vans otantik 44 dx için ürünler (4)

WPC 80 Peynir Altı Suyu Proteini

WPC 80 Peynir Altı Suyu Proteini

WPC 80 Peynir Altı Suyu Proteini
Soya Proteini Konsantresi VEGACON® 70, Soya Proteini Konsantresi, Soya Proteini

Soya Proteini Konsantresi VEGACON® 70, Soya Proteini Konsantresi, Soya Proteini

Soja Proteini Konsantresi VEGACON 70, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş tam değerli bir soya proteini. Özel bir işlemle sindirilemeyen karbonhidratlar çıkarılmaktadır. VEGACON 70, yüksek protein içeriğine sahiptir ve protein sindirimini destekler. VEGACON 70, et ve sosis ürünleri, makarnalar, vejetaryen hazır yemekler, soslar ve bebek mamalarında kullanılmaktadır. Diyet gıdaları ve diyet shake'lerinde protein zenginleştirmesi için tercih edilmektedir. VEGACON 70, emülsifiye eder, stabilize eder ve yüksek yağ bağlama kapasitesi ile öne çıkar. Yapıyı iyileştirir, raf ömrünü uzatır ve gıdaların proteinle zenginleştirilmesi için uygundur.
Marvis Diş Macunu 85ml Colgate diş macunu

Marvis Diş Macunu 85ml Colgate diş macunu

100% Colgate diş macunu Palmolive 100 ml sunuyoruz. Ürün adı Ambalaj Palet Miktarı Colgate Diş Macunu - Çürük Koruma 48x 100 ml 70 Karton Colgate Diş Macunu - Propolis 48x 100 ml 70 Karton Colgate Diş Macunu - Üçlü Etki 48x 100 ml 70 Karton Colgate Diş Macunu - Beyazlatma 48x 100 ml 70 Karton Colgate 100 ml diş macunu maksimum çürük koruması ile - 12'li paket Bize telefon numaranız/e-posta adresiniz ile ulaşın, böylece size en iyi tekliflerimizi sunabilelim.
Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağsız Soya Lesitini LECIFINE 100, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş yağsız bir soya lesitinidir. LECIFINE 100, ince hamur işleri, kurabiyeler, waffle'lar, anında ürünler, kakao tozu ve maya hamuru hazır unları için kullanılır. LECIFINE 100, yağ dağılımını iyileştirir ve eşit bir kızartma sağlar. Ayrıca, daha ince bir kırıntı oluşturur, tazelik süresini uzatır ve hamur işlerinin hacmini artırır. LECIFINE 100, yüksek fosfolipid içeriğine sahip olup, hamuru daha kolay işlenebilir ve daha yumuşak hale getiren doğal bir emülsifikatördür.