Lugana Malavasi
VITIGNO: Trebbiano di Lugana %100
ZONA DI PRODUZIONE: Üzümler, efsanevi Sirmione'nin Garda Gölü'ndeki ilk killi kireçli bölgesinden, 68 mt rakımda gelmektedir.
SESTO DI IMPIANTO: Guyot budama ile sıralı yetiştirme
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Kontrollü sıcaklıkta çelik tanklarda olgunlaştırma ve fermentasyon
COLORE: Yoğun sarımsı renk, yeşilimsi yansımalarla
NASO: Kavun ve mandalina ile hoş bir buket, nane ve birkaç çiçek notasıyla
BOCCA: Belirgin bir astringens var ama neredeyse yok denecek kadar az ve mükemmel bir meyve tadı
CIBO: Tüm balık yemekleri, çorbalar, makarna ve pirinçten yapılan ana yemekler, beyaz etler
GRADO ALCOLICO: %13 vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C