulyonunu 500ml suya eritin ve ara sıra karıştırarak birkaç dakika kaynatın. Bulyon, pişirme sırasında istenilen miktarda yiyeceklere (balık çorbaları, balık sosları, çorbalar, risotto, balık yemekleri) eklenebilir.
Łąckie Pierogi - dondurulmuş gıda

Łąckie Pierogi - dondurulmuş gıda

- Rus mantısı - Etli mantı - Ispanak ve peynirli mantı - Çilekli mantı - Yaban mersinli mantı - Tatlı peynirli mantı - Elmalı mantı - Erikli mantı - Lahana ve mantar ile mantı - Lahana ve et ile mantı - Łąckie pyzy - Etli pyzy - Mantar ile uszka - Etli uszka
Atlantik uskumru - Uskumru

Atlantik uskumru - Uskumru

Şirketimiz, SALTEN SEAFOOD AS, yüksek kaliteli Atlantik Palamudu tedarikçisi olarak tanınmaktadır. SALTEN SEAFOOD AS olarak, en değerli müşterilerimize en taze ve en kaliteli Atlantik Palamudu tedarik etme konusunda büyük bir gurur duyuyoruz. Deniz ürünleri sektöründeki yıllara dayanan tecrübemizle, her zaman en iyi ve en sürdürülebilir avı sunabilmek için güvenilir balıkçılar ve üreticilerle güçlü ilişkiler kurduk. Kaliteye olan bağlılığımız tavizsizdir. Tedarik zincirinin her aşamasında, kaynak sağlamadan ambalajlamaya ve teslimata kadar sıkı kalite kontrol önlemleri uyguluyoruz. Bu, müşterilerimizin yalnızca en taze ve en lezzetli Atlantik Palamudu almasını sağlar ve en yüksek endüstri standartlarını karşılar. Kaliteye olan bağlılığımızın yanı sıra, müşteri memnuniyetini de önceliklendiriyoruz. Her müşterinin benzersiz gereksinimlere sahip olduğunu anlıyoruz ve hizmetlerimizi buna göre uyarlamak için çaba gösteriyoruz.
PESK BIZ - Morina Balık Çubuğu

PESK BIZ - Morina Balık Çubuğu

PESK BIZ, Breton kökenli bir isim olup, Breton balık çubuğu anlamına gelir. Bu isim rastgele seçilmemiştir; zira, ustalığımızın otantikliğini yansıtmaktadır. PESK BIZ, ayrıca, Joseph Roty II ve Emeraude adlı 2 gemimizin avladığı balıklardan üretilen 3 premium referansımızı da içermektedir. Hammadde olarak kullandığımız malzemeler, Breton balık çubuklarını hazırlamak üzere Saint-Malo atölyemize gönderilmektedir! Paket üzerindeki diller: FR Toplam son tüketim tarihi: 60 gün Fabrika çıkış garantili son tüketim tarihi: 35 gün
Nehir levreği

Nehir levreği

Güneş levreği kadar iyi bir genç balık azaltıcı olarak nehir levreği uygundur. Yerli, ayrıca renkli, büyük ağzı var (bu nedenle daha kalın genç balıklar da sığar), yavaş büyüyen, çok iyi bir yemek balığı (bir kez daha gölden çıkarılması gerektiğinde) ve suya karşı talepkar değil.
Kumaşsız Sert Kalamar

Kumaşsız Sert Kalamar

Kumaşsız Sert Kalamar MX3.5:#3.5"
Yeşil Domates & Nepal Timut Biberi

Yeşil Domates & Nepal Timut Biberi

[Geleneksel bir reçel gibi tadılır]. 100 g için besin değerleri enerji (kcal)= 189 erji (Kj) = 789 yağ (g)= 0.3, bunlardan doymuş yağ asitleri (g)=0 karbonhidrat (g) = 464, bunlardan şekerler (g)= 42 protein (g)= 0.8 tuz (g)=0.1 Durum: Yeni İÇERİK: %54 Korse Yeşil Domates, su, şeker, taze limon suyu, pektin, Timut Biberi %0.2 Net ağırlık: 220 g Menşei: Korse
Cantabria Hamsisi PREMIUM Zeytinyağında

Cantabria Hamsisi PREMIUM Zeytinyağında

Cantabria'nın lezzetli hamsi filetosu zeytinyağında. Geleneksel yöntemle hazırlanmış, olgun, temiz ve tuz oranı ideal. Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir. Yarı konservedir, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, üzerini yağ ile kapatın ve 5 gün içinde tüketin. Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılması önerilir. Ürünlerimize sevgi ve saygıyla yaklaşmaktayız, bunu masanızda hissedeceksiniz. İçindekiler: Hamsi filetosu, zeytinyağı ve tuz Net ağırlık: 50 gr Ağırlık: 28 gr SKU: RR-50
Somon Küpü - Oncorhynchus Mykiss (Steelhead/Somon Alabalığı)

Somon Küpü - Oncorhynchus Mykiss (Steelhead/Somon Alabalığı)

15x15 mm düzgün bir şekilde doğranmış, dondurulduktan sonra hızlıca pişirilebilir ve ideal bir yemek haline gelir. Küçük boyutlarda büyük tatlar yaratmak isteyenlerin tercihi. Boyut Aralığı: 15x15 mm Saklama yöntemi: Dondurulmuş IQF Satış: Toptan Paketleme yöntemi: %20 Glazürlü 7 Kg Karton kutu Üretim Yeri: Karadeniz, Samsun, Türkiye
Lahana Güveç - Bistronomik

Lahana Güveç - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 6,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 2,5 g Karbonhidratlar: 3,6 g Bunların şekerler: 1,9 g Lifler: 1,1 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 1,1 g
Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir. Yağ: 3,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Karbonhidrat: 5,2 g Şeker: 1,5 g Protein: 5,8 g Tuz: 0,56 g
Sarı Bezelyeden Domuz Etli Anlık Lapası - Lapa tuzlu

Sarı Bezelyeden Domuz Etli Anlık Lapası - Lapa tuzlu

Bir dakika bile harcayacak zamanınız yoksa, ocakta bekleyecek zaman yoktur. Bu durumda, TM "TERRA" imdada yetişiyor. Çeşitli anlık tahıllar, kahvaltıları çeşitlendirmeye, doyurucu bir öğle yemeği ve lezzetli bir akşam yemeği yapmaya yardımcı olacaktır. Sarı bezelye lapası ve domuz eti özel bir dikkat gerektiriyor.
Şerit balığı - Kemer

Şerit balığı - Kemer

Burada Moritanya'da avlandı ve gemide dondurulmuş ve taze olarak mevcut.
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250