vicarli spain için ürünler (1)

Panatella

Panatella

Organik tarıma geçiş. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Sık sık delme, Düzenli karıştırma. Şarap için meşe fıçısında olgunlaşma, Paslanmaz çelik tankta olgunlaşma, Karıştırma, Geleneksel mantar tıpa, Düzenli karıştırma. Kilolu-kalkerli topraklar. Göz Parlak, purpura rengi, nar çiçeği yansımaları. Burun Ahşap, zarif, meyvemsi. Ağız Harmonik, nazik, kadifemsi, ince siyah trüf notaları, böğürtlen notaları, kızarmış ekmek notaları, cömert ahşap notaları, ince tanenler, kesin tanenler, yuvarlak, hafif mineral, yapılı gövde, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap Eşleşmeleri Soslu kırmızı etler, Cassoulet Servis sıcaklığı: 8° - 10° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Grenache, Syrah Alkol: %14,5 Hacim: 75 cl (Şişe)