... karmaşık bir tat profili kazandırmaktadır. Sadece bir mutfak malzemesi olarak değil, aynı zamanda dengeli bir diyetin sürdürülmesi için faydalı olan kalsiyum, magnezyum ve potasyum gibi temel minerallerin sağladığı iddia edilen sağlık yararları nedeniyle de değerlidir. Mutfak kullanımlarının ötesinde, Pembe Himalaya Tuzu, tuz lambaları ve tuz peelingleri gibi çeşitli wellness ve spa uygulamalarında...
Guarkernmehl, Guar bitkisi olan Cyamopsis tetragonolobus'un endosperminden elde edilir.
Baklagiller familyasına aittir. Sözde çalı fasulyesi, özellikle Hindistan ve Pakistan'da Temmuz'dan Aralık'a kadar yetiştirilir. Ancak kalite, bulunabilirlik ve fiyatlar bu dönemde monsunla çok güçlü bir şekilde ilişkilidir. Rajasthan, Gujarat ve Haryana, en önemli yetiştirme bölgeleri arasındadır. Kuru Guar fasulyeleri, fasulyeden Guar çekirdeklerini elde etmek için biçilir. Bir sonraki adımda, çekirdekten kabuk ve filizi ayırarak hidrokolloid Guar (Split) üretilir.
Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Klasik kereviz ve deniz tuzu evliliği, domates suyu veya Bloody Mary'de kullanılır, ancak çok daha fazlasını sunar. Salatalarınızı (şu meşhur Sezar salatasının tuzu!), çorbalarınızı, balıklarınızı veya neden olmasın mısırınızı lezzetlendirebilir. Kereviz zaten sodyum içerdiği için tuz miktarını azaltmanıza yardımcı olur.
Kaya tuzu insan sağlığı için en önemli bileşenleri bünyesinde toplayan doğal mineral kaynağıdır. Vücudumuzda bulunan 92 mineralden 84 tanesi bu tuzun içeriğinde yer alır.
Büyükbaş sığır ve küçükbaş koyun keçilerin önünde sürekli bulunması gereken doğal tuzdur. Hayvanlar için kaya tuzu, hayvanların vücutlarında bulunan sodyum, klorür, potasyum ve magnezyum gibi minerallerin dengeye getirilmesine yardımcı olmak için kullanılan bir tuz türüdür
Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü
Teslimat kapasitesi: 100.000 Kg / aylık
Minimum sipariş miktarı: 1 x 25 Kg çuval
E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster
25 Kg çuval
Bizim biyolojik ksilitolümüz, şekerle aynı saf tatlılığı sunan bitki bazlı bir tatlandırıcıdır. Ksilitol, renksiz veya beyaz kristal bir katı olup su içinde çözünür. Polialkol ve şeker alkolü olarak sınıflandırılabilir, özellikle de alditol olarak.
Kalite Standartları
Brüt protein %50 min,
Kül %30 max,
Nem %10 max,
Kül %32 max,
Yağ %12 max,
Ambalaj
Müşteri taleplerine göre, İhracat standardı 50kg veya 25kg dokuma torba veya daha büyük torba (torbayı tasarımınıza göre basabiliriz).
Brüt Yağ: %10 Max
Brüt Kül: %18 Max
Nem: %10 Max
Tuz ve Kum: %5 Max
Ambalaj: 25kg / Torba
Saman buğdayı, hayvan yemi olarak ve besin değeri çok iyidir. Buğday kepeği, protein, yağ, lif ve enerji açısından dengeli bir miktara sahiptir, bu nedenle bu kepeğin inek yemi olarak kullanımı çok önemlidir.
Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir.
Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili.
Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Talep Edilen Öğeler Standart Sonuç
Görünüm Açık sarıdan açık kahverengiye Uygun
Ham protein %46 min %46.15
Ham Yağ %1.0 min %1.10
Ham Lif %3.0 max %2.20
Nem %10 max %8.22
Kalsiyum %0.20
Fosfor %0.65
Toplam amino asit %4.50
Toplam Sindirilebilir Besinler %73 min %78.00
Yeni malzeme ile karışım olarak, ürün içinde %100 regranülat kullanımı veya bir bileşen olarak formülasyon unsuru olarak, regranülatlar birçok uygulama için çevre dostu bir platform oluşturur.
Regranülatlar, plastik endüstrisinin birçok uygulama alanında yalnızca izinli olmakla kalmayıp, aynı zamanda endüstri ve tüketiciler tarafından büyük tasarruf potansiyelleri nedeniyle kalite kaybı olmaksızın giderek daha fazla talep edilmektedir. Yeni malzeme ile karışım olarak, ürün içinde %100 regranülat kullanımı veya bir bileşen olarak formülasyon unsuru olarak, regranülatlar birçok uygulama için çevre dostu ve maliyet etkin bir platform oluşturur. Regranülat üretiminde müşteri, teslim edilen malzeme arasında seçim yapabilir veya Aurora-Lean-Logistic sertifikalı tedarikçilerimizin plastiklerine başvurabilir.
Doğal beyaz/siyah susam tohumları, Soyulmuş susam tohumları - En yüksek kalitede susam tohumları sağlıyoruz
Doğal beyaz susam
Doğal siyah susam
Soyulmuş susam tohumları
Kaya tuzu konkasör tesisinde 0,3 mm ve 12 mm arası boyutlarda konkasör tesisinde öğütülerek boyutuna göre sınıflandırılır bu sınıflandırılmış ürün Renk Ayırma makinelerinde ayrıştırılıp çeşitli (Buzlanmaya karşı Yol tuzu, Salamura ve turşu alanı, Tekstil alanı, Su yumuşatma, Deri, Yem Fabrikaları vb.) sanayi alanlarında kullanılmaktadır.